Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: Trať ČD/ŽSR Olomouc - Ostrava - Žilina - (Košice)

Zdravím,
jednou mi někdo psal v soukromé zprávě o chybách na trati Poprad - Košice, bylo to myslím špatně nastavené návěstidla, chybějící značky atd. Já tu zprávu omylem vymazal a nevím kdo to byl.
:eek: Mohl by mi to prosím ten někdo napsat ještě jednou? Děkuji

Naposled editoval moderátor:

Stavitelovi: S vymazanou spravou Ti nepomozeme, ja len Ti mozem pripomenut moje poznamky z nedavna: 1. Na trati neregistrujem siroke znacky do pola, ze sa blizim k zastavke, chybaju tam. 2. V useku Cadca Zwardon odchodove navestidla zo stanic predzvestia rychlost (40) na vchodovych navestidlach v nasledujucich staniciach, hoci su tieto vzdialene az niekolko kilometrov a maju samostatne predzvesti.

milan.luxembursky napsal:
1. Na trati neregistrujem siroke znacky do pola, ze sa blizim k zastavke, chybaju tam.
Nerozumiem tomu, že sa ti nezobrazujú tie značky pred zastávkou.Ja ich mám pred každou jednou, a myslím že aj väčšina ktorí majú túto trať tak tam majú aj tieto značky :D

Tak to asi budem ja :lol: . Napíšem to radšej sem, aby ma mohol niekto doplniť. Takže v smere Košice - Žilina:
1, označenie predzvestného návestidla do stanice Malá Lodina pri jazde proti správnemu smeru - máš ho ozn. ako oddielové návestidlo.
2, chýbajúce oddielové návestidlo medzi zastávkami Vítkovce-Chrasť nad Hornádom - má tam byť umiestnený rýchlostník (110 km/h) za ním oddielové návestidlo a až tak tabuľa pred zastávkou - pred začiatkom oblúka
3, chýbajúce tabule pred zastávkami Gánovce a Liptovské Vlachy

ASP napsal:
Tak to asi budem ja :lol: . Napíšem to radšej sem, aby ma mohol niekto doplniť. Takže v smere Košice - Žilina:
1, označenie predzvestného návestidla do stanice Malá Lodina pri jazde proti správnemu smeru - máš ho ozn. ako oddielové návestidlo.
2, chýbajúce oddielové návestidlo medzi zastávkami Vítkovce-Chrasť nad Hornádom - má tam byť umiestnený rýchlostník (110 km/h) za ním oddielové návestidlo a až tak tabuľa pred zastávkou - pred začiatkom oblúka
3, chýbajúce tabule pred zastávkami Gánovce a Liptovské Vlachy

P.S.: máš už natočené video, alebo Ti možem poslať fotky?

Jo jo jseš to ty :D
OK, ty chyby opravím, něco už jsem i opravil...
Video mám akorát ve směru Poprad - Košice, takže fotky v opačném směru můžeš poslat, budou se hodit.

Ahoj

Potreboval bych poradit po aktualizaci 11 mi to hlasi tyhle dve chybi, pri instalaci aktualizace 10 se nic takoveho nenapsalo a vsechno slo v pohode a jak jsem instaloval MSTS tak jsem tam nedaval zadne trate a hodil jsem tam pak jenom trat 321 s aktualizaci 10 a vsechno jelo OK az ted s 11 to hlasi chybu diky za vyreseni jestli to pujde nejak vyresit.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://ukazto.com/img_small/3308703~iviewcapture_date_22.jpg[/url] [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://ukazto.com/img_small/3308702~iviewcapture_date_22.jpg[/url]

Ahoj stavitel. Pred Liptovským Mikulášom smerom od Štrby chýba na poslednom autobloku "terč". Rovnako aj pred Kraľovanmi. Teda neviem, či tam v reále je, no mal by tam byť.
S pozdravom passion.
LM.jpg kralovany.jpg

passion napsal:
Ahoj stavitel. Pred Liptovským Mikulášom smerom od Štrby chýba na poslednom autobloku "terč". Rovnako aj pred Kraľovanmi. Teda neviem, či tam v reále je, no mal by tam byť.
S pozdravom passion.

