753.7 CD 755 (ale teraz hlavne 754)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna TTV01
  • Datum začátku Datum začátku
Kdyby jsi chtěl konkrétně v jaký den bude mít který vlak stačí napsat.Jasně záleží jestli nebude mít nějakou opravu.Když přišla,měla nový lak i v kabině a můžu říct,že na ní jezdit připadal jsi si jako v lakovně.Šnek

Carlos napsal:
Paráda, mé staromilecké srdce zaplesalo, kdy bude k downloadu?

Ahoj, moc díky za pochvalu, je to můj první "retroskin" a docela mě to chytlo :wink:

K downloudu to bude pochopitelně, až to bude hotový, zatím je to polotovar :D

Luboš_754 napsal:
Carlos napsal:
Paráda, mé staromilecké srdce zaplesalo, kdy bude k downloadu?

Ahoj, moc díky za pochvalu, je to můj první "retroskin" a docela mě to chytlo :wink:

K downloudu to bude pochopitelně, až to bude hotový, zatím je to polotovar :D

No to jeněco! Mně zase chytlo tvoření historických aktivit a tyto vozidla mi chybí. Jinak bude někde ke stažení 754 067? Už se na ni docela těším.

Davidus napsal:
No to jeněco! Mně zase chytlo tvoření historických aktivit a tyto vozidla mi chybí. Jinak bude někde ke stažení 754 067? Už se na ni docela těším.

Já zase zbožňuju ty starý nátěry brejlí, zejména z bývalýho LD Brno - Dolní... :wink: Tu T478.3276 udělám i ve verzi z roku 1987 s velkým bílým véčkem na čelech.

No a ta moje 754.067 by se měla záhy objevit v repaintech u Ondry Janiše, dolaďuju na ní poslední detaily...

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img165.imageshack.us/img165/3213/rozna10vo4.th.jpg[/url]

Luboš_754 napsal:
Davidus napsal:

Já zase zbožňuju ty starý nátěry brejlí, zejména z bývalýho LD Brno - Dolní... :wink: Tu T478.3276 udělám i ve verzi z roku 1987 s velkým bílým véčkem na čelech.

Tak se máme na co těšit. Ještě taková maličkost. Kde by se daly sehnat materiály na takovýto starý skiny? Taky bych si chtěl nějaký udělat. :roll:

Davidus napsal:
Tak se máme na co těšit. Ještě taková maličkost. Kde by se daly sehnat materiály na takovýto starý skiny? Taky bych si chtěl nějaký udělat. :roll:

No určitě je nač se těšit, mám toho v plánu moooc, ale toho času by mohlo být víc... :roll:

A například tu T478.3276 dělám tak, že jsem sehnal několik barevných fotek té lokomotivy kolem roku 1985 a pomalu jsem začal v Corelu přebarvovat části originálních skinů... :wink:

V případě, že bych dělal nějakou klasickou červenou trojku (mám zálusk na T478.3161), asi bych upravil textury 4.066 nebo 4.068, patřičně je "doodstínoval" a doplnil potřebnými detaily.

Luboš_754 napsal:
Davidus napsal:

No určitě je nač se těšit, mám toho v plánu moooc, ale toho času by mohlo být víc... :roll:

A například tu T478.3276 dělám tak, že jsem sehnal několik barevných fotek té lokomotivy kolem roku 1985 a pomalu jsem začal v Corelu přebarvovat části originálních skinů... :wink:

V případě, že bych dělal nějakou klasickou červenou trojku (mám zálusk na T478.3161), asi bych upravil textury 4.066 nebo 4.068, patřičně je "doodstínoval" a doplnil potřebnými detaily.
Myslel jsem si to. Ale kvůli těm detailům jsou právě potřeba ty fotky....

Matýsek napsal:
Nevím jestli to sem patří,ale je to o 754 tak snad jo.Když u 754 přejdu na druhé stanoviště tak se zobrazuje kabina na 830 + nějaké ovladače 754 dělá to taky někomu?

Máš hovadinu v cvf souboru. Zkontroluj si shodu v souboru 754.cvf a 754_rv.cvf.

Začátek souborů musí být stejný a vypadat nějak takto:
SIMISA@@@@@@@@@@JINX0h0t______

Tr_CabViewFile (
CabViewType ( 2 )
CabViewFile ( ../../common.cab/cab754/cd754frnt.ace )
..................
A správný je ten, kdy se zobrazí správný cab.

Miran napsal:
Máš hovadinu v cvf souboru. Zkontroluj si shodu v souboru 754.cvf a 754_rv.cvf.

Začátek souborů musí být stejný a vypadat nějak takto:

Tr_CabViewFile (
CabViewType ( 2 )
CabViewFile ( ../../common.cab/cab754/cd754frnt.ace )
..................
A správný je ten, kdy se zobrazí správný cab.
Mám staženou kabinu z TBP a tam u 754_rv.cvf je toto:

Tr_CabViewFile (
CabViewType ( 2 )
CabViewFile ( ../../common.cab/cab830/830front.ace )
CabViewWindow ( 0 0 640 480 )
CabViewWindowFile ( "" )
Position ( -0.85 2.65 -9.4 )
Direction ( 7 180 0 )
CabViewFile ( ../../common.cab/cab830/cab_levy.ace

Robo napsal:
Ak tam nevidíš smerovanie na 830, tak potom Ti už asi nikto nepomôže ...
Problém je v tom, že jsem si stahoval update na trainset od Zbyňka z 21.11.2006 a tam je všechno v pořádku u cabu 754....
Stejně tak je to správně i na http://msts.sinus.cz

Matýsku, co jsi s tím cvf dělal?

Naposled editoval moderátor:
Tak ten 754_rv.cvf zahoď a podle návodu k Binu si udělej nový. Je to záležitost 5 minut. Návod je u Džordže na webu nebo v dokumentaci k Binu.

Back
Nahoře