E499.0/140

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna tomi
  • Datum začátku Datum začátku
dvojka dvojka a dusso díky. Důvody pro trezor či soukromou sbírku u ní nadále prosím trvají? nebo to má nějaké komerční pozadí?

Já mám v archivech ještě spoustu dosud nezlikvidovaných materiálů včetně www a ftp.train-sim.cz od Ppoollll (6,5GB) či F.Havel (4,5GB) a řadu dalších, ale nic z toho nelze normálně zveřejňovat bez souhlasu původních vlastníků.
Tyhle Bobiny jsou od neznámého skinaře, není v archivu žádný popis ani jiný text. Mám je jako jediný archiv ve složce CMAD. Třeba někdo ví, co je to za označení. Možná jen jsou na nějakém zapadlém downloadu.
Schránka 01.jpg

Nevěděl jsem kam tohle zařadit ale rád bych se pochlubil vlastním skinem na bobinu konkrétně E499.0042. Budu rád i za kritiku, jedná se o můj první skin a jsem si vědom že to trochu jak omalovánka.

Přílohy

• Open Rails 2025-03-28 03-07-06.jpg
    Open Rails 2025-03-28 03-07-06.jpg
    920.3 KB · Zobrazeno: 7
Ono dělat skiny barev ČSD je fakt magořina, fotky nejsou a musí se vytvářet textury, nebo ^prznit" originál texturu k obrazu svému. Pokud ale mašina existuje, tak jsou origoš fotky nejlepší východisko. Ta střecha, přechody na kastli, jsou opravdu omalovánka. Ale nechci ti brát vítr z plachet.

Tuto mi kdysi naskinoval mistr Pikku. Tohle byla moje turnusovka na rychlíky z Prahy do Hradce. Ale tyto každý zná, jsou v TBP. ještě s 39kou.
bobina.JPG

Ono dělat skiny barev ČSD je fakt magořina, fotky nejsou a musí se vytvářet textury, nebo ^prznit" originál texturu k obrazu svému. Pokud ale mašina existuje, tak jsou origoš fotky nejlepší východisko. Ta střecha, přechody na kastli, jsou opravdu omalovánka. Ale nechci ti brát vítr z plachet.
Ne já jsem rád když k tomu někdo řekne svůj názor je to můj první skin a vím že je hodně prostoru na to se zlepšit :D

Ne já jsem rád když k tomu někdo řekne svůj názor je to můj první skin a vím že je hodně prostoru na to se zlepšit :D
Až budu na PC, napíšu ti SZ, s jednou takovou vychytávkou, aby ty textury nebyly tak jednolitá v jedné bervě, právě jak z malování. Existuje stránka s mrakama textur do PC her, ale musíš samozřejmě upravit odstíny a tak podobně.

Back
Nahoře