Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nedá mi to a rejpnu si: Co ti chybí ve 3.18, že musíš mít 3.20?KimiR napsal:Zdravím.Já stavím s kolejivem xtrack 3.18 + uzk 3.18.Chci se jenom zeptat až vyjde uzk 3.20,bude se moc použít xtracks 3.20 + uzk 3.20 na to kolejivo jaké mám teď a tím je xtrack 3.18 + uzk 3.18.Díky Lukáš Mach
mikulda napsal:Nedá mi to a rejpnu si: Co ti chybí ve 3.18, že musíš mít 3.20?KimiR napsal:Zdravím.Já stavím s kolejivem xtrack 3.18 + uzk 3.18.Chci se jenom zeptat až vyjde uzk 3.20,bude se moc použít xtracks 3.20 + uzk 3.20 na to kolejivo jaké mám teď a tím je xtrack 3.18 + uzk 3.18.Díky Lukáš Mach
Pokud to chci jen zkusit, tak je nejprve nutné se naučit zpaměti typy kolejí jen základního MSTS nebo lépe rovnou BP. Xtracks je pro začátečníka dost silné kafe. Ale pokud vážně začínám stavět něco naostro a budu mít vysoké nároky na provedení stanic, asi bych šel do Xtracků. Jen pro porovnání, v kolejivu BP rolovátkem během sekundy najedu na požadovanou kolej, u Xtraků je nabídka několikanásobně větší, tak než najdu požadovaný typ koleje, trvá to déle.Smigy napsal:Chcem sa spýtať že čo by bolo pre úplneho začiatočnika najlepsie a najjednoduhšie?????? :?:
Zbyněk Šemora napsal:Pokud to chci jen zkusit, tak je nejprve nutné se naučit zpaměti typy kolejí jen základního MSTS nebo lépe rovnou BP. Xtracks je pro začátečníka dost silné kafe. Ale pokud vážně začínám stavět něco naostro a budu mít vysoké nároky na provedení stanic, asi bych šel do Xtracků. Jen pro porovnání, v kolejivu BP rolovátkem během sekundy najedu na požadovanou kolej, u Xtraků je nabídka několikanásobně větší, tak než najdu požadovaný typ koleje, trvá to déle.Smigy napsal:Chcem sa spýtať že čo by bolo pre úplneho začiatočnika najlepsie a najjednoduhšie?????? :?:
Já začínal před pěti lety a tenkrát jsem neměl možnosti poznat jiné kolejivo než základní. BP vzniklo jako rozšíření, ale s pomocí dynamické koleje se dá natvarovat také téměř cokoli.
Kdybych začínal znovu a chtěl stavět co stavím, tak si projdu vše, co existuje a vyberu nejlepší kolejivo, určitě něco z Xtraků. Tady je nutné ale brát v úvahu, že Xtracks není vhodný pro začátečníky. Lépe se učí s přehlednějším sortimentem. Ten kdo chce začít a nemá ponětí o typech kolejiva, co je k dispozici, bych doporučil první experimenty se základním kolejivem nebo rovnou BP. Zkusit si postavit například 20 km kolejí, Pak se zkusit podívat do Xtraků a postavit to samé. A když mi to půjde, tak už pokračovat v Xtraku.Hynďa napsal:Zbyňku, takže kdyby jsi teď třeba začínal stavět znovu, zvolil bys raději Xtracks??