Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pavlík napsal:Jsem rád, že se to povedlo dát sem. Možná by neškodilo dát ještě nějaký odkaz na obrázek ve větším rozlišení pro hodnocení tvého výtvoru od zkušenějších skinařů.
martin151 napsal:tvoje textury muj skin ale nechci rospoutat nákou hádku
A to si co za sprostost napisal? Aky skin? Ved si neurobil nic, len si previedol z trainzu TGA do ace a to zvladne aj moj 3 rocny syn. V poslednej dobe zasnem, kolko drzosti sa tu v niekotrych mladencoch najde. Kadr mi tie textury dal pre trainz a odtial si to zobral a ako vidim, bola to posledna vec o co som ho vobec ziadal. Preber se chlapce z toho sna a zacni premyslat:!:martin151 napsal:tvoje textury muj skin ale nechci rospoutat nákou hádku
Ostudu?!?martin151 napsal:já to zveřejnit ani nechci pac co bych z toho měl
martin151 napsal:jak koukám tak ted ji mam až dost
JiříkTK napsal:Hm, další motivace, proč tvořit převážně pro kamarády.
Sice to bude škoda když se nebudou dát skinovat nový modely protože si autor zamkne ale zase když mu poskytne člověk foto tak určo udělá skin si myslím jáTax napsal:JiříkTK napsal:Hm, další motivace, proč tvořit převážně pro kamarády.
No ešteže sa moje modely neskinujú. Ale už vážne rozmýšlam aj ja nad DXT1 textúrami - istota je istota. Najmä ak bude to, čo som sa dohodol s jedným nemenovaným autorom![]()
To určiteOtík11 napsal:Sice to bude škoda když se nebudou dát skinovat nový modely protože si autor zamkne ale zase když mu poskytne člověk foto tak určo udělá skin si myslím já![]()
No to si nepovedal nič nové, len niektorí si toto asi nevedia uvedomiť, čo sa Trainzu týka v poslednej dobe mi chodí x mailov so žiadosťami o povolenie na použitie mojich textúr do TRS, všetko zamietam, komunita okolo TRS mi príde ako banda neschopných lenivcov, čo nevedia s foťákom zájsť na stanicu, niežeby som bol snob, fotiek mám haldu, ale keď som ja u nich prosil o niektoré fotky alebo o prekonvertovanie modelu stanice Petržalka tak sa mi vysrali na hlavu, nie je problém posunúť textúry do iného simulátora, s Heklom som to už riešil, ale to je zase človek z iného súdka.By som bol vážne zvedavý koľko mojich textúr bez povolenia chodí v TRS...Honza napsal:Modelář se určitě nebude bránit novému kvalitnímu skinu na svůj model, ale bude chtít takový skin schválit, protože prezentuje jeho model ... takže dohoda mezi rozumným modelářem a skinařem je určitě možná ... stejně tak věřím, že je možná i dohoda mezi dvěma skinaři na využití společné části textur ... a určitě by měla nejdříve být vzájemná dohoda, a pak až prezentace díla ... ale když například někdo vytvoří skin tak, že vymění na textuře jiného autora tabulky a hlásá, jak udělal nový skin, tudy cesta opravdu nevede ... takže znovu: VŠE JE O DOHODĚ A ÚCTĚ K PRÁCI DRUHÝCH