TRAINSET BP, připomínky, návrhy - archív #1

Vyhovuje mi Trainset BP ?

• Ano, vše mi funguje bez problémů

Hlasů: 23 57.5%
  • Souhlasím a jsem ochoten spolupracovat na dalším zdokonalení

Hlasů: 14 35.0%
  • Je mi lhostejný, vše si přeznačuji dle svého systému

Hlasů: 3 7.5%
  • Nevyhovuje, mám připravenu ke zveřejnění svou práci

Hlasů: 0 0.0%

• Hlasovalo členů
    40
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Aktualizaci trainsetu, pokud to dám dohromady vydám zítra. Ještě jsem našel nějaké chybky a doplním nové consisty.
Předpokládám, že pro autory aktivit bude brnkačka do druhého dne opravit své nové aktivity, aby s aktualizací trati se dalo jezdit i tyto.

Ve své testovací aktivitě jsem se soustředil na to, abych zařadil jen vyladěné Bobovy vozy. Tak to bude i test chování. U 163 atd od ŽSR je nezvyk dlouhé plnění potrubí po otevření brzdy a úplně jiný brzdící účinek než jsme byli zvyklí. Také jsem dal jako základ všude sběrače dolů. Nestihl jsem to jen u 240 a 460,560. Někdy příště. :wink:

Lidi, vůbec nestíhám. Aktualizace trati ještě není dokončena, takže si alespoň stáhněte zde
3. update trainsetu, kde je zapracováno ladění od ŽSR a Boba. Doplněna Džordžova 814 a myslím Hawkova 810.
V adresáři Trainset budete mít info soubory co smazat a info, jaké Bob dělal změny.
Má to pouhých 255MB, ale nainstaluje se Vám vše kam patří včetně opravených consistů, které dodávám na DVD.
Ostatní aktivitáři, opravujte consisty své.
http://www.semora.cz/d/3update_trainset.exe

PS. Karle, stáhni si to a hoď i na Sinus
Eventuelní překlepy, pište sem. Kontrola pouze přes utilitky, jinak nastavení jsem po ŽSR a Bobovi nekontroloval.
Pantografy jsou jako výchozí dole, jen u 240, a el jednotek na přepsání už nezbyl čas. Někdy příště.

Naposled editoval moderátor:
Zbyněk Šemora napsal:
Lidi, vůbec nestíhám. Aktualizace trati ještě není dokončena, takže si alespoň stáhněte zde
3. update trainsetu, kde je zapracováno ladění od ŽSR a Boba. Doplněna Džordžova 814 a myslím Hawkova 810.
V adresáři Trainset budete mít info soubory co smazat a info, jaké Bob dělal změny.
Má to pouhých 255MB, ale nainstaluje se Vám vše kam patří včetně opravených consistů, které dodávám na DVD.
Ostatní aktivitáři, opravujte consisty své.
http://www.semora.cz/d/3update_trainset.exe

PS. Karle, stáhni si to a hoď i na Sinus
Eventuelní překlepy, pište sem. Kontrola pouze přes utilitky, jinak nastavení jsem po ŽSR a Bobovi nekontroloval.
Pantografy jsou jako výchozí dole, jen u 240, a el jednotek na přepsání už nezbyl čas. Někdy příště.

Zbyňku, v cabu pro 350 máš zcela zbytečně znova přibalen ještě zip archiv cab350.zip , což je dalších cca 7 MB navíc. Nebo je to úmysl?

Naposled editoval moderátor:
Martine, nepřál bych Ti poznat tlak v jakém dělám aktualizaci. Snad je jasné, že jsem si toho zipu navíc nevšiml. Podstatné je, že jsem novou kabinu do update zařadil a všechny soubory jsou kompletní. Doufám.
Takže ten zip si všichni můžete smazat. (Aby jste neměli na disku zbytečných 7MB)
(Tam bylo jiných zapomenutých věcí.)
:lol: :lol: :lol:

Zbyněk Šemora napsal:
Martine, nepřál bych Ti poznat tlak v jakém dělám aktualizaci. Snad je jasné, že jsem si toho zipu navíc nevšiml. Podstatné je, že jsem novou kabinu do update zařadil a všechny soubory jsou kompletní. Doufám.
Takže ten zip si všichni můžete smazat. (Aby jste neměli na disku zbytečných 7MB)
(Tam bylo jiných zapomenutých věcí.)
:lol: :lol: :lol:

Že sis ho nevšiml, až tak nevadí - stane se a nikdo nejsme neomylní a může to utéct - psal jsi abychom psali připomínky zde, takže sorry za to, že jsem se ozval ...... tak že toho mého příspěvku si nevšímejte a archiv berte jako bonus :-D :-D

P.S.: Proč si takový tlak tedy připouštíš - a jak je to dávno, co se Ti tady navrhovalo, abys starost o trainset předal někomu - načež jsi odvětil, že už to není třeba, že je to hotovo?

Přeji všem pokud možno hezký a ničím nerušený den.

Martens napsal:
P.S.: Proč si takový tlak tedy připouštíš - a jak je to dávno, co se Ti tady navrhovalo, abys starost o trainset předal někomu - načež jsi odvětil, že už to není třeba, že je to hotovo?

