Databáze strojvůdců MSTS

Pajavlaky napsal:
Projekt běží stále dál. Jen trpíme akutním nedostatkem aktivit. Takže každý, kdo je ochotný přispět nějakou aktivitou, zatím jen pro motorové vozy, ať posílá na mstsdrahy@email.cz . Podmínka je jen Trainset BP.
Díky.

PS: Fírové berte to jako náhradní volno :D

NV mají asi i strojmitři - přes opětovnou urgenci mi chybí v hodnocení jedna jízda. :P
Jinak je ke stažení jednoduchá, ale zajímavá aktivita u poisona. Ale to záleží opět na strojmistrovi.

Naposled editoval moderátor:
Už jsem si taky říkal, že tento projekt zamrzl, což by byla škoda. Odjel jsem zatím jednu aktivitu s hroznými výsledky, tak bych se ani nedivil, kdyby mě hned vyhodili z práce a další fušku mi nepřidělili :lol: . Někdo už má odjeto aktivit šest, tak doufám, že se tam pro mě něco najde.

Tak jsem se taky pokusil přihlásit do party jako fíra a možná i strojmistr,tak uvidíme co bude,nechám se překvapit,ale myšlenka je to dobrá.A klid využiji ke zdokonalení

Ono je j hlavně špatný, že pro motorové vozy se dělaj aktivity špatně, ne elektrickej tratích...

Ono je hlavně špatný, že pro motorové vozy se dělaj aktivity špatně, aby byly realistické, když je to na elektrickej tratích... A například z Hodonína do Zaječí (což je skoro jediná pořádná neelektrifikovaná trať v BP) je blbé jezdit pořád sem a tam... to není ono, furt stejná krajina... :(

bob57_cz napsal:
Petr napsal:
Ono je hlavně špatný, že pro motorové vozy se dělaj aktivity špatně, aby byly realistické, když je to na elektrickej tratích... A například z Hodonína do Zaječí (což je skoro jediná pořádná neelektrifikovaná trať v BP) je blbé jezdit pořád sem a tam... to není ono, furt stejná krajina... :(
Ale i ve sdkutečnosti je to tak, že fíra pendluje na lokálce "horedole" celý den. Všichni nemohou jezdit dálkové rychlíky. Je to PRÁCE !

Ale i ty pendly na lokálce mají pro někoho své kouzlo (ale tady asi jenom v reálu)...... IMHO a co takhle aktivitu s posunem? 742, 770, 771 .....něco podobného jako byla šibovačka v Neratovicích.....

Já jsem z Nera a posunů je tu denně dost, někdy je dobré pozorovat jak se lidi spěchajcí z/do práce rozčilují v autech :D

Prosím všechny fíry ( včetně právě přihlášených ), aby postupovali podle následující zprávy
Jinak jsem se rozhodli, že pro nové zájemce o funkci MSTS strojveducího se budou konat pravidelně ( 1 za měsíc ) podobné nábory. Přihlášení mimo určené termíny nebude možné!

To se musím hlásit znovu či co?Já žádal o práci tento týden asi v úterý a zatím mě nic konkrétnějšího nepřišlo.Jak tedy? 8)

Neboj dobře to dopadne.Já už mám skoro hotovou další aktivitu pro vás strojvedoucí :P

742.041 napsal:
To se musím hlásit znovu či co?Já žádal o práci tento týden asi v úterý a zatím mě nic konkrétnějšího nepřišlo.Jak tedy? 8)

Já jsem poslal seznam jízd. Už je mám v databázi. Hodnocení má strojmistr uloženo, doplní tam event. svůj komentář a hlavně známku. Mě to taky nebylo jasné, ale šlo pouze o toto doplnění. Takže hlásit se znovu není třeba. Jinak co se týče práce jsem na tom stejně. :cry:

poison napsal:
Neboj dobře to dopadne.Já už mám skoro hotovou další aktivitu pro vás strojvedoucí :P

To je sice fajn, ale strojmistr na ní musí poslat fírovi link. Pokud vím, tak už je vpořadí třetí a link jsem dostal jen na tu první. Ale tu druhou jsem si stáhl taky a odjel. Byla pěkná.

Boby: Poslední aktivita, kterou jste dojel je Os 14505. Po 25.1. obdržíte druhou Poisnovu aktivitu Os 15062.

Pajavlaky napsal:
Boby: Poslední aktivita, kterou jste dojel je Os 14505. Po 25.1. obdržíte druhou Poisnovu aktivitu Os 15062.

Jo, ale to mi nikdo neřek, takže jak jsem již uvedl aktivitu jsem jel. Hodnocení jsem neposílal, protože jsem ji od strojmistra nedostal zadanou. Pokud ji pojedu podruhé, tak to nebude fér. Pokud možno, pošlete mi jinou, kterou jsem nejel. Určitě jich ještě pár je. :P

Back
Nahoře