Problém s activitama

Stav
nelze přidat další příspěvky.

151-tka

Cestující
když si stáhnu aktivitu a dám ji tam,tak některé když je spustím přes trainstore,tak mi najede train simulator a jak se dáva tratě a vlaky tak je to šedé.Poč

151-tka napsal:
když si stáhnu aktivitu a dám ji tam,tak některé když je spustím přes trainstore,tak mi najede train simulator a jak se dáva tratě a vlaky tak je to šedé.Poč

??????????????????????

Pripájam sa k Miranovi - ???????????? Banány mám rád, ale myslím že tá 151-ka by to vysvetlila zrozumiteľnejšie ... Nechcem ťa uraziť, ale vieš čo je to slovosled ?

Ono podľa toho 151-tka by som tipoval slováka, mladší ročník, ktorý sa až tak často nestretáva s češtinou, ako sa ju snaží použiť ... nemohol by nám to (ak sa jedná o štátneho príslušníka ČR či iného štátu a ja sa mýlim tak pardon) povedať vo svojom materskom jazyku? Ja asi tuším, o čo mu ide, ale radšej by som si to nechal potvrdiť ...

151-tka napsal:

Mne sa zdá že začiatok vety je ešte OK, ale ku koncu mu došla "para" :D
A problém so zašednutými políčkami tu už bol, akurát si nespomínam či je to pre neprítomnosť riaditelného vozidla, alebo pre chýbajúce routes či paths :eek:

Naposled editoval moderátor:
Problém CD_UAcs_xxx_pr.wag a ZAES_pr.wag

Dobrý den,

udělal jsem postupně aktualizace od 66 po 69 (nevynechal jsem žádnou z nich, ani žádnou předchozí), smazal staré aktivity a nahrál nové. Ovšem při spuštění jakékoli aktivity (používám TrainStore) dostanu hlášku na chybějící CD_UAcs_xxx_pr.wag (to xxx se mění) a ZAES_pr.wag. Když se náhodou dostanu na úvod MSTS, zobrazuje se mi místo lokomotivy UNKNOWN. Aktivitu samozřejmě nespustím.
Poradil by mi někdo, co s tím? Už jsem z toho vážně nešťastný :cry: Děkuji!

Re: Problém CD_UAcs_xxx_pr.wag a ZAES_pr.wag

Karel K. napsal:
Dobrý den,

udělal jsem postupně aktualizace od 66 po 69 (nevynechal jsem žádnou z nich, ani žádnou předchozí), smazal staré aktivity a nahrál nové. Ovšem při spuštění jakékoli aktivity (používám TrainStore) dostanu hlášku na chybějící CD_UAcs_xxx_pr.wag (to xxx se mění) a ZAES_pr.wag. Když se náhodou dostanu na úvod MSTS, zobrazuje se mi místo lokomotivy UNKNOWN. Aktivitu samozřejmě nespustím.

Vypadá to na nekompatibilné consisty.O akú aktivitu ide ? Čo sa mňa týka, už pracujem na update Trainsetu, keď skončím, preklepnem všetky aktivity ktoré sú prístupné na mojom webe a vydám update.

Karel K. napsal:
Dobrý den,

Aktualizace trati je aktualizace trati a vůbec nesouvisí s vozidly, ty už si musíte vyhledat sám, všechny jsou na mém webu.
Pokud chybí vozidlo, opsat si složku (cd_Uacs, ..cd_Zaes...) a stáhnout si poslední verzi nebo doplnit aktualizovanou. Víc už pro Vás opravdu udělat nemohu.

Zbyněk Šemora napsal:
ty už si musíte vyhledat sám, všechny jsou na mém webu.
Pokud chybí vozidlo, opsat si složku (cd_Uacs, ..cd_Zaes...) a stáhnout si poslední verzi nebo doplnit aktualizovanou. Víc už pro Vás opravdu udělat nemohu.
Aha, já jsem zcela nepochopil ten systém a pořád jsem se snažil brouzdat po tom FTPčku, což se mi nedařilo.... Zkusím tedy postahovat, co mi chybí. Snad se zadaří.
Díky!

Zdravíčko!

Při testování mé tratě aktivitou jsem zpozoroval jednu velmi podivnou věc: Soupravy v trafficu aktivity nejedou. Vyjedu se svojí jednotkou, vydávám se na trať, a až u první křižovatky proti mně projede jedna jediná souprava, zbytek se zasekne kdesi uprostřed. V AE se mi přitom provoz jednotlivých linek zobrazuje korektně. Nevíte prosím někdo co s tím?? Děkuji.

