Databáze strojvůdců MSTS

To bys byl ale v každý stanici o minutu dřív, proto to zkrácení jízdní doby. Abys musel jet naplno - a vo tom to je.

fííííra:
Když jsem udělal příjezdy a odjezdy podle GVD tak jsem přijel jak říká Tomes do každé stanice od minutu i více dříve,tak jsem to nechal přepočítat MSTS a to jsem přijel do Mutěnic o necelou minutu později a v Zaječí už to byly asi 3 minuty zpoždění,takže jsem udělal kompromis.Co se týče toho posunu v Pavlovicích a ostatních nákladních vlaků nejsou podle reálu,ale jsou vymyšlené,aby se v aktivitě vůbec něco dělo a uznávám,že by to být nemělo,ale posun ve stanici při příjezdu osobního vlaku jsem v životě také zažil.

poison napsal:
fííííra:
Když jsem udělal příjezdy a odjezdy podle GVD tak jsem přijel jak říká Tomes do každé stanice od minutu i více dříve,tak jsem to nechal přepočítat MSTS a to jsem přijel do Mutěnic o necelou minutu později a v Zaječí už to byly asi 3 minuty zpoždění,takže jsem udělal kompromis.Co se týče toho posunu v Pavlovicích a ostatních nákladních vlaků nejsou podle reálu,ale jsou vymyšlené,aby se v aktivitě vůbec něco dělo a uznávám,že by to být nemělo,ale posun ve stanici při příjezdu osobního vlaku jsem v životě také zažil.
Ono to tady asi bude opravdu záviset na výkonu PC....kdysi se to tady řešilo, že na pomalejších PC se ten čas počítá jinak a našponované aktivity nebo aktivity s "malou vatou" se prostě stíhat nedají......to bude pravděpodobně můj i fíííírův případ.......

Zdravíčko, má nynější práce už mě moc nebaví a hledám si novou. Už jsem to chtěl vzdát a být nezaměstnaný, když jsem viděl inzerát na těchto stránkách na nábor strojvedoucích, řekl jsem si: "To je ono, budu strojvedoucí". Proto se touto cestou hlásím do přípravných kurzů na strojvedoucího. :D

Lord.

Ahoj, i já se dobrovolně hlásim do služby fíry
jezdim pouze na trati Praha - Bratislava

Naposled editoval moderátor:
Zkusil bych to taky jestli stavy nejsou už plny :D

Tratě B-P i Za-Ol.

A jaké by byly potřeba udělat aktivity?

Eště mně napadla taková věc. Jak udělat track monitor celý absolutně průhledný. Jde to vůbec udělat?

Pelikán napsal:
Zkusil bych to taky jestli stavy nejsou už plny :D

Tratě B-P i Za-Ol.

A jaké by byly potřeba udělat aktivity?

Eště mně napadla taková věc. Jak udělat track monitor celý absolutně průhledný. Jde to vůbec udělat?
Jde to, stačí otevřít soubor trackbk.ace v gui\driveraids a cely ho schovat v alfakanalu....ale to se mi moc nelibi, bo je to blbě čitelne...lepši je IMHO nechat alespon nejaky podklad

Nevim jestli si rozumíme. Já to myslel tak, aby nebyl vůbec vidět. Prostě zmáčkneš F4 a na obrazovce se nic neobjeví. Aby se nedalo švindlovat.

bob57_cz napsal:
P-man napsal:
můžu se taky přihlásit? Jen škoda že nemám mtst v práci,tam mám času dost :twisted:
Koukám, že kandidátů na fíry je tu přehršel.
A splňujete podmínky vyhl. 101/1995 s novelou 194/2005 ? :D :?: :!:
Po té novele už jó. Předtim mi v tom bránilo utrpěné vzdělání humanitního směru, ikdyž samozřejmě nemůžu vědět, prošel-li bych zdravotně, ale když jsem prošel na pilotní průkaz na paraglide, tak by to snad šlo.. :D

