753.7 CD 755 (ale teraz hlavne 754)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna TTV01
  • Datum začátku Datum začátku
JP napsal:
Pito napsal:
754.012 vyzerá teraz veľmi pekne :roll:
Mám dojem, že současnost je jiná. Veseláci jí nechali napospas Brňákům, a asi jí ublížíly kyseliny, co se používají na mytí. Je jak poblitá.
Veseláci si své perly, chrání, a čistí sami, ručně, aby je měli nablejskané.
Zítra bych na ní měl dělat, tak jí možná vyfotím, jak teď vypadá.

Dnes ráno na mě čekala 062. takže jsem fotil a na http://doskoly.cz/trainsim/754062.RAR jsou fotky použitelné na skin.

Díky za fotky, ale jsou trošku neostrý, ale i tak by mohly být použitelný. Možná by nebylo špatný jich nafotit víc, jak to má Dejv, kde je z čeho vybírat.

Naposled editoval moderátor:
Davidus napsal:
Díky za fotky, ale jsou trošku neostrý, ...
Pro skiny fotím manuálně, aby měly všechny fotky stejný odtín, ale nějak jsem to netrefil. Taky je to trochu nažloutlé. Ale použitelné to snad je. Photoshop nebo Zoner si s tím poradí.

JP napsal:
Davidus napsal:
Díky za fotky, ale jsou trošku neostrý, ...
Pro skiny fotím manuálně, aby měly všechny fotky stejný odtín, ale nějak jsem to netrefil. Taky je to trochu nažloutlé. Ale použitelné to snad je. Photoshop nebo Zoner si s tím poradí.

Nějak si s tím určitě poradím. Mimochodem, nebyla by možnsot se někdy zastavit, že bych si něco nafotil sám?

Davidus napsal:
Zdravím, nemá někdo možnost nafotit na textury 750 285?

Ahoj, co Tě na ní tak fascinuje? Vyjma pluhů, tabulek a světlometů je stejná jako brněnská 750.308... :wink:

Jestli chceš tu 750.308, napiš a já Ti jí pošlu... :!:

Luboš: Pokiaľ viem, 750.285 je pure červená, čierne dvere, čierny pojazd a dosť vyčačkaná ... ešte aj tá červená je taká peknučká svetlučká

JOHNZ napsal:
Luboš: Pokiaľ viem, 750.285 je pure červená, čierne dvere, čierny pojazd a dosť vyčačkaná ... ešte aj tá červená je taká peknučká svetlučká

Jo máš recht, já ji mám pořád zafixovanou v hlavě jako "bleskovku" :eek: :eek: :eek:

Jak to vypadá se skinem na 754 067-7?
O víkendu jela na Sp 1676/1677. Nádhera.

díky moc za info, chtěl bych ji totiž na textury, kdyby někdo věděl o fotkách, měl bych zájem a když ne, tak vím kam se vypravit

Back
Nahoře