Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To jsem samozřejmě nevěděl a neudělal, nicméně Dvoukolejka 1987 funguje a o nic hůř, než před tím. Zmiňované (ale ne neřešitelné) problémy s rychlostníky byly i pod základním kolejivem. Nové problémy s DK vyvstaly až v okamžiku, kdy Tom, který přetváří verzi tuším 1.5. na Dvoukolejku old, zasáhl do kolejiště.Zbyněk Šemora napsal:Když se přechází ze základního kolejiva na Xtracks, tak se musí použít nějaký program Horace, nebo jak se to jmenovalo ....
Tak to bude ten problém. Takže editovat nebo mazat dynamické koleje půjde jen po projetí programem Horace.JiříkTK napsal:To jsem samozřejmě nevěděl a neudělal, nicméně Dvoukolejka 1987 funguje a o nic hůř, než před tím. Zmiňované (ale ne neřešitelné) problémy s rychlostníky byly i pod základním kolejivem. Nové problémy s DK vyvstaly až v okamžiku, kdy Tom, který přetváří verzi tuším 1.5. na Dvoukolejku old, zasáhl do kolejiště.Zbyněk Šemora napsal:Když se přechází ze základního kolejiva na Xtracks, tak se musí použít nějaký program Horace, nebo jak se to jmenovalo ....
Přátelé, kamarádi!Zbyněk Šemora napsal:Tak to bude ten problém. Takže editovat nebo mazat dynamické koleje půjde jen po projetí programem Horace.JiříkTK napsal:To jsem samozřejmě nevěděl a neudělal, nicméně Dvoukolejka 1987 funguje a o nic hůř, než před tím. Zmiňované (ale ne neřešitelné) problémy s rychlostníky byly i pod základním kolejivem. Nové problémy s DK vyvstaly až v okamžiku, kdy Tom, který přetváří verzi tuším 1.5. na Dvoukolejku old, zasáhl do kolejiště.Zbyněk Šemora napsal:Když se přechází ze základního kolejiva na Xtracks, tak se musí použít nějaký program Horace, nebo jak se to jmenovalo ....
Například Velký Osek - Poděbrady. Také mne to štvalo, že oblouk musím prokládat rovnými kousky. Ale víš, že ve hře samotné mi to ani nepřišlo? V reále tomu také někdy tak je nebo bylo. Viz levý oblouk ze Semtína směr Stéblová. V 80. letech byl poskládán z obloučků a rovných úseků a při stovce to tam dělalo zajímavé pohoupání. Když jsem tudy jel poprvé, tak jsem se ptal fíry kolegy, jestli zdejší traťák moc nechlastá. Za střízliva by koleje takhle položit nemohl.Tom Kanka napsal:...Navíc se mi nelíbí oblouky složené z částí rovných kolejí!
PS: Můj názor, aniž bych chtěl na kohokoliv útočit!
heme napsal:Mám na mysli třeba nějaký poloměr (nebo rovný úsek) poloměrem r=4000m. Šlo by toto udělat?
Nevím, jestli je můj postup správný, ale pomocí programu RouteRiter jsem získal seznamy kolejiva použitého v základních tratích + tratích provozovaných na Globalu BP. RR to nějak získává z .w souborů, tak předpokládám, že v tomto seznamu jsou koleje v tratích skutečně použité. No a pokud bych to porovnal se seznamem souborů v Global/shapes, tak by z toho mělo vypadnout, zda je v Globalu něco nevyužité.Zbyněk Šemora napsal:Šlo by nějak zjistit, které koleje nejsou použité ani v základních tratích ?