NÁVESTIDLA

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna pitt
  • Datum začátku Datum začátku

pitt

Cestující
Mám nainštalované návesti od Starého. Chcem sa opýtať, či existujú nejaké rozšírenia (vyššie verzie) týchto návestí, alebo, či je možné použiť aj iné, napríklad Polákove. (tipujem, že nie, ale možno...)
Díky :wink:

Zdravím páni stavitelia.
Mám tu problém ohľadom návestidiel. V Route Editore bez problémov nalinkujem návestidlo aj s väzbami a všetko je OK. Ale pri spustení hry napr.v Explore Route je návestidlo úplne zhasnuté.
Avšak na niektorých susedných koľajách sú návestidlá v poriadku. Viete mi povedať v čom môže byť problém ? Vôbec si s tým neviem rady. Ďakujem za pomoc

A následně v editoru svítí? Zobrazuje se na TM? Možná příčina je moc návěstidel na čtverci a starý BIN.

Ahoj,áno v editore svietia a vyzerá to v poriadku aj po uložení, no po spustení hry už sú zhasnuté. Na TM svieti len STOJ, ostatné návesti bez farby.

Zdravím vás, vážení,

chcel by som sa len popýtať, či mi niekto neviete poradiť, odkiaľ zohnať návestidlá aj s návodom. Čo som pozeral stránky Jirku Poláka (http://trainsim.wz.cz), tak odkaz na stiahnutie je už nefunkčný... Ďakujem za odpovede :)

Jozef

Zdravím potreboval by som sa spytat skusených staviteľov trati, ktoré presahujú hranice jedného štatu. Mam taký problem v mojej trati tiež budu stanice ako Satorajuhely , ktoré je v Maďarsku, Paolo na Ukrajine alebo Lupkov v Polsku, ako to riešite s navästidlami, lebo tam všade su iné navästidla ako na Slovensku. Ci da sa pridat ešte aj navestna sustava alebo musim dat nefuknčný model navestidla a potom zahrabat pod trat normalne slovenské resp. české ktoré bude vidiet na tratovom monitore. Za kazdu odpoved dopredu dakujem.

Robo, musíš si přidat návěstní soustavu - sehnat funkční návěstidla ze zmiňovaných států, vložit je do tratě (SHAPES, TEXTURES) + tyto návěstidla zapsat do souborů "sigscr" a "sigcfg".

A potom jak to nakopirujem a zapisem do tych zmienenych suborov tak ich potom kde najdem?? Pretože v tratovom objekte som ich nenašiel kde su naše navästidla.

A potom jak to nakopirujem a zapisem do tych zmienenych suborov tak ich potom kde najdem?? Pretože v tratovom objekte som ich nenašiel kde su naše navästidla.
Při stahování německých návěstidel je v balíku většinou i Readme soubor, který obsahuje kompletní zápis pro REF, který se překopíruje do souboru REF v trati, aby se to zase nemuselo přepisovat řádek po řádku. Název kolonky v editoru je pak dán zápisem v REF pod položkou Class.

Ja prave potrebujem madarske tak som prekopiroval z alfoldu a tak isto som urobil zapis do suborov sigscr a sigcfg a to ešte treba urobiť zapis aj do Refu???

Back
Nahoře