Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: Trať ČD/ŽSR Olomouc - Ostrava - Žilina - (Košice)

Já jsem se jenom ptal...protože to tam docela chybí.
Jsem si nebyl jistý, jestli to není chyba v mé instalaci MSTS.

Zdravim, MSTS - konkrétně 321 mě hlásí že chybí Roadlanet.ace a JP2rd2LaneT.s. Podle názvu jsem zjistil, že se jedná o model silnice - nejspíš. Roadlanet.ace jsem zkopíroval z BP, chyby to už nehlásí, ale furt nemám u některých přejezdů žádnou silnici. Kdyby byl někdo tak ochotný a poslal by mi ten .s, byl bych rád. Děkuju :)

Uz len nazov JP2rd2laneT = JAPAN2 road 2 lane T-crossing by mal napovedat, ze prislusny subor je nutne hladat pri default tratiach ...

Děkuju všem, jenže já ten soubor nemám ani v JAPAN2, tak mi ho prosím pošlete. Dik

LukyMichalovce napsal:
Nieco taketo som objavil v trati v Olomouci smerom od Mohelnice.
Chcel by som sa spytat ci je to aj v skutocnosti alebo iba o zartik od autora trate
http://uloz.to/262438/001.JPG

O žádný žertík nejde :lol: Taková cedule se myslím nachází i v Pardubících, ale nejsem si teď jistý.
Každopádně myslím, že by tam spíš mělo být napsáno NESPOUŠTĚJ OČI Z TRATĚ a né Z TRATI, no ale tak to hold v Olomouci stojí...

Jinak ohledně krajiny z Popradu do Košic, je opravdu nutné, abych to tam dělal? :lol: :lol: :lol: Pomalu strácím trpělivost a začínám zuřit!!! Zatím jsem se nesetkal s ničím, co bych nedokázal postavit, ale tam ta krajina, to je fakt na nervy... Ještě chvíli se s tím budu trápit a až mi dojde trpělivost, tak tam asi udělám placku a bude klid, na placce se staví rychle :lol: :lol: :lol:
Největší problém tohoto úseku je s dohledností v MSTS, pokud jsou hory vzdálené od kolejí více než cca 1 km, tak už se začínají strácet v mlze a při jízdě nejdou vidět. Takže s tím musím dost experimentovat, veškeré panorama musím nějak přizpůsobit dohlednosti v MSTS, některé pohoří přibližovat, některé dělat více do výšky, nebo svahy hor pod strmějším úhlem atd.
Až potom někdy za hodně dlouho pojedete po hotové trati, tak mi prosím nepiště, že ten kopec má být dál, ten má být v menším úhlu atd, musím to prostě trochu přizpůsobit podmínkám MSTS. A navím mám bohužel jen video v jednom směru, což mi taky dost komplikuje stavbu hlavně z druhé strany kopců, no ale nějak se s tím poperu, každopádně dělám maximum pro to, aby ten úsek byl co nejreálnější.

No a jinak Vám všem přeji krásné Velikonoce a kdyby se někdo z Vás nudil, tak se můžete stavit, přítelkyně je doma To byl vtip... :lol:

Naposled editoval moderátor:

Stavitelxx napsal:
LukyMichalovce napsal:
Nieco taketo som objavil v trati v Olomouci smerom od Mohelnice.
Chcel by som sa spytat ci je to aj v skutocnosti alebo iba o zartik od autora trate
http://uloz.to/262438/001.JPG

O žádný žertík nejde :lol: Taková cedule se myslím nachází i v Pardubících, ale nejsem si teď jistý.
Každopádně myslím, že by tam spíš mělo být napsáno NESPOUŠTĚJ OČI Z TRATĚ a né Z TRATI, no ale tak to hold v Olomouci stojí...

Jinak ohledně krajiny z Popradu do Košic, je opravdu nutné, abych to tam dělal? :lol: :lol: :lol: Pomalu strácím trpělivost a začínám zuřit!!! Zatím jsem se nesetkal s ničím, co bych nedokázal postavit, ale tam ta krajina, to je fakt na nervy... Ještě chvíli se s tím budu trápit a až mi dojde trpělivost, tak tam asi udělám placku a bude klid, na placce se staví rychle :lol: :lol: :lol:
Největší problém tohoto úseku je s dohledností v MSTS, pokud jsou hory vzdálené od kolejí více než cca 1 km, tak už se začínají strácet v mlze a při jízdě nejdou vidět. Takže s tím musím dost experimentovat, veškeré panorama musím nějak přizpůsobit dohlednosti v MSTS, některé pohoří přibližovat, některé dělat více do výšky, nebo svahy hor pod strmějším úhlem atd.
Až potom někdy za hodně dlouho pojedete po hotové trati, tak mi prosím nepiště, že ten kopec má být dál, ten má být v menším úhlu atd, musím to prostě trochu přizpůsobit podmínkám MSTS. A navím mám bohužel jen video v jednom směru, což mi taky dost komplikuje stavbu hlavně z druhé strany kopců, no ale nějak se s tím poperu, každopádně dělám maximum pro to, aby ten úsek byl co nejreálnější.

No a jinak Vám všem přeji krásné Velikonoce a kdyby se někdo z Vás nudil, tak se můžete stavit, přítelkyně je doma To byl vtip... :lol:
Tak stav od Bratislavy na Púchov a nebo z Břeclavi do Přerova, tam je rovina, tak tam by to snad mělo být snažší, no a potom můžeš znovu zabrousit do těch kopců, třeba na Valašsku, už jsem tam něco málo nafotil a učím se modelovat.

