Vrbam
Pomocník strojvedoucího
Trať 090 Praha - Kralupy / V. - Lovosice - Ústi / L. - DěčínVáclavS napsal:Díky Vrbame za opravu. Nemám ani Kralupy. Mimochodem ty Krapupy jsou kde
?
Ještě z Kralup jde trasa Kralupy - Velvary
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Trať 090 Praha - Kralupy / V. - Lovosice - Ústi / L. - DěčínVáclavS napsal:Díky Vrbame za opravu. Nemám ani Kralupy. Mimochodem ty Krapupy jsou kde
?
Jůůůůůůů tak to jsem úplně zapomnělTom Kladno napsal:Kralupy - Velvary = trať 111![]()
A ještě trať 110 - Kralupy - Slaný - Most
![]()
´Bydlím ve Vleslavíně, po trati jezdím slušně ale nepamatuju se že z Dejvic vede kolej do Bubenče. Pokud je mi známo tak z Dejvic odjedu pouze do Buben a ke mě do Vele. Nebo to je nějaká tajná kolej :idea: o které nemám tušení. V tom případě bych prosil nějaké další info o ní.Tom Kladno napsal:V Dejvicích není mechanika na odjezdu do Bubenče tuším od roku 1994...
Obrat stránkuAlorovec napsal:Asi jeto este mimo misu, ale je trat stvena na XTracktech???
Vrbam napsal:Pokud vím tak global z BPLukyMichalovce napsal:Aky global pouziva tato trat????
dakujem