Hezká mašinka...

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna ok1dnh
  • Datum začátku Datum začátku
Ako keby ju niekto lámal cez koleno... :eek:

Naposled editoval moderátor:
Těším s edne až si s ní budu moc v MSTS nebo už RailSimulátoru a nebo by stačilo v reálu :-) zajezdit :wink:

ok1dnh napsal:
Jo jo. Druhá pěkná (ale opravdu pěkná, bez ironie) je již zde na foru publikovaná http://ama-cb.cz/msts/814-914.jpg
Karel

Jo tak s 814-914 jsem měl tu čest se svézt v prosinci na první veřejné jízdě dle pravidelného GVD na trati z Liberce do Tanvaldu. Ten den tady taky byla k vidění německá Desira ve dvojičce, když se jela představit do Tanvaldu. Svezení v 814-914 je velice hezké, 914 je částečně nízkopodlažní, sedačky jak v 854 a já blbec jsem si zapomněl foťák, ale zkusím nějaké snímky interieru vyšťourat u známých. Na exteriér to nebylo, už se dost stmívalo.

Desiro

Desirem jsem jel v létě z Liberce do Berlina. Svezení bylo hezký asi tak do půl cesty. Poté mě začali ukrutně bolet záda ze sedaček, navíc svítilo sluníčko a přes ty velký okna nic příjemnýho no a o němcích tlačících se vedle a naproti na sedačkách ani nemluvě. Vlak jel až na Binz, tím pádem byl docela plnej. Mimochodem, souprava se mi líbí víc než pendolíno a co se toalety týče tak to má pendolíno taky co dohánět. :roll:

Koukal jsem ze uz i cely Esus 018 vonici novotou nese stopy pocmarani, vetsinou podvozek a skrin v tom zalomeni na spodku.

2 Vrbam> 018???takto se označuje ten nový typ co má Poison v obrázku u postavičky? Ještě jsem ho live neviděl ani na fotce!

2 Vrbam> Sorry :D ..jsem pako..já myslel, 018 jako označení vloženého vozu 071..nějak jsem si to domýšlel a pořádně nepřečetl.....bral jsem to jako typový a né sériový číslo:-)..sry...vim jsem lampa...
2 VáclavS> co bylo s přístřeškama v Měcholupech? To je hned vzali sprejeři?....víděl jsem jen malí tegy na sklech, ale více méně to splívlao do šediva, takže nic tak hroznýho...

Je to SSP-éčko. Je to torchu (asi o 100%) lepší pušl. Upravuje tvar štěrkového lože a umí si jej trochu nabrat (kolem 1m3) a poodvést jinam. Tech pluhů je celá řada. nejsem si jist jestli dráhy alias TSS něco mají vštšina je soukromých firem.

Back
Nahoře