Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Však právě.Momentálně teď poslední aktivity co jsem dostal je nekompatibilních tak 96%,jen jsem koukal na tu červenou co tam na mě z AA koukala.Tak jsem si musel s tím pořádně pohrát.To je přesně příklad když tu máme dva ač stejné ale ruzné trainsety.Pajavlaky napsal:Jinak tedy ještě k fírům. V případě nekompatibility consist souborů použijte Activity Analysis ( odkaz zde uváděl JOHNZ ). Je to velmi snadná záležitost zhruba na 3 min.
Pravda mám sekeru,ale pouze nějakejch 40s a to se sním ani v Kútech nepotkám a najednou stojí zadkem hned za klackem v Lanžhotě. :idea:poison napsal:Tak to jedeš fíro pomalu.Když se zjeví to IC-čko už máš být podle řádu u peronu v Lažhotě.![]()
742.041 napsal:Pravda mám sekeru,ale pouze nějakejch 40s a to se sním ani v Kútech nepotkám a najednou stojí zadkem hned za klackem v Lanžhotě. :idea:poison napsal:Tak to jedeš fíro pomalu.Když se zjeví to IC-čko už máš být podle řádu u peronu v Lažhotě.![]()
742.041 napsal:to Poison:To bylo o něco lehčí,taď když tam musíš házet ty odbočky tak je to zamotanější ale musíš mít odhad,na 15% to jede těch 110.Ale jináč je to super aktivita.No a mimo jsem s Pajou dvojčata![]()