Chtěl bych se zeptat, kde může být problém, když při spuštění aktivity vyjede hláška "Selhalo vytvoření pohledu z kabiny". MSTS pouštím přes Train store. Předem díky za odpověď!

Máš zle nadefinovanú cestu k súboru .cvf v engu dotyčného modelu. Zisti, kde sa nachádza (v common.cab, alebo priamo v adresári) a podla toho ho nadefinuj v riadku CabView ( ....cvf )

Dráčik napsal:
Máš zle nadefinovanú cestu k súboru .cvf v engu dotyčného modelu. Zisti, kde sa nachádza (v common.cab, alebo priamo v adresári) a podla toho ho nadefinuj v riadku CabView ( ....cvf )
Jenom malililinko doplním Mira - Trainstore s tímto problémem nemá nic společného....ale jinak je to přesně tento problém....

...

Já bych měl dotaz, je nějaká možnost trochu odlehčit Activity Editor? Strašně dlouho trvá než se načte a stejně zamrzne. Jo a jedna otázka mimo, co si mam představit pod pojmem "koženkový rychlík"? :)

Odlahčiť AE je možné redukciou obsahu zložiek Consist, Traffic, Paths a pod.
Koženkový rýchlik - vlak zložený zo starších vozňov v ktorých sú sedadlá čalúnené koženkou.

Ahojte

Potrebujem mensiu pomoc.Kedze nie som odbornik na MSTS ,chcem sa spytat ci by ste mi nevedeli poradit ako si dam v aktivite aj znizenu rychlost.Myslim na semafore.Pretoze celu cestu mam na semafore len Zelenu (Voľno)a je to dost nuda,kedze v skutocnosti su aj znizene rychlosti a rad by som ich mal aj ja.Ako si nastavim aby som mal počas jazdy vlaku na niektorych miestach napr.Oranzovu (znizena rychlost),Semafor ukazujuci prechod na vyhybku a dalsie.Popripade aj znizenu rychlost ktora je na Track Monitore oznacena cervenou farbou ak sa nemylim.Cize pomala rychlost a tak.Nech to mam trosku naozajstnejsie .Diky.Caute

Fender napsal:
Ahojte

Potrebujem mensiu pomoc.Kedze nie som odbornik na MSTS ,chcem sa spytat ci by ste mi nevedeli poradit ako si dam v aktivite aj znizenu rychlost.Myslim na semafore.Pretoze celu cestu mam na semafore len Zelenu (Voľno)a je to dost nuda,kedze v skutocnosti su aj znizene rychlosti a rad by som ich mal aj ja.Ako si nastavim aby som mal počas jazdy vlaku na niektorych miestach napr.Oranzovu (znizena rychlost),Semafor ukazujuci prechod na vyhybku a dalsie.Popripade aj znizenu rychlost ktora je na Track Monitore oznacena cervenou farbou ak sa nemylim.Cize pomala rychlost a tak.Nech to mam trosku naozajstnejsie .Diky.Caute
No keď si postavíš vlakovú cestu do odbočky ideš na zníženú rýchlosť."Oranžová" ti naskočí keď je pred tebou nejaké vozidlo, buď viditeľné, alebo neviditeľné.Práve na Track Monitore je tou červenou označená Výstraha - oranžová, ale nakoľko AE ani TM nepoznajú oranžovú farbu je tam červená a pri nej 120.Ešte môžeš dodať aj pomalú jazdu - klikneš pravým tlačítkom myši a zvolíš začiatok zníženej rýchlosti a ťaháš myšou po koľaji.

Mirec: Diky za odpoved

Este som chcel vediet,ci vjazd do odbocky sa da urobit aj bez viditelneho alebo neviditelneho vozidla...Proste ze mi len semafor bude ukazovat...

Fender napsal:
Mirec: Diky za odpoved

Este som chcel vediet,ci vjazd do odbocky sa da urobit aj bez viditelneho alebo neviditelneho vozidla...Proste ze mi len semafor bude ukazovat...

Nazdar Fender,
jde to samozřejmě i bez viditelných či "neviditelných" vlaků /tzv.trafficů/.Trasu vlaku hráče prostě povedeš přes výměny do "odbočky".Nastavení rychlosti,kterou můžeš výměnu projet /např. 40,60,80,100 km/h /,je plně v moci stavitele trati,který tzv.linkuje jednotlivá návěstidla.No a právě podle těchto nalinkovaných rychlostí se zobrazují návěsti na daném návěstidle.

David

David

Cize ak tomu spravne rozumiem :)

Staci ked si v Route Editore urcim rychlost pomocou tych rychlostnych tabuliek???

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře