Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

ahoj...takže už som to sravil s pomocou DVD pána Šemoru a týmto mu dakujem ;)

n0b0dY]prosim vas neviete prečo mi vypisuje že mi chýbaju zvuky a potom mi v aktivite neje žiadny zvuk alebo sa mi cele MSTS vypne...diky za odpowed [/quote][quote= napsal:
no tak ttoto mi vypisuje :...
ono mi spusti msts ale po kliknuti na niečo mi vypiše to posledne
[quote='n0b0dY] ahoj...takže už som to sravil s pomocou DVD pána Šemoru a týmto mu dakujem ;)[/quote] Zajímavé je, že to nemá nic společné s tvým původním steskem.
Bylo to tou chybou uživatele a DVD to odstranilo, protože tam nainstalovalo samo vše, co user nepovažoval za důležité, ale bylo potřeba včetně binu.

bob57_cz napsal:
n0b0dY]prosim vas neviete prečo mi vypisuje že mi chýbaju zvuky a potom mi v aktivite neje žiadny zvuk alebo sa mi cele MSTS vypne...diky za odpowed [/quote][quote= napsal:
no tak ttoto mi vypisuje :...
ono mi spusti msts ale po kliknuti na niečo mi vypiše to posledne
[quote='n0b0dY] ahoj...takže už som to sravil s pomocou DVD pána Šemoru a týmto mu dakujem ;)
Zajímavé je, že to nemá nic společné s tvým původním steskem.
Bylo to tou chybou uživatele a DVD to odstranilo, protože tam nainstalovalo samo vše, co user nepovažoval za důležité, ale bylo potřeba včetně binu.
[/quote]

chyba je v tom že neviem nainštalovat MSTSBin lebo nemám ten patch 1.4

Moje DVD má jeden bod instalace "update MSTS na verzi 1.4" a pak následuje vlastní instalace BIN.
Jenomže základní chybou všech uživatelů je, pokud například reinstalují jen trať, tak znovu z tohoto DVD bezmyšlenkovitě instalují všechny body instalace.
A co je důležité. Asi z důvodu, že neumí číst, asi tenkrát kdy na základní škole probírali tato písmena byli nemocní, zkrátka znovu si to MSTS instalují "update MSTS na verzi 1.4" Tímto si MSTS degradují a následná instalace MSTS BIN jim reinstalaci nedovolí, protože předtím nebyla řádně odinstalována.
A pak mám emaily nebo telefonáty jako dnes dopoledne, že jim MSTS vyhazuje chyby u vozidel na řádku xxxxx.

Asi budu muset z příští instalace update MSTS na 1.4 vyřadit a dát tohle někam bokem, například z MENU DVD. A pak už instalátor měl být blbuvzdorný. Ale jen pro ty, kteří mají verzi MSTS 1.4

[quote='n0b0dY]chyba je v tom že neviem nainštalovat MSTSBin lebo nemám ten patch 1.4 [/quote]Chyba je opět jenom a pouze právě u tebe osobně.
Tam, kde se sosá ten "bin", tam je i ten "patch".
Přímo na té stránce downloadu je velmi výrazné žluté okénko, kde je něco napsáno a ještě je tam níže také červený nápis, který taky nejde přehlídnout.
( Přehlídnout to může barvoslepý a ignorovat debil. ) :cool:

Ale vždyť píšu, že to má na mém DVD jako bod instalace. (přece psal, že to dal dohromady s pomocí mého DVD) Takže vše na pozlaceném tácku.
Problém asi bude ten, jak jsem psal výše. Dotyčný se snažil přebít již nainstalovanou verzi BIN, (kterou si před tím degradoval na verzi 1.4), což dle jeho manuálu nelze.
Přidat nebo odebrat programy MSTS Patch.... odebrat a znovu nainstalovat. Pak vše pojede.

Jen tak mimochodem, mám pocit, že zatentováváme vlákno Martinovy tratě. Asi by tato konverzace potřebovala odpochodovat do odpadu. Sem určitě nepatří.

Zbyněk Šemora napsal:
Jen tak mimochodem, mám pocit, že zatentováváme vlákno Martinovy tratě. Asi by tato konverzace potřebovala odpochodovat do odpadu. Sem určitě nepatří.
Přesně tak, chyba uživatele n0b0dY Začátečník Příspěvků: 7 Registrován od: Jan 2008
01-10-2008 20:01 ..... odtud odstraniti vhodné jest.:) Dodatky ať si dočte v odpadu.

Ahojte,
chcel by som sa spytat autora trate ci sa neplanuju ozvucit niektore zeleznicne stanice. Viem ze to je asi na dlhu dobu ale ozivilo by to trochu tuto trat.
Aj ked by sa sice opakovalo jedno hlasenie stale dookola ale pomohlo by to.
Dakujem a prajem vela zdaru vsetkym

Naposled editoval moderátor:

matostav napsal:
Ahojte,
chcel by som sa spytat autora trate ci sa neplanuju ozvucit niektore zeleznicne stanice. Viem ze to je asi na dlhu dobu ale ozivilo by to trochu tuto trat.
Aj ked by sa sice opakovalo jedno hlasenie stale dookola ale pomohlo by to.
Dakujem a prajem vela zdaru vsetkym

Vím že je to nezdvořilé, ale dovolím si na tento dotaz zatím neodpovídat

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře