Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
151-tka napsal:když si stáhnu aktivitu a dám ji tam,tak některé když je spustím přes trainstore,tak mi najede train simulator a jak se dáva tratě a vlaky tak je to šedé.Poč
151-tka napsal:když si stáhnu aktivitu a dám ji tam,tak některé když je spustím přes trainstore,tak mi najede train simulator a jak se dáva tratě a vlaky tak je to šedé.Poč
Karel K. napsal:Dobrý den,
udělal jsem postupně aktualizace od 66 po 69 (nevynechal jsem žádnou z nich, ani žádnou předchozí), smazal staré aktivity a nahrál nové. Ovšem při spuštění jakékoli aktivity (používám TrainStore) dostanu hlášku na chybějící CD_UAcs_xxx_pr.wag (to xxx se mění) a ZAES_pr.wag. Když se náhodou dostanu na úvod MSTS, zobrazuje se mi místo lokomotivy UNKNOWN. Aktivitu samozřejmě nespustím.
Poradil by mi někdo, co s tím? Už jsem z toho vážně nešťastnýDěkuji!
Aktualizace trati je aktualizace trati a vůbec nesouvisí s vozidly, ty už si musíte vyhledat sám, všechny jsou na mém webu.Karel K. napsal:Dobrý den,
udělal jsem postupně aktualizace od 66 po 69 (nevynechal jsem žádnou z nich, ani žádnou předchozí), smazal staré aktivity a nahrál nové. Ovšem při spuštění jakékoli aktivity (používám TrainStore) dostanu hlášku na chybějící CD_UAcs_xxx_pr.wag (to xxx se mění) a ZAES_pr.wag. Když se náhodou dostanu na úvod MSTS, zobrazuje se mi místo lokomotivy UNKNOWN. Aktivitu samozřejmě nespustím.
Poradil by mi někdo, co s tím? Už jsem z toho vážně nešťastnýDěkuji!
Aha, já jsem zcela nepochopil ten systém a pořád jsem se snažil brouzdat po tom FTPčku, což se mi nedařilo.... Zkusím tedy postahovat, co mi chybí. Snad se zadaří.Zbyněk Šemora napsal:ty už si musíte vyhledat sám, všechny jsou na mém webu.
Pokud chybí vozidlo, opsat si složku (cd_Uacs, ..cd_Zaes...) a stáhnout si poslední verzi nebo doplnit aktualizovanou. Víc už pro Vás opravdu udělat nemohu.
Jenom malililinko doplním Mira - Trainstore s tímto problémem nemá nic společného....ale jinak je to přesně tento problém....Dráčik napsal:Máš zle nadefinovanú cestu k súboru .cvf v engu dotyčného modelu. Zisti, kde sa nachádza (v common.cab, alebo priamo v adresári) a podla toho ho nadefinuj v riadku CabView ( ....cvf )
No keď si postavíš vlakovú cestu do odbočky ideš na zníženú rýchlosť."Oranžová" ti naskočí keď je pred tebou nejaké vozidlo, buď viditeľné, alebo neviditeľné.Práve na Track Monitore je tou červenou označená Výstraha - oranžová, ale nakoľko AE ani TM nepoznajú oranžovú farbu je tam červená a pri nej 120.Ešte môžeš dodať aj pomalú jazdu - klikneš pravým tlačítkom myši a zvolíš začiatok zníženej rýchlosti a ťaháš myšou po koľaji.Fender napsal:Ahojte
Potrebujem mensiu pomoc.Kedze nie som odbornik na MSTS ,chcem sa spytat ci by ste mi nevedeli poradit ako si dam v aktivite aj znizenu rychlost.Myslim na semafore.Pretoze celu cestu mam na semafore len Zelenu (Voľno)a je to dost nuda,kedze v skutocnosti su aj znizene rychlosti a rad by som ich mal aj ja.Ako si nastavim aby som mal počas jazdy vlaku na niektorych miestach napr.Oranzovu (znizena rychlost),Semafor ukazujuci prechod na vyhybku a dalsie.Popripade aj znizenu rychlost ktora je na Track Monitore oznacena cervenou farbou ak sa nemylim.Cize pomala rychlost a tak.Nech to mam trosku naozajstnejsie .Diky.Caute
Fender napsal:Mirec: Diky za odpoved
Este som chcel vediet,ci vjazd do odbocky sa da urobit aj bez viditelneho alebo neviditelneho vozidla...Proste ze mi len semafor bude ukazovat...