753.7 CD 755 (ale teraz hlavne 754)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna TTV01
  • Datum začátku Datum začátku
Kadr napsal:
Mirku, spíš to poslat Hynďovi protože mu asi vadí, že se tyto věci nedostanou i k ostatním uživatelům.
Nevadí. Jen upozorňuju na to že posílat to tobě je docela zbatečný páč to stejně skončí akorát u tebe a pár tvých známých.

Hynďa napsal:
Kadr napsal:
Mirku, spíš to poslat Hynďovi protože mu asi vadí, že se tyto věci nedostanou i k ostatním uživatelům.
Nevadí. Jen upozorňuju na to že posílat to tobě je docela zbatečný páč to stejně skončí akorát u tebe a pár tvých známých.

Proč zbytečný?Možná bych tu kabinu mohl vypustit když je to taková absence.Nic není zbytečný, jinak samozřejmě vrátka jsou otevřena takže se domluv s martensem nebo to nafoť a je po problému..

Čouda napsal:
To ti povím přesně. Bude to nejdříve za dva roky. žsr má eng naladěný za chvíli, model existuje, ale nejsou zvuky a kabina. Cose týče zvuků, tak jacek by to měl sfouklý za chvíli, ale nejsou nahrávky (snad mi to neuteklo). největším problémem je kabina a na to mto celý stojí. už rok Martens na kabině pracuje a furt nic. To bude dělat ještě další dva roky než konečně něco bude. To je normální. Takže jak jsem psal výše. Dva roky nebo více. kdybys to chtěl uspíšit tak nafoť kabinu ale špičkově a pošli to Kadrovi. Ten to má hotový za chvíli a v profesionální kvalitě.

755 a 753.7 ČDC mají rozdílné kabiny!!!! 755 máte na obrázku, ale 753.7 má mirel a místo analogových ukazatelů, má LCD displeje. Technika jde kupředu.
Čouda - na rozdíl od Tebe se neflákám ve školních lavicích, ale mám na krku časově náročnou práci a 2 děti a s těmi to jaksi nejde tak rychle, jak si někteří rozmazlení maminčiní mazánkové představují - nicméně Ti přeji, abys nikdy problémy s žádnými vlastními dětmi neměl ...... protože bys poznal jaké to je, když Ti někdo kydá na hlavu svůj slovní hnůj a zvratky bez toho, aby věděl podrobnosti. Stačí?

Nicméně, pokud to někdo má možnost udělat, prosím - na oba caby mám všehovšudy 10 fotek, což jaksi není pro ty pravé lepiče kabin. (ale o tom jsem už tady psal před rokem, ale Čouda byl asi tradičně pod parou nebo zčouzený, tak to asi přehlíd.)

Nicméně je to docela klasická ukázka toho, jak si lze naběhnout tím, že něco předčasně prezentujete.....pak se toho někteří pinďouři chopí jako hovno košile a pindají a pindají a pindaji.....

Jinak ne všechny 753.7 jsou osazeny rychloměrem METRA a LVZ MIREL. Všechny 4 fotky, které mám k dispozici na 753.7 mají zcela odlišný pult včetně osazeného LVZ (bohužel tyto tuto tamto mám na druhém disku a ten je asi 800 km daleko).

Já jsem řešil stroje ČDC, stačí se jenom podívat do mého příspěvku. Co se týče těch mých rejpavých poznámek, tak to nesmíš brát tak vážně. Převážně si dělám srandu:cool:

P.S.: zčazený určitě ne, ale pod parou eventuelně ano

Však já taky řešil stroje ČDC :-) - až se dorvu po silvestru k druhému disku, kde ty fotky mám, tak to tady šoupnu.

Takže zase čůráci! Každá mašina jiná. Rozumím, když bude rozdíl mezi 755 a 753.7, ale že je rozdíl mezi stroji 753.7 to jsem netušil. přes držku málo. To je jako když zk...li regionovy, nebo catry. Co serie to jiný rozmístění ovládacích prvků a v případě catrů i dosazování barevných displejů, tadydle místo tlačítka OPT už jsou dvě OPT +/-, kde to skáče po 10% a ne jako u OPT kde to bylo někde 50-70-90-100% k tomu ještě někde je na catru trska ve stropě, nekdě zase napravo za Bpéčkem, taky rychloměry jiný. Blázinec největší. Zase jsou an vysokých místech lidi, co tomu nerozumí. Ono na tom komunistickým sjednocování něco bylo.

