Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Na mstsdrahy@email.czBeatlesák napsal:Kde se můžu přihlásit ???
Pajavlaky napsal:Projekt běží stále dál. Jen trpíme akutním nedostatkem aktivit. Takže každý, kdo je ochotný přispět nějakou aktivitou, zatím jen pro motorové vozy, ať posílá na mstsdrahy@email.cz . Podmínka je jen Trainset BP.
Díky.
PS: Fírové berte to jako náhradní volno![]()
bob57_cz napsal:Ale i ve sdkutečnosti je to tak, že fíra pendluje na lokálce "horedole" celý den. Všichni nemohou jezdit dálkové rychlíky. Je to PRÁCE !Petr napsal:Ono je hlavně špatný, že pro motorové vozy se dělaj aktivity špatně, aby byly realistické, když je to na elektrickej tratích... A například z Hodonína do Zaječí (což je skoro jediná pořádná neelektrifikovaná trať v BP) je blbé jezdit pořád sem a tam... to není ono, furt stejná krajina...![]()
742.041 napsal:To se musím hlásit znovu či co?Já žádal o práci tento týden asi v úterý a zatím mě nic konkrétnějšího nepřišlo.Jak tedy? 8)
poison napsal:Neboj dobře to dopadne.Já už mám skoro hotovou další aktivitu pro vás strojvedoucí![]()
Pajavlaky napsal:Boby: Poslední aktivita, kterou jste dojel je Os 14505. Po 25.1. obdržíte druhou Poisnovu aktivitu Os 15062.