Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Napíš to aj na dotyčný web, aby chlapci vedeli, že železnica neni detské ihrisko.duuso napsal:Tí, čo chodíte pravidelne fotiť vlaky, mašiny a proste všetko okolo štreky si možno domyslíte pravý dôvod tochto nariadenia...Stačí si pozrieť jeden slovenský železničný web a je to...
duuso napsal:...Ide len o to, aby aj ďalší ľudia okolo MSTS vedeli o najnovšom trende v depách a zbytočne nemerali cestu kvôli foteniu.
Problém je ten, že predvčerom 22.06.2006 som sa vybral do Zvolena spolu s Nebulusom a Dráčikom, po príchode na os. stanicu Nebulus nabral kurz Kremnica, Dráčik zostal oddychovať na stanici a ja som ťahal čiaru do Zvolenského depa /už neviem po koľkýkrát/. Ako v každom prípade prvé kroky viedli ku strojmajstrom, reku zahlásim sa a idem na to. ...
nebulus napsal:duuso napsal:...Ide len o to, aby aj ďalší ľudia okolo MSTS vedeli o najnovšom trende v depách a zbytočne nemerali cestu kvôli foteniu.
Problém je ten, že predvčerom 22.06.2006 som sa vybral do Zvolena spolu s Nebulusom a Dráčikom, po príchode na os. stanicu Nebulus nabral kurz Kremnica, Dráčik zostal oddychovať na stanici a ja som ťahal čiaru do Zvolenského depa /už neviem po koľkýkrát/. Ako v každom prípade prvé kroky viedli ku strojmajstrom, reku zahlásim sa a idem na to. ...
Tuším som sa správne rozhodol, keď som sa vybral vlastnou cestou a na rozdiel od Duusa som narazil na maximálnu ochotu "majstra" ZSSK.
Keby takýchto ľudí bolo viacej určite by sme natom boli lepšie ... Veď napríklad keby sa Dušan motal po depe, mám strach že si ho nejaký "kravaťák" vôbec všimne a kľudne by ho mohl považovať za zamestnanca.A naozaj už nepochopím myslenie (napr. u nás v depe) že ideme niečo "odkukať".No čo už by mohli iní od naších železníc odkukať? Tak nechápem prečo ten poprask keď niekto fotí?Zdeněk Itterheim napsal:Taky jsem se u nás potkal s neochotou i ochotou, když jsem fotil DB 189 a 180 Railion. Vylezl z boudy jeden človíček a povídá, že po trati toho jezdí dost, že tady nemám co fotit a že se to nesmí. Tak já na něj proč to dělam a on se tak zamyslel a povídá - Vlastně já vás nevidim, dyť tu nejste. Tak jsem mu poděkoval, s tím že za 10 min. budu pryč.
nebulus napsal:Ono často stačí aby si človek obliekol reflexnú vestu ( cca 100 Sk, alebo si ju požičať z výbavy automobilu ) a je hneď považovaný za zamestnanca železnice. A ešte aj zvýši svoju bezpečnosť.
Jiří byl asi dříve vášnivým spejerem.....Jiří napsal:nebulus napsal:Ono často stačí aby si človek obliekol reflexnú vestu ( cca 100 Sk, alebo si ju požičať z výbavy automobilu ) a je hneď považovaný za zamestnanca železnice. A ešte aj zvýši svoju bezpečnosť.
Co takhle se inspirovat filmem od S.Spielberga podle skutečné události " Chyť mne,když to dokážeš ", když se Leonardo di Caprio vydával za pilota amerických aerolinii ?
Jiří napsal:nebulus napsal:Ono často stačí aby si človek obliekol reflexnú vestu ( cca 100 Sk, alebo si ju požičať z výbavy automobilu ) a je hneď považovaný za zamestnanca železnice. A ešte aj zvýši svoju bezpečnosť.
Co takhle se inspirovat filmem od S.Spielberga podle skutečné události " Chyť mne,když to dokážeš ", když se Leonardo di Caprio vydával za pilota amerických aerolinii ?
duuso napsal:Jiří napsal:nebulus napsal:Ono často stačí aby si človek obliekol reflexnú vestu ( cca 100 Sk, alebo si ju požičať z výbavy automobilu ) a je hneď považovaný za zamestnanca železnice. A ešte aj zvýši svoju bezpečnosť.
Počúvaj, tu sa debatí o normálnych veciach, nie o Tvojich debilných hláškach, skús najprv porozmýšľať a potom písať, čo Ty na to.Kebyže napíšeš trebárs nejakú skúsenosť z fotenia nepoviem nič ale toto...