A ani nebude. Kadr nafotí - udělá. Já mám na Hdd to co je na obrázku, ale to je spatlanina z jiných textur, takže to zveřeňovat nebudu. hlavně ani nesedí popisky na rámu, takže nic.

Zdravím. Sice se jedná o stroj 750, já ho v trainsetu mám, ale dělám read me k aktivitě a zaboha nemohu najít z jakého webu jsem ji stáhnul. Jedná se o stroj ČD 750.311-3
1823e24cca78c88e66a480c441a11d1e.jpg
Předem díky za pomoc. Dan.:cool:

Naposled editoval moderátor:
Dan J. napsal:
Zdravím. Sice se jedná o stroj 750, já ho v trainsetu mám, ale dělám read me k aktivitě a zaboha nemohu najít z jakého webu jsem ji stáhnul. Jedná se o stroj ČD 750.311-3
1823e24cca78c88e66a480c441a11d1e.jpg
Předem díky za pomoc. Dan.:cool:

Skin jsem před vánoci stahoval odtud http://eldar.cz/kank/

ale již jsem ho tam nenašel. Kontaktovat asi správce stránky proč už skin není k dispozici či kam byl přamístěn

Naposled editoval moderátor:
Obraťte se na Kadra. Kadr mě požádal o stažení části jeho skinů z webu, tak jsem mu vyhověl.

Já jsem si říkal, že byl na stránkách od Kanka, ale nebyl jsem si tím jistý. Takže jsme opět v začarovaném kruhu. Člověk použije skin v aktivitě a pak zjistí, že byl stažen. Což je plné právo autora, jen mne to trochu mrzí, poněvač ta mašinka byla takový moc pěkný šrot a já ji hojně v aktivitách využíval. Takže ji budu muset vyměnit. Ach jo.:( No, když jsme u těch mašinek, nemohu ještě najít skin ČD 751.158-7, ten jsem myslel, že byl u Čoudy ale chyba není tam, takže neví někdo odkud byl? Nebo se nemýlím a byl taky stažen.
Předem díky Dan.

Dan J. napsal:
Já jsem si říkal, že byl na stránkách od Kanka, ale nebyl jsem si tím jistý. Takže jsme opět v začarovaném kruhu. Člověk použije skin v aktivitě a pak zjistí, že byl stažen. Což je plné právo autora, jen mne to trochu mrzí, poněvač ta mašinka byla takový moc pěkný šrot a já ji hojně v aktivitách využíval. Takže ji budu muset vyměnit. Ach jo.:( No, když jsme u těch mašinek, nemohu ještě najít skin ČD 751.158-7, ten jsem myslel, že byl u Čoudy ale chyba není tam, takže neví někdo odkud byl? Nebo se nemýlím a byl taky stažen.
Předem díky Dan.

Mašinu je možno stáhnout ZDE.Je to již trochu upravené verze textur.

Dane, autorem skinu té zamračené jsem já. Je to moje prvotina, tak se k ní moc nehlásím, kdysi jsem ji posílal Zbyňkovi do TBP. Není tam u nich readme? Mám jisté tušení, že jsem je tvořil.

Ahojte chcem sa spytat ci uz vysla ta 755?
Lebo ten prispevok kde je obrazok je stary asi z oktobra 2005 tak salen pytam ze ci uz je hotova...:(:(

Somatko napsal:
Ahojte chcem sa spytat ci uz vysla ta 755?
Lebo ten prispevok kde je obrazok je stary asi z oktobra 2005 tak salen pytam ze ci uz je hotova...:(:(
Ahojte chci se zeptat jestli už umíš číst??? Hádám že ano, když už umíš psát, takže když si pročteš vlákna, ve kterých se ptáš jestli to už vyšlo, tak tam odpověď najdeš. Tak příště víc číst - míň psát, jinak delete.;-)

Back
Nahoře