Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
To som si aj myslel ... Len som sa opieral o argumenty na tomiho homepage , ale vravím, je to obrovská škoda. K dispozícii máme takmer celý bývalý hlavný ťah ČSD a v dobových aktivitách jazdiť s jednou a tou istou mašinkou nie je bohviečo. (nie, aby si to mnohí vysvetlili ako narážku)
Skinov je nachystaných dosť, len každý jeden potrebuje napasovať detaily, takže vyžaduje určité úpravy modelu. Treba si uvedomiť, že čo skin, to originál - počas prevádzky vznikol na bobinách nespočet rôznych úprav. A model môže prispôsobiť jedine autor. Možno niečo pripraví k vianociam, ale pokiaľ viem, teraz je dlhodobo v cudzine.
Na screene jeden z mojich výtvorov ( schválených autorom modelu ):
Taxi je to nádhera.Vždycky jsem měl slabost pro oprýskaný mašiny jako ze života.Paradox je,že většinou mašiny které byly letmo a nikdo se o ně nijak zvlášť nestaral,jezdily nejlíp.Ale to asi nebyl případ této.
Včera jsem v Nedakonicích nafotil bobinu 140.087 ODOS. Snažil jsem se to udělat tak, aby to bylo na textury. S texturováním však nemám zkušenosti ale kdyby někdo chtěl, tak si je stáhněte zde: tade.kvalitne.cz/soubory/bobina/bobina.rar
Nazdar všetci, chcel by som sa touto cestou spýtať Tomiho, prípadne iných zainteresovaných ako to vyzerá s ďalším variantom modelu resp. skinu lok.140, nakoľko na domovskej stránke modelu je screen /asi/ hotovej zscs_140-001 a je tam aj odkaz zrejme na download ale bez hyperlinky,díky moc.