Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Osobně jsem si vyzkoušel BP, Luhačovice, ZSR130, ZSR169, Cd120 a CR340. Žádný problém s tím nemám, tím chci říct, že tratě a editory fungují.... Pro svoji potřebu si samozřejmě dělej co chceš, ...
Zbyněk Šemora napsal:Tato úprava má například řádek:
TrackSection ( 366
SectionSize ( 1.5 0 )
SectionCurve ( 101.2882 5.6384 )
)
Ale můj tsection.dat má na tomto řádku tohle:
TrackSection ( 366
SectionSize ( 1.5 0.5 )
)
Ještě si myslíte, že to bude fungovat
To je tak, kdy si někdo hraje na svém písečku bez předchozí konzultace.
Ale jen tak mimochodem, jako vyrovnávací kolej mezi výhybky není 15.2m, ale 15.3. Takže tento doplněk bych stejně neschválil.
To je tak, kdy si někdo hraje na svém písečku bez předchozí konzultace.
(Proto sem se Pana Šemory ptal jestli a jaké úpravy byly provedeny po 11/05 )
V prvním případě máte Tsection aktualizovaný po 11/05, který jsem ochoten upravit aby vám jel,
taky si dovolím souhlasně nesouhlasit. Vycházel jsem z XtracksAle jen tak mimochodem, jako vyrovnávací kolej mezi výhybky není 15.2m, ale 15.3. Takže tento doplněk bych stejně neschválil.
Já momentálně nemám čas testovat, chtěl bych do sleziny ještě něco udělat, vlastně to s tímto tsection.dat ani nejde. MSTS by se okamžitě odporoučel a já pracně postavené Poříčany až Úvaly bourat nebudu
Nikoho nenutím, aby předělával trať nebo si toto stahoval.
=Čouda napsal:Chování několika jedinců (mě nevyjímaje, protože ty občasné výstupy měli vliv na několik lidí i když za to celé stejně mohlo to několik mě vyjímaje) zaručuje právě onu cestu do pekel.
K tomu to nemohu nic již dále dopsat.Silniční díly bych nepřidával, je to škoda zaplácávání volných pozic
Zbyněk Šemora napsal:Takže o kolejivu se asi už toho moc nedozvíme. Leda, že by Čouda chtěl kolejivo rozšířit skinováním a na slezině nám všem ukáže jak na toJinak nevím, co tím chtěl básník říci.
Tady se řeší závažná informace, proč nelze do standartního kolejiva zařadit číslování vyšší než 262. Co by to mělo za důsledky a proč to zatím dotyčnému tajuplnému pokusmenovi funguje. Ani nevím, kdo to je a jak se jmenuje. Vím jen tolik, že je to příkaz pro vstup do editoru registrů windows.![]()