Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Os4544 jsem jel 1.1.2006 a dojel jsem jej do konce úspěšně ...... možná máš ty vozy v jiných adresářích.....ale s tímhle se raději obracej na ty, kteří jsou zastánci živelného přejmenovávání ......... v aktivitě chybu nehledej ......742.041 napsal:tak se mě dostalo cti první práce na trati ale ejhle,Os 4544 nejde,tak nevím čím to je,TS hlásí chybějíci vozidla ale já je tam přitom mám.Ani přejmenovat je nepomohlo,mohl bych dostat druho jízdu?
Nepatří tato diskuse přesně sem,ale mám vše tam kde to má být a prostě se to nechytá,ani přejmenované to nevzalo.To je ten chaos co tu vládneMartens napsal:Os4544 jsem jel 1.1.2006 a dojel jsem jej do konce úspěšně ...... možná máš ty vozy v jiných adresářích.....ale s tímhle se raději obracej na ty, kteří jsou zastánci živelného přejmenovávání ......... v aktivitě chybu nehledej ......742.041 napsal:tak se mě dostalo cti první práce na trati ale ejhle,Os 4544 nejde,tak nevím čím to je,TS hlásí chybějíci vozidla ale já je tam přitom mám.Ani přejmenovat je nepomohlo,mohl bych dostat druho jízdu?
Martens napsal:Os4544 jsem jel 1.1.2006 a dojel jsem jej do konce úspěšně ...... možná máš ty vozy v jiných adresářích.....ale s tímhle se raději obracej na ty, kteří jsou zastánci živelného přejmenovávání ......... v aktivitě chybu nehledej ......742.041 napsal:tak se mě dostalo cti první práce na trati ale ejhle,Os 4544 nejde,tak nevím čím to je,TS hlásí chybějíci vozidla ale já je tam přitom mám.Ani přejmenovat je nepomohlo,mohl bych dostat druho jízdu?
742.041 napsal:A nejsi za tím náhodou TY? Já mám trainset v pořádku jinak by nejelo nic,ale ten uzel bude někde u mě,jenže kde![]()
No a právě o tyto vozy jde,vše se točí jen kolem tohoto,to značení je prostě alfou a omegouPajavlaky napsal:V aktivitě Os 4544 jsou ještě použity vozy z train-sim.cz
Jedná se o tyto: cd_Btn, cd_Btx, cd_Eas-u
Takže buďto si tyto vozy stáhněte, nebo si opravte consisty v Consist Builderu popř. v Activity Analysisu