753.7 CD 755 (ale teraz hlavne 754)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna TTV01
  • Datum začátku Datum začátku
Niekde som počul, že VZ Mirel by sa mal dodatočne dobudovať do všetkých štvoriek a aj niektorých hybridov, avšak týka sa to len turnusových lokomotív, takto sa priebežne montoval aj do lamín,však uvidíme.

Do toho Vašeho cabu není problém dosadit TRSku. Mám ji nafocenou a až bude někdy chvilka tak si s tím pohraju a prdnu sem obrázek.

Hekl-congratulations ! Michaela "se povedla".
Ad Passion-nafoť sa na textúry.Ale poriadne, Ti poviem keď som skinoval majstra na 771 001 celkom som sa zapotil...Nie je to jednoduché, hlavne aby si sa spoznal potom.

duuso napsal:
.... Ti poviem keď som skinoval majstra na 771 001 celkom som sa zapotil...Nie je to jednoduché, hlavne aby si sa spoznal potom.

No "pán Majster" z 771-001 bol nafotený priam ukážkovo zo všetkých strán ako do kartotéky zločincov:oops:. Problém je že panák v MSTS má zboku profil, ktorý najviac pripomína upíra z Nosferatu

Naposled editoval moderátor:
nebulus napsal:
No "pán Majster" z 771-001 bol nafotený priam ukážkovo zo všetkých strán ako do kartotéky zločincov:oops:. Problém je že panák v MSTS má zboku profil, ktorý najviac pripomína upíra z Nosferatu
Ono problém bol čo sa skinovania fíru týka s mapovaním tela, ksicht ujde, ledva som ho obliekol do cargáckych montérok.:D

Naposled editoval moderátor:
Zdravím,
mám dotaz na pikka a martense.Jak to vypadá s 755?Kdy to tak vyjde?
Vypadá to opravdu profesionálně.Lepší kvalitu si už ani nedokážu představit.Už se nemůžu dočkat.
Předem díky za info.

To ti povím přesně. Bude to nejdříve za dva roky. žsr má eng naladěný za chvíli, model existuje, ale nejsou zvuky a kabina. Cose týče zvuků, tak jacek by to měl sfouklý za chvíli, ale nejsou nahrávky (snad mi to neuteklo). největším problémem je kabina a na to mto celý stojí. už rok Martens na kabině pracuje a furt nic. To bude dělat ještě další dva roky než konečně něco bude. To je normální. Takže jak jsem psal výše. Dva roky nebo více. kdybys to chtěl uspíšit tak nafoť kabinu ale špičkově a pošli to Kadrovi. Ten to má hotový za chvíli a v profesionální kvalitě.

755 a 753.7 ČDC mají rozdílné kabiny!!!! 755 máte na obrázku, ale 753.7 má mirel a místo analogových ukazatelů, má LCD displeje. Technika jde kupředu.

Čouda napsal:
kdybys to chtěl uspíšit tak nafoť kabinu ale špičkově a pošli to Kadrovi. Ten to má hotový za chvíli a v profesionální kvalitě.
Kadr to bude mít sice rychle a moc pěkně ale k čemu to bude když se to stejně, jak je jeho zvykem, nechá pro sebe a kamarády?

Mirku, spíš to poslat Hynďovi protože mu asi vadí, že se tyto věci nedostanou i k ostatním uživatelům.

Back
Nahoře