753.7 CD 755 (ale teraz hlavne 754)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna TTV01
  • Datum začátku Datum začátku
Tuším už OKD 753.7 naskinované na nový model sú, ale ak ma pamäť neklame, nevyšlo to preto, bo sú rozdiely medzi 753.(0-4) a 753.7

Davidus: No už to vypadá mnohem lépe, opravdu pěkné :!:

Jen ty textury vycházejí hodně tmavé, v MSTS vždy vyjdou o hodně tmavší než v editoru nebo v Shape Wieweru :wink: Porovnej si tu světlost střechy 4.013 a Bdmtee v tom screenu, já jsem taky několikrát měnil světlost různých částí textur, abych to sjednotil :roll:

Jestli chceš, pošlu Ti tu moji 4.067 v komplet balíčku, měnil jsem tam spoutu detailů, například textury těl nárazníků ap.

A ještě přidám nějaké screeny... :wink:

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img352.imageshack.us/img352/2929/rozna14pd6.th.jpg[/url] [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img335.imageshack.us/img335/2166/olesna04ox6.th.jpg[/url]

alcapone napsal:
Chlapci je k dispozici vyladěný eng na ty 753, chtěl bych je poupravit dle TBP.

Vyladěný by měl být spolu s modelem u O. Janiše a úpravu naTBP si myslím, že nepotřebuje, protože už ji má. Mrkni na to a uvidíš sám.

Ad Luboš_754: Já myslím, že je to dobrý, když to srovnám tak bych měl spíš trošku zesvětlit rám a střechu nechat jak je. A 4067 klidně můžeš poslat, rád se na ni podívám.

Jinak mám ještě prosbu. Není tu někdo, kdo by vlastnil foto 4023 z 80. let? Nebo aspoň prosím o kontakt na někoho, kdo je má. Určitě víte, na co to chci

Naposled editoval moderátor:
Robo napsal:
Tuším už OKD 753.7 naskinované na nový model sú, ale ak ma pamäť neklame, nevyšlo to preto, bo sú rozdiely medzi 753.(0-4) a 753.7

Naprosto přesně. Ale kromě lokomotivy 752.001 ČD (bertovec), která je v podstatě hotová (ještě nějaké drobné úpravy ohledně odlišného výfuku) by šly vytvořit i lokomotivy 752.6 pro OKDD. Máte někdo fotografii střechy 752.6 ze které by se daly vysledovat odlišnosti oproti běžnému brejlovci? Lokomotivy 752.001 a 752.6 mají totiž motory z řad 751 a 770, takže střecha zůstala oproti řadě 753.7 zachována a liší se jen detaily výfukové soustavy. A navíc, k oběma původním řadám existují povedené originální zvuky ... Screen 752.001 dodám až budu doma u svého PC.

Ad pikku: těmi zvuky myslíte Jackovi 751 nebo jsou jiné , které ušly mojí pozornosti?

Čouda napsal:
Ad pikku: těmi zvuky myslíte Jackovi 751 nebo jsou jiné , které ušly mojí pozornosti?

Pro bertu je to jasná volba (samozřejmě Jackovy soundy) a pro čmeláka jsem byl spokojen s Kapounovými zvuky. Zde ve foru jsem se ovšem dočetl, že prý nepasují tak jak by měly, tak nevím. Zřejmě nesedí na vyladěný nový .eng, nevím.

Pro bertu zvuky jsou, pro čmeláky za pár dní budou taky, no a pro ty bertovce můžu udělat nějaký mix - jiné houkačky a nastavení dle engu, je to tam jinak

Jacek napsal:
Pro bertu zvuky jsou, pro čmeláky za pár dní budou taky, no a pro ty bertovce můžu udělat nějaký mix - jiné houkačky a nastavení dle engu, je to tam jinak

Samé dobré zprávy, ty dokážeš člověka potěšit. To abych sebou hodil :roll: BTW, máš ten nový skin 752.001 na Ondrův model ? Dej vědět, domluvíme se, ale chybí tam ten správný výfuk a upravit kabinu a eng.

Opět zdravím. Nemá náhodou někdo ze slovenských kolegů (a nejen jich) fotky 754 072 použitelné na textury? Chtěl bych se pokusit ji vyrobit. Navíc jsem se dozvěděl, že je ne opravě a nemusela by se už vrátit ve starým nátěru... Díky předem za odpovědi.

Robo napsal:
Dávnejšie som nafotil 754 011, ale nie je zrovna dobrou vizitkou svojho depa.
Taká je realita :D , všeliaké leštenky spočítaš na prstoch jednej ruky, alebo sú to stroje tesne po laku. Ani to nemusí platiť, minule som videl neskutočne zaj... 754 v blonsky laku.

Ja mám okrem Robových fotiek 754 011 ešte 754 034 a 052 ale hlavne u tej 052 je to dosť na houby lebo blbo svietilo slnko, tá 034 je klasika, proste prevádzkovo "ošumelá", má napr. modré žalúzie z niektorej 750.Ak chceš Davidus môžem zaslať ale budeš to musieť zosvetliť lebo som to fotil v tieni pred presuvňou ale svetlo je rovnomerné.Ja mám už asi mesiac rozrobenú bratislavskú 754 085 čo sme nafotili v depe v Ba.Ak sa nikto nenahnevá ja by som odporučil naskinovať na nový Ondrov model zvolenské 754 054,055, tieto fotil Jene a Pavol Mikurčík a fotky sú aj napr. u mňa.Dúfam že 072 ušetria toho hnusu, je to leštenka ako hrom,chodí tuším v turnuse aj s Os do Fiľakova.

TS 751, v ktorej sú 754 003, 033, 036 a 072 majú podchytené ramená ZV - LC - KE - PE (Zr a R) a ZV - BB - ZA (Zr), takže možnosť nafotenia je už aj v Žiline.
4034 má modrú žalúziu zo 750 149, ktorej zhorelo stanovište na výkone Mn Zv - Lv.

Moja reč, veľmi pekný a prepracovaný skin.Neviete niekto či sa mi len marí alebo spravil niekto aj 754-067?

duuso napsal:
Moja reč, veľmi pekný a prepracovaný skin.Neviete niekto či sa mi len marí alebo spravil niekto aj 754-067?

Čao, 754.067 jsem dělal já, ale bohužel jsem měl teď hodně práce a na msts jsem neměl moc času. Ale polepším se... :eek:

Davidovu 4.013 jsem si právě stáhl a opravdu to vypadá pěkně, je tam sice pár drobností, které by stálo za to opravit (rozteče oken, kryty plnění pískovačů), ale jinak fakt pěkný.

Tady jsem udělal screen obou krasavic :wink:

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img242.imageshack.us/img242/6658/754av8.th.jpg[/url]

Naposled editoval moderátor:
Vím, že se něco na opravu najde. Proto jsem ji už vypustil, aby to mohlo zkouknout co nejvíc lidí a podle jejich připomínek ji upravit. Který okna myslíš? Přemýšlím taky o předelání kabin, ale možná, že tam by stačilo jen upravit ten pruh.

Back
Nahoře