Re: Trať ČD/ŽSR Olomouc - Ostrava - Žilina - (Košice)
LukyMichalovce napsal:
Chcel by som sa spytat autora trate ako to vyzera s najblizsou aktualizaciou.
Dakujem :salut:
Jak to vypadá s aktualizací?
Pomalu ale jistě už se s krajinou od Popradu přibližuji k Spišské Nové Vsi, ty hory mě opravdu ničí...
Navíc se teď pokouším o další vylepšení celé tratě, nebudu zatim říkat o co jde, každopádně to zabere strašně moc času, takže jen pevně doufám, že to ve finále bude mít úspěch.
Když jsem nedávno tvořil noční osvětlení, taky jsem hodně pochyboval, jestli se to uchytí, nebo to spíš vyvolá kritiku. Nakonec jsem byl ale mile překvapen, když mi v Praze na slezině aktivitáři říkali, že musí tvořit noční aktivity, protože díky osvětlení stanic chce teď každý jezdit v noci
Takže vydání této aktualizace bude asi za dost dlouho, ale určitě to bude stát za to.
Navíc je tu ještě jedna nemilá věc, v létě pojedu na dva měsíce do zahraničí a po tuto dobu bude stavba tratě 321 úplně pozastavena. Vydání aktualizace bych teda viděl někdy na podzim, dříve to bohužel nepůjde, leda že by mě vyhodili z práce a rozešla se se mnou přítelkyně
A jestli už teď někoho napadá myšlenka, že bych mohl vydat alespoň částečnou aktualizaci, než pojedu na ty dva měsíce pryč, tak rovnou říkám, že ne, žádné polotovary nevydávám, máte k dispozici přes 1300 km, to musí všem prozatím stačit
A ještě vzkaz pro m @ k tuning: Smaž si ze složky ROUTES vše kromě Tratě 321, sice říkáš, že tam žádné tratě nemáš, ale máš je tam. A schválně budu hádat které, určitě tam je třeba JAPAN1 a USA1, že jo?