G
Guest
Host
Zbyněk Šemora napsal:Pokud jsou všechna včetně default.wag tak je to vpořádku, ale nesmí se do tohoto Trainsetu zařadit bez úpravy žádné vozidlo ze světového webu. Ale pokud máte default.wag z instalace MSTS a použijete vozy s nastavením 80cm, je problém.Jiří napsal:Já mám všechna vozidla nastavená na 80 cm, nebo je to špatně ?
Ale otázka byla jiná, jestli někdo nemá jmenovaná vozidla vyladěna na původních 30cm. Nebo respektive na kterých parametrech je to závislé.
Chci se zeptat, co je lepší jestli nastavení na 30 cm nebo na 80 cm ? Nejsem zas tak kovanej v oboru, ale já mám v souboru default.wag nastaveno na 80 cm ale v něktěrých wag a eng souborech stažených z jiných stránek zaměřené na MSTS byly uvedeny hodnoty r0 ( 3cm 10cm )
Chci se zeptat, jestli je to správně nebo špatně a jaké problémy mne čekají nebo jaké problémy mohou nastat při jízdě v Aktivitách či Explorer Route, pokud u všech eng a wag souborech nenastavím stejnou hodnotu jako mám v default.wag. Opravdu nejsem kovanej a potřebuji odpověď.