Teda ti vandalové, už fakt neví, co by ještě do té sběrny odnesli :?
Hned tam někoho pošlu, aby namontoval nové terčíky :wink:

Daj plastové a máš pokoj :lol:

Chcel by som sa spytat autora trate ako to vyzera s najblizsou aktualizaciou.
Dakujem :salut:

LukyMichalovce napsal:
Chcel by som sa spytat autora trate ako to vyzera s najblizsou aktualizaciou.
Dakujem :salut:

Jak to vypadá s aktualizací?
Pomalu ale jistě už se s krajinou od Popradu přibližuji k Spišské Nové Vsi, ty hory mě opravdu ničí...
Navíc se teď pokouším o další vylepšení celé tratě, nebudu zatim říkat o co jde, každopádně to zabere strašně moc času, takže jen pevně doufám, že to ve finále bude mít úspěch.
Když jsem nedávno tvořil noční osvětlení, taky jsem hodně pochyboval, jestli se to uchytí, nebo to spíš vyvolá kritiku. Nakonec jsem byl ale mile překvapen, když mi v Praze na slezině aktivitáři říkali, že musí tvořit noční aktivity, protože díky osvětlení stanic chce teď každý jezdit v noci :D :D :D
Takže vydání této aktualizace bude asi za dost dlouho, ale určitě to bude stát za to.
Navíc je tu ještě jedna nemilá věc, v létě pojedu na dva měsíce do zahraničí a po tuto dobu bude stavba tratě 321 úplně pozastavena. Vydání aktualizace bych teda viděl někdy na podzim, dříve to bohužel nepůjde, leda že by mě vyhodili z práce a rozešla se se mnou přítelkyně :D
A jestli už teď někoho napadá myšlenka, že bych mohl vydat alespoň částečnou aktualizaci, než pojedu na ty dva měsíce pryč, tak rovnou říkám, že ne, žádné polotovary nevydávám, máte k dispozici přes 1300 km, to musí všem prozatím stačit :wink:

A ještě vzkaz pro m @ k tuning: Smaž si ze složky ROUTES vše kromě Tratě 321, sice říkáš, že tam žádné tratě nemáš, ale máš je tam. A schválně budu hádat které, určitě tam je třeba JAPAN1 a USA1, že jo? :lol:

Když jsem nedávno tvořil noční osvětlení, taky jsem hodně pochyboval, jestli se to uchytí, nebo to spíš vyvolá kritiku. Nakonec jsem byl ale mile překvapen, když mi v Praze na slezině aktivitáři říkali, že musí tvořit noční aktivity, protože díky osvětlení stanic chce teď každý jezdit v noci :D :D :D
Jo to noční osvětlení je opravdu parádní, noční aktivity jsou úplně něco jiného než v trati BP.

No slozky tam nejspis byli uz jsem to smazal z notasu zase ale urcite to zase nekdy hodim ale to znamena ze po aktualizaci 11 se to tam ukaze proto ze to mas v aktualizaci protoze jinak jsem fakt nic neinstaloval krom te tvoji trati tak nevim a pritom ty soubory jsem nenasel ani na orig.CD MSTS tak nevim kde je sebral ten komp...Je to s nima strasne

Re: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Noo teda Marťo,musím říct,že to vypadá moc dobře a slibně.Už se těším na vydání aktualizace :D .Jen tak dál a přeji mnoho úspěchu.

Nemám slov, jako vždy skvělá práce.

Martine, je to skutečně skvělé, jenom tak dál.Jenom prosím nezapomeň na Tvůj slib, do mých 60-tých narozenin vytvořit krajinu na trati Přerov - Břeclav. Držím palce.

Tříska M.

Kerim napsal:
Martine, je to skutečně skvělé, jenom tak dál.Jenom prosím nezapomeň na Tvůj slib, do mých 60-tých narozenin vytvořit krajinu na trati Přerov - Břeclav. Držím palce.

Tříska M.

Já vím pane Tříska, že jsem Vám slíbil do Vašich 60-tých narozenin hotovou krajinu z Přerova do Břeclavi. Myslím na to a svůj slib samozřejmě dodržím. :wink:

Martine,držím Vám palce a moc děkuji.

Tříska M.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře