P
Premyslav
Host
Nevíte někdo jak opravit to skřípání brzd při rozjíždění??Moc děkuji za radu. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pavle, a myslíš, že by nešlo upravit sms soubor tak, že by se daný trigger brzdění blokoval při nárůstu rychlosti nad nějakou hranici? Otázka, jestli lze blokovat přímo triggery nebo streamy.....ale to by asi věděl spíše Dejv nebo Jacek.....Ppoollll napsal:Máš na výběr. Buďto ti to bude skřípat jak při brždění tak i při rozjezdu nebo to nebude skřípat vůbec.
Toto je dáno tím že v MSTS jsou dělány zvuky skřípání brzd v závislosti na rychlosti vozidla. Jinak to nelze.
Takže si vyber co bys radši.
Jo to jsem si přečetl a dokonce několikrát, ale asi špatně formuloval otázku, která by asi měla spíše znít takto, jestli jde i tyhlety zvuky, které jsou závislé na rychlosti deaktivovat nebo aktivovat i v závislosti na směru gradientu rychlosti, tj. jestli jsem tu rychlost dosáhnul při rozjezdu nebo brždění.....Ppoollll napsal:Martensi - Umíš číst? Ještě jednou si ten můj příspěvek přečti!
![]()
![]()
![]()
Pokud si pamatuji tak Dejv ty zvuky nastavuje pod 5 (nebo že by až 3?) km/h.
zsbeer napsal:Mne tie brzdy škrípu len vtedy, ked hneď po odrbzdení sa rozbehnem. Skús toto: Ked zastavíš, tak odbrzdi vlakovú brzdu a "aplikuj" brzdu lokomotívy ( to pre to, keby bola stanica v šikmine, aby si sa nerozbehol, lebo pri aktivite to môže byť problém ). Ak necháš dlhšie uvolnenú vlakovú brzdu a potom sa rozbehneš, tak by to malo byť OK. U mňa to funguje
Premyslav napsal:Nevíte někdo jak to upravit ,aby to piskalo az v rozmezí 0-5km/h ,místo 0-15km/h