Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vy už máte postavenou trať Tišnov - Žďár nad Sázavou?Luboš_754 napsal:Po delší době tohle téma trošku oživím, skin 754.067 je v podstatě hotov...![]()
http://img147.imageshack.us/img147/9249/prudkaoq7.jpg
http://img135.imageshack.us/img135/9948/doubravnikhc2.jpg
Zbyněk Šemora napsal:Vy už máte postavenou trať Tišnov - Žďár nad Sázavou?
Paráda, mé staromilecké srdce zaplesalo, kdy bude k downloadu?Luboš_754 napsal:Jsem si dovolilna ukázku
něco z další tvorby...
Carlos napsal:Paráda, mé staromilecké srdce zaplesalo, kdy bude k downloadu?
Luboš_754 napsal:Carlos napsal:Paráda, mé staromilecké srdce zaplesalo, kdy bude k downloadu?
Ahoj, moc díky za pochvalu, je to můj první "retroskin" a docela mě to chytlo![]()
K downloudu to bude pochopitelně, až to bude hotový, zatím je to polotovar![]()
Davidus napsal:No to jeněco! Mně zase chytlo tvoření historických aktivit a tyto vozidla mi chybí. Jinak bude někde ke stažení 754 067? Už se na ni docela těším.
Luboš_754 napsal:Davidus napsal:No to jeněco! Mně zase chytlo tvoření historických aktivit a tyto vozidla mi chybí. Jinak bude někde ke stažení 754 067? Už se na ni docela těším.
Já zase zbožňuju ty starý nátěry brejlí, zejména z bývalýho LD Brno - Dolní...Tu T478.3276 udělám i ve verzi z roku 1987 s velkým bílým véčkem na čelech.
Davidus napsal:Tak se máme na co těšit. Ještě taková maličkost. Kde by se daly sehnat materiály na takovýto starý skiny? Taky bych si chtěl nějaký udělat.![]()
Myslel jsem si to. Ale kvůli těm detailům jsou právě potřeba ty fotky....Luboš_754 napsal:Davidus napsal:Tak se máme na co těšit. Ještě taková maličkost. Kde by se daly sehnat materiály na takovýto starý skiny? Taky bych si chtěl nějaký udělat.![]()
No určitě je nač se těšit, mám toho v plánu moooc, ale toho času by mohlo být víc...![]()
A například tu T478.3276 dělám tak, že jsem sehnal několik barevných fotek té lokomotivy kolem roku 1985 a pomalu jsem začal v Corelu přebarvovat části originálních skinů...![]()
V případě, že bych dělal nějakou klasickou červenou trojku (mám zálusk na T478.3161), asi bych upravil textury 4.066 nebo 4.068, patřičně je "doodstínoval" a doplnil potřebnými detaily.
Matýsek napsal:Nevím jestli to sem patří,ale je to o 754 tak snad jo.Když u 754 přejdu na druhé stanoviště tak se zobrazuje kabina na 830 + nějaké ovladače 754 dělá to taky někomu?
Mám staženou kabinu z TBP a tam u 754_rv.cvf je toto:Miran napsal:Máš hovadinu v cvf souboru. Zkontroluj si shodu v souboru 754.cvf a 754_rv.cvf.
Začátek souborů musí být stejný a vypadat nějak takto:
SIMISA@@@@@@@@@@JINX0h0t______
Tr_CabViewFile (
CabViewType ( 2 )
CabViewFile ( ../../common.cab/cab754/cd754frnt.ace )
..................
A správný je ten, kdy se zobrazí správný cab.
Právě že to tam vidím,je mi ale záhada jak se to tam dostalo.Robo napsal:Ak tam nevidíš smerovanie na 830, tak potom Ti už asi nikto nepomôže ...
Problém je v tom, že jsem si stahoval update na trainset od Zbyňka z 21.11.2006 a tam je všechno v pořádku u cabu 754....Robo napsal:Ak tam nevidíš smerovanie na 830, tak potom Ti už asi nikto nepomôže ...