Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
JOHNZ napsal:Mirec: Pozor, nemyl si Ba a Ba ... jedna Ba (to co teraz pozname ako B) sa da stahnut u Ppoolllla druha Ba (taka uz bezne nepouzivana) len u Taxa ... a tu proklamovany Ba3390 je stiahnutelny iba u Taxa ...
Aby som to uviedol na správnu mieru. Vzhladom na to, že je nežiaduce, aby jeden a ten istý model bol pod rôznymi značeniami na rôznych weboch, požiadal som Ppoollll-a, aby moje modely, ktoré sú k stiahnutiu na mojom webe odstránil zo svojich stránok, to isté očakávam od každého, kto chce z akýchkoľvek dôvodov zverejňovať moje modely alebo ich skinovať. Zamedzí sa tak duplicitnému značeniu jedného a toho istého modelu. To by malo inak platiť všeobecne na všetky modely. Pokiaľ sú modely dostupné k downloadu na domovskej stránke autora, nie je dôvod, aby boli duplicitne aj na iných weboch.Kebarko napsal:Pri prvom uverejnení Šlachtičnej použitý vozeň ČSD Ba 3390 bol k stiahnutiu z Ppoollllových stránok. (potom ale mám dojem, že na Taxovu žiadoť bol z týchto stránok odstránený - myslím si že kvôli značeniu)
Z tohoto dôvodu pri druhom uverejnení som už dal odkaz na tento vozeň z Taxových stránok. Myslím si že Taxove stránky sú jediným miestom kde sa dá teraz tento vozeň stiahnuť.
Teraz som si uvedomil, že môže byť rozpor medzi značením vozňa v Šlachtičnej (zostalo z prvej verzie) a značením z Taxovej stránky. Ak je to tak tak užívateľ by nemal mať problém si to preznačiť. (je to len pár vozňov)
Ja keď už mám stiahnutý vozeň tak nepátram či náhodou nedostal nové značenie. Ale tie moje odkazy som si mohol preveriť, to priznávam.