LukyMichalovce napsal:
Nieco taketo som objavil v trati v Olomouci smerom od Mohelnice.
Chcel by som sa spytat ci je to aj v skutocnosti alebo iba o zartik od autora trate
http://uloz.to/262438/001.JPG
O žádný žertík nejde

Taková cedule se myslím nachází i v Pardubících, ale nejsem si teď jistý.
Každopádně myslím, že by tam spíš mělo být napsáno NESPOUŠTĚJ OČI Z TRATĚ a né Z TRATI, no ale tak to hold v Olomouci stojí...
Jinak ohledně krajiny z Popradu do Košic, je opravdu nutné, abych to tam dělal?

Pomalu strácím trpělivost a začínám zuřit!!! Zatím jsem se nesetkal s ničím, co bych nedokázal postavit, ale tam ta krajina, to je fakt na nervy... Ještě chvíli se s tím budu trápit a až mi dojde trpělivost, tak tam asi udělám placku a bude klid, na placce se staví rychle
Největší problém tohoto úseku je s dohledností v MSTS, pokud jsou hory vzdálené od kolejí více než cca 1 km, tak už se začínají strácet v mlze a při jízdě nejdou vidět. Takže s tím musím dost experimentovat, veškeré panorama musím nějak přizpůsobit dohlednosti v MSTS, některé pohoří přibližovat, některé dělat více do výšky, nebo svahy hor pod strmějším úhlem atd.
Až potom někdy za hodně dlouho pojedete po hotové trati, tak mi prosím nepiště, že ten kopec má být dál, ten má být v menším úhlu atd, musím to prostě trochu přizpůsobit podmínkám MSTS. A navím mám bohužel jen video v jednom směru, což mi taky dost komplikuje stavbu hlavně z druhé strany kopců, no ale nějak se s tím poperu, každopádně dělám maximum pro to, aby ten úsek byl co nejreálnější.
No a jinak Vám všem přeji krásné Velikonoce a kdyby se někdo z Vás nudil, tak se můžete stavit, přítelkyně je doma To byl vtip...