Databáze strojvůdců MSTS

S VáclavemS jsem se usnesli, že při nezvýšeném zájmu je možno se do projektu přihlásit i mimo vyhrazený termín...

Jinak tedy ještě k fírům. V případě nekompatibility consist souborů použijte Activity Analysis ( odkaz zde uváděl JOHNZ ). Je to velmi snadná záležitost zhruba na 3 min.

Pajavlaky napsal:
Jinak tedy ještě k fírům. V případě nekompatibility consist souborů použijte Activity Analysis ( odkaz zde uváděl JOHNZ ). Je to velmi snadná záležitost zhruba na 3 min.
Však právě.Momentálně teď poslední aktivity co jsem dostal je nekompatibilních tak 96%,jen jsem koukal na tu červenou co tam na mě z AA koukala.Tak jsem si musel s tím pořádně pohrát.To je přesně příklad když tu máme dva ač stejné ale ruzné trainsety. :wink:

Co uživatel, to Trainset. Jinak ale v jednoduché opravě consistů před každou jízdou nevidím velký problém... :D

Jaký pes taková ves by se i dalo říci,ale to je na každém z nás,ale je to otázka je chvilky to dát do kupy.A jen tak mimo,v aktivitě Os Malacky-Hodonín dojedu k vjezdovému do Lanžhota,tam asi 100m předemnou je zadek nějakého ICčka a dál se nepohnu a to tam stojím 3/4 hodiny a jako fíru mě štve že si nemůžu "zavolat" do stanice co se děje :wink: .

Tak to jedeš fíro pomalu.Když se zjeví to IC-čko už máš být podle řádu u peronu v Lažhotě. :wink:

poison napsal:
Tak to jedeš fíro pomalu.Když se zjeví to IC-čko už máš být podle řádu u peronu v Lažhotě. :wink:
Pravda mám sekeru,ale pouze nějakejch 40s a to se sním ani v Kútech nepotkám a najednou stojí zadkem hned za klackem v Lanžhotě. :idea:

742.041 napsal:
poison napsal:
Pravda mám sekeru,ale pouze nějakejch 40s a to se sním ani v Kútech nepotkám a najednou stojí zadkem hned za klackem v Lanžhotě. :idea:

Přesně tak s 240 není jízda vůbec jednoduchá, ale do Lanžhotu musíš přijet včas. Je tam z Kutú dostatečná časová rezerva. Já ji jel včera na jeden pokus a stihnul jsem to. Když se Ti to nepodaří tak je mise celá v háji, protože nejhorší ( nebo nejlepší ? ) Tě teprve čeká právě za Lanžhotem.
Autor to tak nastavil naprosto vpořádku, protože pak už by si z aktivity nic neměl. Aktivita má silný a bohatý traffic a je určitě škoda o něj přijít. A časově by si byl už ........
Uč se a trénuj. :P 8) :P :eek: :D :idea: :idea: :idea:

Naposled editoval moderátor:
Jak se to vezme jednoduchá,záleží na stylu jízdy,ale samozřejmě 162ka to není.No já ji tedy budu muset jet na druhý pokus,lechtal jsem to kolem 110km/h a stejně,jenže jednou mě to na 113 shodilo brzdu a bylo vymalováno,ICčko bylo před čumákem a já mu koukal na měchy,prostě spoždění se neodpouští,alespoň né v MSTS :cry: A to jsem myslel že už mám nějakej ten kilometr za pákama za sebou a ejhle. :eek:

Takže i můj názor na aktivitu poi_os_1234
Já jsem ji dojel celou, v Lanžhotě to bylo super, zastavil jsem u nástupiště, proti jel nějaký IC nebo EC, teď nevim, a v momentě kdy byl na mojí úrovni hned na sousední koleji to prosvištěl další IC nebo EC...prostě super podívaná...kolem Břeclavi jsem nabral téměř 2-minutové zpoždění, díky rychlostem 40 km/h, ale dál jsem to hnal na plný pecky aniž bych překročil 110 km/h a v cíli jsem zastavil s 9-ti vteřinovým zpožděním, takže stihnout se to dá.
Chci poděkovat Poisonovi za to, že tohle je první aktivita z jeho produkce, která mi ani jednou nespadla

Pajavlaky a 742.041

Chlapy, vy máte tak podobnej obrázek u svýho jména, že jsem si o pár příspěvků výše myslel, že si tam povídá jeden člověk sám se sebou... :D :D Jinak díky za přidělení nové práce, jen co to odjedu, tak pošlu vyhodnoceni, doufám že to nezvořu jak minule.... :D

Jo taky jsem si to myslel, že PájaVlaky trpí samomluvou :lol:

to Amazon:
Jelikož mám týden volna tak pracuji nejen na dalších aktivitách,ale i na aktivitě Os 1233(to číslování je fiktivní stejně jako aktivita Os 1234) z Hodonína až do Bratislavy.Takže bude co jezdit,vidím to do konce týdne bude venku.Traffic je u Os 1234 dělán tak aby nepadala aktivita.Ve velkých stanicích se mu vyhýbám.Totéž bude i Os 1233.Jinak díky za pochvalu.
to 742.041:
Aktivitu jsem dělal v době,kdy nebyla ještě upravená cab pro 230/240 a tak mohlo jít o jednodužší řízení,ale i tak si myslím,že se dá dojet do Lanžhota s předstihem,nejhůře načas.Poté je tam cca.30 sekund čas než nastoupí EC z Kút.Je třeba trénink.Taková bývalá skvělá NÁROČNÁ SLUŽBA v poslední verzi to byl trénink.Největší problém pro mě bylo trefit se do Srubů.Ale to nepatří do tohoto vlákna,tak prosím nereagujte tady. :wink:

to Poison:To bylo o něco lehčí,taď když tam musíš házet ty odbočky tak je to zamotanější ale musíš mít odhad,na 15% to jede těch 110.Ale jináč je to super aktivita.No a mimo jsem s Pajou dvojčata :wink:

742.041 napsal:
to Poison:To bylo o něco lehčí,taď když tam musíš házet ty odbočky tak je to zamotanější ale musíš mít odhad,na 15% to jede těch 110.Ale jináč je to super aktivita.No a mimo jsem s Pajou dvojčata :wink:

Otázka, co je pro vás přijatelnější? Fiktivní zjednodušené ovládání mimo realitu nebo realita.....bacha na 350 těch jízdních stupňů bude daleko více....
Chtěl bych to vědět pro realizaci dalších cabů...

Já myslím, že odpověď je jasná...........realita (pokud to MSTS dovolí). Přece se nebudu u počítače flákat, šichta je šichta. Když chci něco ovládat jednoduše, tak si vezmu ovladač k televizi.... :D

to Martens:
Samozřejmě že reálné ovládání,bylo to tu pouze k laminátkám.350ka má myslím 52 stupňů,ale to k tomu patří.

Back
Nahoře