hihi
Zdar Michale, zdar všichni.
Zbyňu už před několika málo lety(ještě než opustil základní kolejivo nebo na přelomu) Pikku v podstatě upozornil na upravený XTracks, který nemá jediný problém se starými XTracky a navíc už řešil problém s více druhy podloží. Z toho je dnešní UZK. Byla to Zbyňova volba a jeho rozhodnutí. Staví jako drak, jeho dílo je megalomanie, tohle já bych možná dostavěl až v důchodu, pokud se dožiju, ale vzhledem k časové náročnosti mého povolání budu rád, že dorazím svou 090 do Drážďan. To mě ještě čeká sloučení návěstích systémů. a jiné věci, které nemám do dnešního dne vychytané.
Jinak jsem 2 roky testoval rozšířený XTrack na cca 10-ti PC mých známých a kamarádů, aby nevznikaly nějaké chyby či problémy. Oni si nezávisle pořizovali tratě z různých koutů světa a bez problémů instalovali. Dokonce jsem testoval i 321 a to už bylo v době, kdy jsem měl upravený Tsection.dat.
Do dnešního dne mám jediný druh Globalu(XTRacks+UZK), protože nejsem majitelem trati BP, ale za to mám nainstalovaných 20 tratí a bez jediného problému vše funguje. Z tohoto důvodu nepotřebuji používat ani Train Store a jemu podobné programy, až na vyjímku prográmku Convoi.
Ten, kdo má dnes v Globalu nainstalován XTrack s UZK dohromady, může vesele používat bez problémů dohoromady všechny tratě světa kromě BP, žsr130, Luhačovic a Třemošnice.
Tak to bohužel je a bude. Rozdělení vzniklo, to už nehodlám ani dál řešit v dnešní době. Už je opravdu velice pozdě. Jen jsem chtěl říci ve svých předchozích příspěvcích, aby se tady lidi místo rýpání a pomlouvání věnovali něčemu užitečnému pro nás všechny fandy MSTS a zvláště českého prostředí.
Koho jsem urazil, dobře mu tak, koho jsem navnadil, nechť se dá co nejdříve do tvorby.
Díky a zdraví Vás Tygy