Databáze strojvůdců MSTS

Upozorňuji tyto fíry na to, že ve středu 25.1. je poslední termín, kdy je možno se do projektu opětovně přihlásit. Pakliže to neudělají, budou bohužel vyřazeni :(

Martin, Tonik, Laborec425, Pelikán, P-MAN a Drtikola

tak se mě dostalo cti první práce na trati ale ejhle,Os 4544 nejde,tak nevím čím to je,TS hlásí chybějíci vozidla ale já je tam přitom mám.Ani přejmenovat je nepomohlo,mohl bych dostat druho jízdu?

742.041 napsal:
tak se mě dostalo cti první práce na trati ale ejhle,Os 4544 nejde,tak nevím čím to je,TS hlásí chybějíci vozidla ale já je tam přitom mám.Ani přejmenovat je nepomohlo,mohl bych dostat druho jízdu?
Os4544 jsem jel 1.1.2006 a dojel jsem jej do konce úspěšně ...... možná máš ty vozy v jiných adresářích.....ale s tímhle se raději obracej na ty, kteří jsou zastánci živelného přejmenovávání ......... v aktivitě chybu nehledej ......

Martens napsal:
742.041 napsal:
Os4544 jsem jel 1.1.2006 a dojel jsem jej do konce úspěšně ...... možná máš ty vozy v jiných adresářích.....ale s tímhle se raději obracej na ty, kteří jsou zastánci živelného přejmenovávání ......... v aktivitě chybu nehledej ......
Nepatří tato diskuse přesně sem,ale mám vše tam kde to má být a prostě se to nechytá,ani přejmenované to nevzalo.To je ten chaos co tu vládne

Martens napsal:
742.041 napsal:

Ativita je v souladu s trainsetem BK, takže bych spíš řekl, chybu hledej u sebe a udělej si v tom pořádek. Za tvůj trainset nezodpovídá ani žádný zastánce živelného přejmenování.

A nejsi za tím náhodou TY? Já mám trainset v pořádku jinak by nejelo nic,ale ten uzel bude někde u mě,jenže kde :cry:

Naposled editoval moderátor:
V aktivitě Os 4544 jsou ještě použity vozy z train-sim.cz
Jedná se o tyto: cd_Btn, cd_Btx, cd_Eas-u
Takže buďto si tyto vozy stáhněte, nebo si opravte consisty v Consist Builderu popř. v Activity Analysisu

742.041 napsal:
A nejsi za tím náhodou TY? Já mám trainset v pořádku jinak by nejelo nic,ale ten uzel bude někde u mě,jenže kde :cry:

Hm, asi to vpořádku moc nemáš, protože všechny zmiňované vozy jsou ke stažení upraveny na trainset BK. Takže je STAČÍ PŘEJMENOVAT, protože ppool používá jiné značení, ale to je myslím všeobecně známé.
Pokud tady napíšeš, že nepomohlo ani přejmenování, tak nevím co si mám myslet.

742.041: Ak ti to premenovanie nepomohlo je na to jediná odpoveď ... premenoval si to ZLE ... tak to skús opraviť ...

Pajavlaky napsal:
V aktivitě Os 4544 jsou ještě použity vozy z train-sim.cz
Jedná se o tyto: cd_Btn, cd_Btx, cd_Eas-u
Takže buďto si tyto vozy stáhněte, nebo si opravte consisty v Consist Builderu popř. v Activity Analysisu
No a právě o tyto vozy jde,vše se točí jen kolem tohoto,to značení je prostě alfou a omegou

O.K. a díky,jsem zase o něco chytřejší,člověk se musí pořád učit :eek:

Tak už jí mám odjetou a už pouze čekám na hodnocení strojmistra.

Zdravím!

Bude možné prihlásiť sa do funkcie rušňovodič? Skúšky síce nemám urobené, ale v MSTS jazdím. :D

Ondro754: Samozřejmě to možné bude a to v termínu 20.2-25.2.2006 :D MSTS Dráhy potřebují dobré strojvedoucí.

Ondro754: Ne, žádný konkurz probíhat nebude. Uvedené dny jsou pouze termínem pro možné přihlášení formou e-mailové zprávy. Poté, co vyplníte jednoduchý formulář pro údaje v databázi, obdržíte licenci.
Tento termín je stanoven kvůli tomu, aby z naší strany nedocházelo k omylům, jenž by mohl zapříčinit zhroucení celého systému.

Back
Nahoře