P.S: Stavím se až toho budu mít nafoceného a vymodelovaného víc :lol:

Ja bývam v Spišskej Novej Vsi takže by ma veľmi potešilo keby sa podarilo trať dokončiť až do Košíc aj keby to malo trvať 2 roky :D .Taktiež sa teším aj na úsek Bratislava-Púchov. Takže držím palce a pevné nervy pri pokračovaní stavby okolitej krajiny. Trať je úplne úžasná. :D

Martine cítím s Tebou,trať na Košice přece jen trochu znám a dost kopečků okolo jsem si prošel a je mi jasný,že to je pořád škola od MSTS.Doufám,že nejsem na vině já,že jsi se pustil zrovna na Košice.Jinak veškeré podklady už doma mám,jenom to potřebuju s kamarádem z traťovky trošku upravit a dodat ve srozumitelnější podobě.
Pevný nervy!!! :) :) :)

Taky přeji pevné nervy.Tak to teda zkus tím druhým směrem na Bratislavu :P a nebo,jak už tu bylo zmiňované,trať na Břeclav.Ale i tak hodně Štěstí. :)

Zdravím, taky přeji pevné nervy při další práci. Jinak já už se zase nemohu dočkat, až se protáhne trať s Frýdlyntu n/O na Frenštát p/R. To si pak proženu na trati Brejlouna a patra do Frenu, jako ve skutečnosti, za let minulých. :D Jak jsem ale koukal, tak je to hodně do budoucna. Nu což, kdo si počká... :D :D :D
S pozdravem Dan.

Nejlépe až do ValMezu. Ať můžeme prohánět tamější kvatra a brejle - blahé paměti...

Ronoath napsal:
Nejlépe až do ValMezu. Ať můžeme prohánět tamější kvatra a brejle - blahé paměti...
Kruci, to asi fakt nejsu sám kdo chce to Valašsko :D , škoda je že to až tak nezáleží na nás kam by sme chtěli aby se stavělo, ale na Stavitelixx.

Dan J. napsal:
Zdravím, taky přeji pevné nervy při další práci. Jinak já už se zase nemohu dočkat, až se protáhne trať s Frýdlyntu n/O na Frenštát p/R. To si pak proženu na trati Brejlouna a patra do Frenu, jako ve skutečnosti, za let minulých. :D Jak jsem ale koukal, tak je to hodně do budoucna. Nu což, kdo si počká... S pozdravem Dan.
Kde je ten Frýdlynt ? Já jezdil do Ostravice a na Bílou z Frýdlantu :D
Ondra.H napsal:
Ronoath napsal:
Kruci, to asi fakt nejsu sám kdo chce to Valašsko :D , škoda je že to až tak nezáleží na nás kam by sme chtěli aby se stavělo, ale na Stavitelixx.
A jsme zase v sekci "Udělejte mi" !

Ondra.H napsal:
Ronoath napsal:
No dalo by se říci, když chceš něco mít tak si to udělej. Ale možná to někdo za Vás postaví. Jedna paní povídala, ale zatím jsem nic neřekl. :salut:

bob57_cz napsal:
Dan J. napsal:
Zdravím, taky přeji pevné nervy při další práci. Jinak já už se zase nemohu dočkat, až se protáhne trať s Frýdlyntu n/O na Frenštát p/R. To si pak proženu na trati Brejlouna a patra do Frenu, jako ve skutečnosti, za let minulých. :D Jak jsem ale koukal, tak je to hodně do budoucna. Nu což, kdo si počká... S pozdravem Dan.
Kde je ten Frýdlynt ? Já jezdil do Ostravice a na Bílou z Frýdlantu :D
Zdravím, tak tu otázku jsem nějak nepochopil? Jak kde je. :D :D :D No přeci na 321 směrem z OV Kunčic, směr Frýdek - Místek, Baška, Frýdlant nad Ostravicí. Z něj se dá jet do Ostravice, ale na Frenštát zatím končí koleje hned za nádražím. :D :D
S pozdravem Dan. :D

Luděk napsal:
Ondra.H napsal:
Ronoath napsal:
No dalo by se říci, když chceš něco mít tak si to udělej. Ale možná to někdo za Vás postaví. Jedna paní povídala, ale zatím jsem nic neřekl. :salut:
Říct by se to dalo, ale moje dovednosti v editoru tratí, jsou na takové úrovni že si ani pořádně neumím natočit kameru, natož abych se něco pokoušel stavět.
Pokud si tedy někdo myslí že to patří do udělejte mi, tak se omlouván, to "kdo chce" nahraďte "komu by se líbilo".

Dan J. napsal:
Zdravím, taky přeji pevné nervy při další práci. Jinak já už se zase nemohu dočkat, až se protáhne trať s Frýdlyntu n/O na Frenštát p/R. ....

Zdravím,
snad pomůže informace,že veškeré materiály potřebné ke stavbě těchto úseků jsou zajištěny.Opět tedy zbývá "jen" nafotit objekty z těchto tratí a pokud možno je i vymodelovat.To by se to potom Martinovi stavělo. :wink:
Takže Ostraváci,Valmezáci a kdoví kdo ještě,sbalte fotoaparáty a hurá do terénu.V Čeladné,Kunčicích pod Ondřejníkem a v samotném Frenštátu pod Radhoštěm toho zase tak moc na focení není. :lol:

David

Dan J. napsal:
Zdravím, tak tu otázku jsem nějak nepochopil? Jak kde je. :D :D :D No přeci na 321 směrem z OV Kunčic, směr Frýdek - Místek, Baška, Frýdlant nad Ostravicí. Z něj se dá jet do Ostravice, ale na Frenštát zatím končí koleje hned za nádražím. :D :D
S pozdravem Dan. :D
Opravdu ?
google Frýdlynt search: ... Nechtěli jste třeba hledat: Frýdlant :salut:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře