753.7 CD 755 (ale teraz hlavne 754)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna TTV01
  • Datum začátku Datum začátku
Musí se to vychytat. jestli jsi koukal na K-report, tak tam Krysolet popisoval poznatky z jedné šichty na tom a není to úplně dořešený.loko tě nepustí do výkonu, pokud v hlavním potrubí nemáš 5 barů - nemůžeš stlačit soupravu a takových drobností je tam víc. Jinak na jízdu to musí bejt úplně špičkový. Daleko lepší je mít takhle jeden rajčák, než kontroler na výkon a brdič či ovladač na brzdu zvlášť. Ta elektronika je jednoznačně krok správným směrem, jenom by neměla toliká fíru omezovat.

Čouda napsal:
Daleko lepší je mít takhle jeden rajčák, než kontroler na výkon a brdič či ovladač na brzdu zvlášť. Ta elektronika je jednoznačně krok správným směrem, jenom by neměla toliká fíru omezovat.
Brzdu+kontroler na jedné páce má 754 013. 754 018 má brzdič původní.

Ahoj,chci se zeptat zda li jsou k mání 750.312-1,tak beru zpět tu 754 078-4 ale tu druhou nee.Díky za info Lukáš Mach

Asi pred rokom som mal možnosť odviesť sa na 750-182. Rušnovodič bol "nespokojný" s imidžom mašiny a nadával že to je mašina niekde "od plota". Ale išla normálne a aj dobre mäkko sedela na koľajniciach. Spiatočnú cestu som absolvoval na 750-238, ktorá zvonku síce bola vo vzornom stave, ale na koľajniciach skákala ako koza. :D

Za éry letmo mašin to byly na jízdu nejlepší stroje.Zato některý turnusový zvenku naleštěný,ale jízdně hodně podprůměr.

024? Tos mě zklamal Pikku :x . Zkusil bych je s Vápencem z Kladna do Lužné se soupravou 15 Falls+15Faccs+751.
Ale ono na ně na 120 stejně dojde.

Veľmi pekná práca Pikku!!!
Obrázok kabíny by prosím nebol?

Naposled editoval moderátor:
VáclavS napsal:
024? Tos mě zklamal Pikku :x . Zkusil bych je s Vápencem z Kladna do Lužné se soupravou 15 Falls+15Faccs+751.
Ale ono na ně na 120 stejně dojde.

No, 120ka je na nekompatibilním Globalu, takže se na ní nesvezu, a 024 od Pava jsem někdy před lety upravil tak, aby navazovaly koleje a ve stanicích se dalo vykřižovat, předělal jsem depo, upravil všude krajinu a mnoho dalších věcí ... Navíc je to příjemných pár kilometrů pro zkoušení nových souprav. :roll: Ve stoupání do Letohradu tohle sympatické dvojče s dvaceti loženými Fallsy ani moc práce nemělo 8)

Matto napsal:
Veľmi pekná práca Pikku!!!
Obrázok kabíny by prosím nebol?

Kabina právě není - používám boční pohledy z řady 752 a čelní pohled je takový provisorní od Martense. Právě díky ovládání řad 753.7 a 755 a jeho sladění s odlišnou kabinou a animacemi zatím není možné tyto řady zveřejnit.

Naposled editoval moderátor:
Pikku napsal:
No, 120ka je na nekompatibilním Globalu, takže se na ní nesvezu, .....

To už i 70 leté babičky umí prohazovat, viz trať 321 nebo BP :lol: :lol: :lol: :lol: Záleží na tom, kterou trať chtějí zrovna pařit. Ale to už je mimo téma vlákna. Jinak model vypadá pěkně.

Back
Nahoře