Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
[quote='n0b0dY] ahoj...takže už som to sravil s pomocou DVD pána Šemoru a týmto mu dakujemn0b0dY]prosim vas neviete prečo mi vypisuje že mi chýbaju zvuky a potom mi v aktivite neje žiadny zvuk alebo sa mi cele MSTS vypne...diky za odpowed [/quote][quote= napsal:no tak ttoto mi vypisuje :...
ono mi spusti msts ale po kliknuti na niečo mi vypiše to posledne
Zajímavé je, že to nemá nic společné s tvým původním steskem.bob57_cz napsal:[quote='n0b0dY] ahoj...takže už som to sravil s pomocou DVD pána Šemoru a týmto mu dakujemn0b0dY]prosim vas neviete prečo mi vypisuje že mi chýbaju zvuky a potom mi v aktivite neje žiadny zvuk alebo sa mi cele MSTS vypne...diky za odpowed [/quote][quote= napsal:no tak ttoto mi vypisuje :...
ono mi spusti msts ale po kliknuti na niečo mi vypiše to posledne![]()
Přesně tak, chyba uživatele n0b0dY Začátečník Příspěvků: 7 Registrován od: Jan 2008Zbyněk Šemora napsal:Jen tak mimochodem, mám pocit, že zatentováváme vlákno Martinovy tratě. Asi by tato konverzace potřebovala odpochodovat do odpadu. Sem určitě nepatří.
matostav napsal:Ahojte,
chcel by som sa spytat autora trate ci sa neplanuju ozvucit niektore zeleznicne stanice. Viem ze to je asi na dlhu dobu ale ozivilo by to trochu tuto trat.
Aj ked by sa sice opakovalo jedno hlasenie stale dookola ale pomohlo by to.
Dakujem a prajem vela zdaru vsetkym