Trať 120

Chtěli byste trať 120 ve stavu v jakém byla na začátku devadesátých let?

• Ano

Hlasů: 86 38.6%
  • NE, v současném

Hlasů: 110 49.3%
  • Je mi to jedno.

Hlasů: 27 12.1%

• Hlasovalo členů
    223
Ta trať do Hlubočep... Projedete jedno oddílové návěstidlo a hned před Vámi stojí předvěst následujícího. Koleje jsem dotáhl do Hlubočep. Takže sledovat vlaky z klukovického koupaliště je možno. U Hlubočepského nádraží jsem udělal tři vlečky: Do Prokopského lomu, do Vápenky a do podniku Technoplyn. Jedna věc ale bude v Hlubočepech chybět ještě dlouho - viadukty. Jeden hned nad smíchovským zhlavím a druhý u zdravotního střediska. To je výzva pro modeláře. Viadukty mohu nafotit. Bez viaduktů nebudu moci udělat semmering (náhražky z delaultu by ho pěkně zprznily :( ).

A dnes už se rýsuje Smíchov. Stav obou nádraží (osobního i společného) je rok 1993. To znamená nezbourané sklady skláren, bez mrázovky a laníčkové brány nad společnym nádraží. Taktéž bez moderní budovy traťovky. Problém je s nákladovým nádražím: nevlastním plánek před jeho rekonstrukcí kvůli stavbě mrázovky. Není zde někdo kdy by ho vlastnil a mohl by ho oskenovat? Jinak nákladový obvod bude odpovídat roku 2001, po rekonstrukci.

Vlaky ze Smíchova dojedou do Hostivic přes Rudnou a nově i přes Zličín

Naposled editoval moderátor:
Upozornění
Až do odvolání se distribuje trať na CD (3 kusy) z důvodu nefuční DVD vypalovačky (tč v reklamaci).
Děkuji za pochopení.

Pohrál jsem si s trk a už mi to nezlobí při vybrání trati 120 pokud je v adresáři víc tratí.

Přejmenoval jsem "CD_120_Load.ace" na "Load.ace".
Doplnil chybějící "details.ace" (nejspíš toto bude největší podíl na padání).

A pohoda.

PS: Pokud už tu rozbor byl, tak pardon za OT.

Václave, mě jedna DVD vypalovačka zbyla a už několik měsíců ji zdarma v burze nabízím za odvoz. Vypaluje 8x, ale DVD 16x vypaluje 4x. Jenomže já jinou rychlostí než 4x nevypaluji, vyplatí se to. Záznam je kvalitnější. Stejně kolikrát zapomenu vyměnit disk, tak větší série časově vyjde na stejno.

Díky Zbyňku, ale tenhle týden (konečně). dostanu vypalovačku zpět. Ta reklamace jim trvala jak hladovýmu (píp).

Hello all,

I have download this route but when I run Train Simulator, the game don't start ... I would like to know if this route work with special GLOBAL, please ?

I have download the line ( CD_120.ZIP ), textures files ( Textures.zip ) and update ( CD1201.zip ).

I have changed name of "CD_120_Load.ace" in "Load.ace", ...

As I don't read your language, it's more difficult for me.

Thanks for your answer :)

This route runs with global from route Bratislava - Praha made by Zbyněk Šemora, or slovakia route ŽSR 130 (duuso.demmsts.sk). These routes have same global.

nefunguje mi ta trat po instalacii trate a po otvoreni msts mi hlasi ze doslo k chybe a bla bla bla ved to poznate no a odoslat report alebo nie. tak poradte co je zle na trati?

dj-aj napsal:
nefunguje mi ta trat po instalacii trate a po otvoreni msts mi hlasi ze doslo k chybe a bla bla bla ved to poznate no a odoslat report alebo nie. tak poradte co je zle na trati?
Na trati nic. Chyba je mezi podpůrným polohovacím zařízením a vstupní periferií.
( Kolik a jakých tratí je v simulátoru ?! Global XT/BP = ?!? )

Současný stav: V trati došlo k pádu terénu a musel být znovu vygenerovám. Zachránit se naštěstí podařilo vše kromě úseků Kladno - Kladno Dubí, Kamenné Žehrovice - Nové Strašecí a Rudná - Praha Smíchov. Zde musí být znovu vytvořen. Paralelně běží stavba trati 171 aby byl vytvořen odrazový můstek pro případnou stavbu tratí 173 a 174. Aktualizaci zatím nečekejte, na DVD však bude distribuována trať aktuální.

A jak rychle se na 171 cestuje? Přehled maximálních rychlostí.
Smíchov - mostek přes Výpadovou ulici 100 km/h
mostek - přejezd Karlické ulice 90 km/h
přejezd - rovinka u černošické zastávky 80km/h
rovinka - oblouk před Dobřichovicemi 90 km/h
oblouk - vjezd do Dobřichovic 80 km/h
Dobřichovice - mostek před Řevnicemi 100 km/h
přes mostek 70 km/h - špatný stav
Řevnice - oblouk před Třebaní 90/95 km/h
oblouk samotný 80 km/h
Třebaň - Karlštejn 90 km/h
Karlštejn - hr. Korno 100 km/h
mostek u hradla 70 km/h - špatný stav
hr. Korno - hr. Tetín 90 km/h
oblouk u hr. Tetín 85 km/h
hr. Tetín - Vjezd do Berouna 90 km/h
Beroun v osobní stanici 50 km/h.

VáclavS napsal:
A jak rychle se na 171 cestuje? Přehled maximálních rychlostí.
Smíchov - mostek přes Výpadovou ulici 100 km/h
mostek - přejezd Karlické ulice 90 km/h
přejezd - rovinka u černošické zastávky 80km/h
rovinka - oblouk před Dobřichovicemi 90 km/h
oblouk - vjezd do Dobřichovic 80 km/h
Dobřichovice - mostek před Řevnicemi 100 km/h
přes mostek 70 km/h - špatný stav
Řevnice - oblouk před Třebaní 90/95 km/h
oblouk samotný 80 km/h
Třebaň - Karlštejn 90 km/h
Karlštejn - hr. Korno 100 km/h
mostek u hradla 70 km/h - špatný stav
hr. Korno - hr. Tetín 90 km/h
oblouk u hr. Tetín 85 km/h
hr. Tetín - Vjezd do Berouna 90 km/h
Beroun v osobní stanici 50 km/h.
Mostek u hradla Korno už je na 90km/h,opravený,ale 70tka tam byla pěkně dlouho.

Back
Nahoře