Trať 120

Chtěli byste trať 120 ve stavu v jakém byla na začátku devadesátých let?

• Ano

Hlasů: 86 38.6%
  • NE, v současném

Hlasů: 110 49.3%
  • Je mi to jedno.

Hlasů: 27 12.1%

• Hlasovalo členů
    223
VáclavS napsal:
Jestli máš čas, nafoť mi prosím nádraží. koleje zvládnu podle plánu ale na krajinu si tatko netroufnu. Kolejově již je Beroun téměř hotov.
Mathis: opraveno http://sklad.obrazku.cz/obr46676_Ko.JPG

Zítra nafotím vše,co bude v mých silách. Pošlu pak odkaz na Edisku přes SZ ;)

Naposled editoval moderátor:
VáclavS napsal:

Není zač. Foto - 1-2-3
Video - TADY (od Pražského zhlaví Berouna)

Mám také video z okna 451 od Řevnic až po Beroun, chcete taky? Jen to má 200MB ;)

Byla moc velká mlha, v nejbližší době (tak ve středu) tam ještě zajdu a nafotím celé nádraží, dneska to byla jenom rychlovka s jízdou v 451. Když se staví moje domovská trať,proč bych se nesvezl :D

Ale s něčím byste mohli pomoct. Tím že trať vede kolem Berounky jsou jezy na této řece hned vedle tratě, ale já nemám nic co by se jim podobalo. stačil by jednoduchý model s imitací vodní hladiny (Lubomír něco podobného vymodeloval v Tišnově). Rozměry jezů dodám. Jde o jezy v Mokropsech (Jez pod Mostem), v Dobřichovicích, v Řevnicích a v Karlštejně. Třeba ten mokropeský pod mostem dost chybí.
Ondra135: video si stáhni z této stránky fora. Je zde odkaz.
Hrbatá 173 se bude stavět až po dokončení 171 a letos to nejspíš nebude.
21462f7ecb69964047a3aca1a7135d01.jpg
Mokropeský jez jako příklad.

Naposled editoval moderátor:
Beroun neřeším, tam stačí mosty (dálniční a vlakový). ale zbytek 171 co stanice to unikátní objekty.

Pavel14 napsal:
Jako na moji trať. Asi málo modelářu ...

Miláčku, ešte si tých modelárov nijako nepresvedčil, aby modelovali pre teba ... Zatiaľ nemajú prečo namáhať sa ... Nikto nemodeluje na pokyn. Najprv ho to musí osloviť.

Vrbam napsal:
Problém bude s dokumentací, v Berouně jsou prudérní "sekuriťáci".

Ani ne, nikdy jsem s nimi neměl problém a hlavně tam hlídaj spíše halu, takže žádný problém.

Back
Nahoře