P-man napsal:
bob57_cz napsal:
P-man napsal:
můžu se taky přihlásit? Jen škoda že nemám mtst v práci,tam mám času dost :twisted:
Koukám, že kandidátů na fíry je tu přehršel.
A splňujete podmínky vyhl. 101/1995 s novelou 194/2005 ? :D :?: :!:
Po té novele už jó. Předtim mi v tom bránilo utrpěné vzdělání humanitního směru, ikdyž samozřejmě nemůžu vědět, prošel-li bych zdravotně, ale když jsem prošel na pilotní průkaz na paraglide, tak by to snad šlo.. :D
No piloťák na PK mám už 12 let a prošel jsem několikerými leteckými prohlídkami, ale že by mi na paraglid kontrolovali oči tak důkladně, jako když jsem si dával přihlášku na dopravku? Zase tam jsem nešlapal na kole jak magor....:-)

Pelikán napsal:
Nevim jestli si rozumíme. Já to myslel tak, aby nebyl vůbec vidět. Prostě zmáčkneš F4 a na obrazovce se nic neobjeví. Aby se nedalo švindlovat.

No, bez Track Monitoru by mě asi hned vyhodili z práce, protože bych vlak převrátil v první zatáčce, přecejen jsem pouze fanda nadšenec, nikoli profesionál a českou návěstní soustavu neznám dokonale. To už lépe ovládám ameriku, u nás je těch světelných kombinací tolik, že obdivuju české fíry, že jsou schopni se to vůbec naučit..... :D

Ale kdybych to jel bez Track Monitoru, tak by se alespoň hodně llidí nasmálo nad výsledným hodnocením a bylo by co psát do Černé kroniky :D .

Tak zatim. Lord.

Lord napsal:
Pelikán napsal:

No, bez Track Monitoru by mě asi hned vyhodili z práce, protože bych vlak převrátil v první zatáčce, přecejen jsem pouze fanda nadšenec, nikoli profesionál a českou návěstní soustavu neznám dokonale. To už lépe ovládám ameriku, u nás je těch světelných kombinací tolik, že obdivuju české fíry, že jsou schopni se to vůbec naučit..... :D

Ale kdybych to jel bez Track Monitoru, tak by se alespoň hodně llidí nasmálo nad výsledným hodnocením a bylo by co psát do Černé kroniky :D .

Tak zatim. Lord.
Ono nejde ani tak o světelné kombinace.....zjednodušeně......pokud máš vícesvětelnou návěst, tak spodní část ti u rychlostní soustavy udává rychlost v přilehlých výhybkách a horní světlo je vlastně předzvěst.......
takže líp se to pochopí, když si ten návěstní znak rozdělíš na 2 a čteš to odspodu.......

Strojmist

Akutně sháníme 3. strojmistra na BP. Kdo umí s mejlem a umí se ftp připojit, ať se prosím přihlásí na mstsdrahy@email.cz
Jinak všechny dosavadní fíry zdravím :D

Jóó přátelé, tak já začal dobře s mým novým zaměstnáním strojvedoucího........jedno překročení rychlosti o 11 km/h, dvakrát jsem byl dlouhej do zastávky a těsně před koncem aktivity jsem zapomněl na živák a spustilo se snad všechno, co jde: nouzová brzda, odpojení trakčních motorů a já nevim co ještě. To je tak, když člověk poslední tři týdny tahá kilometrové nákladní vlaky v Cajon Passu s třema zapřaženýma dieselama a pak bez zácviku sedne na zastávkový motorák, měl jsem si dát alespoň cvičnou jízdu v explore route. ČD si asi musí hrozně oddychnout, že nejsem strojvedoucí doopravdy :D . Ale příště už to bude lepší...... :D .

Ještě jednou moc díky všem, kdo se o nás fíry starají, fantasticky to vynahrazuje chybějící mód kariéry v MSTS.

Mějte se. Lord.

Projekt běží stále dál. Jen trpíme akutním nedostatkem aktivit. Takže každý, kdo je ochotný přispět nějakou aktivitou, zatím jen pro motorové vozy, ať posílá na mstsdrahy@email.cz . Podmínka je jen Trainset BP.
Díky.

PS: Fírové berte to jako náhradní volno :D

Back
Nahoře