Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vychádzam z časopisu Svet železnice 4/2005 a tam sú popísané v tejto farebnej schéme. Okrem Bnp existovali ešte úpravy Bai osemdverových a Bai 4 dverových a myslím, že dodnes existujú aj vojenské rybáky, tie všetky sú zelené.Dan J. napsal:Ahoj Taxi, tak teď jsi mne vyvedl z omylu, já byl přesvědčen, že ty kamňáky v 80. letech byly červeno béžová.
Dan
Tax napsal:... Bnp-k pre vojenské prepravy ...
http://xtrain.alsat.sk/work/calm/preview1_bnp-k.jpg
AlesB napsal:... vím, že se tu chvalozpěvy moc nepečou ...

alcapone napsal:... Ty plošiňáky jsou v šuplíku nebo někde ke stažení ...
s peršinkem?Dan J. napsal:Ty Bymee mě obvzlášť nadchly, poněvač jsem s nimi jezdil v dobách ČSD ze Svinova do Studénky.![]()
Ahoj, tehdy to myslím tahávala Bobina, ale jistý si nejsem, kvůli automatickým dveřím a je to nějaký ten pátek.Čouda napsal:s peršinkem?Dan J. napsal:Ty Bymee mě obvzlášť nadchly, poněvač jsem s nimi jezdil v dobách ČSD ze Svinova do Studénky.![]()
Ahoj Ondro.OndraJ napsal:Dan J.: otevírání dveří by nemělo z hlediska nasazení HV hrát roli, na rozdíl od přípojných vozů k motorovým vozům se dveře u Bymee zavírají při určité rychlosti samy, případně je centrálně zavírá průvodčí/vlakvedoucí. Takže by to klidně bobina tahat mohla.
OndraJ napsal:Dan J.: otevírání dveří by nemělo z hlediska nasazení HV hrát roli, na rozdíl od přípojných vozů k motorovým vozům se dveře u Bymee zavírají při určité rychlosti samy, případně je centrálně zavírá průvodčí/vlakvedoucí. Takže by to klidně bobina tahat mohla.
Matýsek napsal:Ty dveře se sice zavíraly samy, ale musely být na vzduch ( tj.na žluté hadice ).

jagg napsal:Logo je super, jen ten obrys podle té fotky na parostroji nebyla elipsa s konstantní tloušťkou linky ale jiný bez matematického vzdělání nepojmenovatelný tvar . Obrazotvornost mi našeptáva něco jako obrys stylizovaného diamantu...?
Prezentace modelu na Káčku od modeláře "čpavkaře" - příspěvek 139Tax napsal:jagg napsal:Logo je super, jen ten obrys podle té fotky na parostroji nebyla elipsa s konstantní tloušťkou linky ale jiný bez matematického vzdělání nepojmenovatelný tvar . Obrazotvornost mi našeptáva něco jako obrys stylizovaného diamantu...?
Je to možné, ale bez hodnoverných podkladov nie som schopný urobiť niečo lepšie. Takže pokiaľ mi niekto nedodá oskenovanú predlohu z dobovej tlače kde sa toto logo vyskytuje, ako napr. CP a podobne, tak zostatne toto. Howgh![]()
![]()