E499.0/140

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna tomi
  • Datum začátku Datum začátku
Hojže sa ťažko skinuje verzia, ktorá bola prevzatá z prevádzky najschopnejšieho stroja ... a ďalšie verzie sú v nedohľadne ...

To som si aj myslel ... Len som sa opieral o argumenty na tomiho homepage , ale vravím, je to obrovská škoda. K dispozícii máme takmer celý bývalý hlavný ťah ČSD a v dobových aktivitách jazdiť s jednou a tou istou mašinkou nie je bohviečo. (nie, aby si to mnohí vysvetlili ako narážku)

Skinov je nachystaných dosť, len každý jeden potrebuje napasovať detaily, takže vyžaduje určité úpravy modelu. Treba si uvedomiť, že čo skin, to originál - počas prevádzky vznikol na bobinách nespočet rôznych úprav. A model môže prispôsobiť jedine autor. Možno niečo pripraví k vianociam, ale pokiaľ viem, teraz je dlhodobo v cudzine.

Na screene jeden z mojich výtvorov ( schválených autorom modelu ):

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://xtrain.alsat.sk/work/140-097-7.jpg

Taxi je to nádhera.Vždycky jsem měl slabost pro oprýskaný mašiny jako ze života.Paradox je,že většinou mašiny které byly letmo a nikdo se o ně nijak zvlášť nestaral,jezdily nejlíp.Ale to asi nebyl případ této.

jj, stiahni balík na sinuse pod názvom cd_141. Je tam skúter 121 001 vp farbách ŽSR.

jasne, ale ja som myslel či niekto neprerobil túto novú bobinu na skútra. alebo je v tom balíku nový model?

Včera jsem v Nedakonicích nafotil bobinu 140.087 ODOS. Snažil jsem se to udělat tak, aby to bylo na textury. S texturováním však nemám zkušenosti ale kdyby někdo chtěl, tak si je stáhněte zde: tade.kvalitne.cz/soubory/bobina/bobina.rar

Nazdar všetci, chcel by som sa touto cestou spýtať Tomiho, prípadne iných zainteresovaných ako to vyzerá s ďalším variantom modelu resp. skinu lok.140, nakoľko na domovskej stránke modelu je screen /asi/ hotovej zscs_140-001 a je tam aj odkaz zrejme na download ale bez hyperlinky,díky moc.

Výzva pre skinárov!

Narazil som na fotografiu kde sa nachádzajú dva nádherné exempláre el. lokomotív 140.076 a 121.004 od spoločnosti SŽDS.
Viď foto:
f9c692271982c85972be758950d570b2.jpg

Ak máte možnosť niekto ich nafotiť bolo by pekné mať tieto lokomotívy naskinované v MSTS.

Naposled editoval moderátor:
Robo napsal:
No 121 004 už hotová je, ale na HDD u Pikka :lol:

Ano a doufám, že ji vyexportuji do MSTS v nějakém rozumném čase - tímto se omlouvám, ale jsem pracovně poměrně dost vytížený :?

Back
Nahoře