Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ono to tady asi bude opravdu záviset na výkonu PC....kdysi se to tady řešilo, že na pomalejších PC se ten čas počítá jinak a našponované aktivity nebo aktivity s "malou vatou" se prostě stíhat nedají......to bude pravděpodobně můj i fíííírův případ.......poison napsal:fííííra:
Když jsem udělal příjezdy a odjezdy podle GVD tak jsem přijel jak říká Tomes do každé stanice od minutu i více dříve,tak jsem to nechal přepočítat MSTS a to jsem přijel do Mutěnic o necelou minutu později a v Zaječí už to byly asi 3 minuty zpoždění,takže jsem udělal kompromis.Co se týče toho posunu v Pavlovicích a ostatních nákladních vlaků nejsou podle reálu,ale jsou vymyšlené,aby se v aktivitě vůbec něco dělo a uznávám,že by to být nemělo,ale posun ve stanici při příjezdu osobního vlaku jsem v životě také zažil.
Jde to, stačí otevřít soubor trackbk.ace v gui\driveraids a cely ho schovat v alfakanalu....ale to se mi moc nelibi, bo je to blbě čitelne...lepši je IMHO nechat alespon nejaky podkladPelikán napsal:Zkusil bych to taky jestli stavy nejsou už plny![]()
Tratě B-P i Za-Ol.
A jaké by byly potřeba udělat aktivity?
Eště mně napadla taková věc. Jak udělat track monitor celý absolutně průhledný. Jde to vůbec udělat?
Po té novele už jó. Předtim mi v tom bránilo utrpěné vzdělání humanitního směru, ikdyž samozřejmě nemůžu vědět, prošel-li bych zdravotně, ale když jsem prošel na pilotní průkaz na paraglide, tak by to snad šlo..bob57_cz napsal:Koukám, že kandidátů na fíry je tu přehršel.P-man napsal:můžu se taky přihlásit? Jen škoda že nemám mtst v práci,tam mám času dost![]()
A splňujete podmínky vyhl. 101/1995 s novelou 194/2005 ?:?: :!:
No piloťák na PK mám už 12 let a prošel jsem několikerými leteckými prohlídkami, ale že by mi na paraglid kontrolovali oči tak důkladně, jako když jsem si dával přihlášku na dopravku? Zase tam jsem nešlapal na kole jak magor....P-man napsal:Po té novele už jó. Předtim mi v tom bránilo utrpěné vzdělání humanitního směru, ikdyž samozřejmě nemůžu vědět, prošel-li bych zdravotně, ale když jsem prošel na pilotní průkaz na paraglide, tak by to snad šlo..bob57_cz napsal:Koukám, že kandidátů na fíry je tu přehršel.P-man napsal:můžu se taky přihlásit? Jen škoda že nemám mtst v práci,tam mám času dost![]()
A splňujete podmínky vyhl. 101/1995 s novelou 194/2005 ?:?: :!:
![]()
Pelikán napsal:Nevim jestli si rozumíme. Já to myslel tak, aby nebyl vůbec vidět. Prostě zmáčkneš F4 a na obrazovce se nic neobjeví. Aby se nedalo švindlovat.
Ono nejde ani tak o světelné kombinace.....zjednodušeně......pokud máš vícesvětelnou návěst, tak spodní část ti u rychlostní soustavy udává rychlost v přilehlých výhybkách a horní světlo je vlastně předzvěst.......Lord napsal:Pelikán napsal:Nevim jestli si rozumíme. Já to myslel tak, aby nebyl vůbec vidět. Prostě zmáčkneš F4 a na obrazovce se nic neobjeví. Aby se nedalo švindlovat.
No, bez Track Monitoru by mě asi hned vyhodili z práce, protože bych vlak převrátil v první zatáčce, přecejen jsem pouze fanda nadšenec, nikoli profesionál a českou návěstní soustavu neznám dokonale. To už lépe ovládám ameriku, u nás je těch světelných kombinací tolik, že obdivuju české fíry, že jsou schopni se to vůbec naučit.....![]()
Ale kdybych to jel bez Track Monitoru, tak by se alespoň hodně llidí nasmálo nad výsledným hodnocením a bylo by co psát do Černé kroniky.
Tak zatim. Lord.