Přeji všem pokud možno hezký a ničím nerušený den.
Kurva !!!, (omlouvám se za sprostý výraz, ale asi to jinak nejde) Martine, ty jsi snad Tatar. V zadání aktualizace máš jasně napsáno, že vše je to práce od ŽSR a Boba z Ostravy. Já to jen musel zpracovat, dát do instalačky a opravit své consisty. Takže mé nestíhání není o trainsetu, ale zapomínáš, že také chodím do práce.
Dnes je Den blbec. Od rána vypadává proud až mi to zničilo mé dosluhující baterie v UPS a já byl celé dopoledne bez počítače. (přes oběd se trochu baterky nabily, že test prošel a PC konečně bylo možné zapnout) Dnešní napětí jak kolísá je o zničení PC.
Takže dnes se nikdo nepokoušejte mne nijak naštvat. Hned lítají sprostá slova.

Přece jen drobná chybka v pokynech.
Před instalací updade je nutné smazat všechny vagony (ne lokomotivy) cd_ od A do Z plus cd_010 a cd_050. (nejprve jen přesunout do záloh a pokud vše bude fungovat, pak smazat)
Ale nemazat cd_koncovky, cd_Es a cd_Servis Tyto složky jsou beze změn.
Pokud tak neučiníte, tak Vám ve složkách zůstanou i původně značené soubory.

Hlásím Hilfe !!! Udělal jsem aktualizaci 3 trainsetu, a po nainstalování aktualizace jsem udělal to co se píše v instalačce

Složky v Trainsetu:
cd_Aeel - delete
cd_Bdt279 - delete
cd_FalsDNT - delete
cd_Gbkkqs_3 - delete
cd_Nsk - delete
cd_Postmw - delete
cd_pracvl01 - delete
cd_STV-K - delete
cd_STV-N - delete
cd_bymee - delete
smažte, jsou nadbytečné. Nepoužívat!!!! (ať není v trainsetu nepořádek)
Seznam je i ve složce Trainset.

Jenže když jsem tyto složky vymazal,tak při spuštění MSTS mi křičí,že chybí různé wag soubory. To samé křičelo, když jsem prováděl test consistů v ConBuilderu.

Co mám teď dělat ? Opravit consisty ? Nebo ty consisty,kterým chybí wag soubory totálně vymazat ? Nebo jak ? :cry: :cry:

Zbyněk Šemora napsal:
Přece jen drobná chybka v pokynech.
Před instalací updade je nutné smazat všechny vagony (ne lokomotivy) cd_ od A do Z plus cd_010 a cd_050. (nejprve jen přesunout do záloh a pokud vše bude fungovat, pak smazat)
Ale nemazat cd_koncovky, cd_Es a cd_Servis Tyto složky jsou beze změn.
Pokud tak neučiníte, tak Vám ve složkách zůstanou i původně značené soubory.

Tak tomuhle nerozumím. Sorry jsem dnes nějak unavenej,tak bych potřeboval nějak vysvětlit,cože to mám přesunovat a mazat ? Ale asi bude pozdě,neboť už mám nainstalovaný 3 update_trainset. :cry:

Jiří Maxa napsal:
Hlásím Hilfe !!! Udělal jsem aktualizaci 3 trainsetu, a po nainstalování aktualizace jsem udělal to co se píše v instalačce

Složky v Trainsetu:
cd_Aeel - delete
cd_Bdt279 - delete
cd_FalsDNT - delete
cd_Gbkkqs_3 - delete
cd_Nsk - delete
cd_Postmw - delete
cd_pracvl01 - delete
cd_STV-K - delete
cd_STV-N - delete
cd_bymee - delete

Jenže když jsem tyto složky vymazal,tak při spuštění MSTS mi křičí,že chybí různé wag soubory. To samé křičelo, když jsem prováděl test consistů v ConBuilderu.

Co mám teď dělat ? Opravit consisty ? Nebo ty consisty,kterým chybí wag soubory totálně vymazat ? Nebo jak ? :cry: :cry:

Nemáš náhodou ve složce TRAINS/CONSISTS staré consisty ?

Tomes napsal:
Jiří Maxa napsal:

Složky v Trainsetu:
cd_Aeel - delete
cd_Bdt279 - delete
cd_FalsDNT - delete
cd_Gbkkqs_3 - delete
cd_Nsk - delete
cd_Postmw - delete
cd_pracvl01 - delete
cd_STV-K - delete
cd_STV-N - delete
cd_bymee - delete

Nemáš náhodou ve složce TRAINS/CONSISTS staré consisty ?
Ano mám,dokonce i mnou vytvořené k mým aktivitám :wink:

P.S. Nepochopil jsem důvod,proč mám vlastně ty adresáře mazat,jak je to uvedeno v instalačce ? Co pak mi hrozí duplicita ?

U nového balíku zvuků pro elektrické lokomotivy (sndelok) je nejspíš chyba v souboru 350cab.sms - v jednom řádku je tam patrně místo File ( "150_stykac2.wav" -1 ) napsáno File ( "x50_stykac2.wav" -1 ). Tento soubor samozřejmě neexistuje a CB řve...

ramelow napsal:
conbilder mi zahlasil 6062 chybajucich vozov.
tak to ako vazne neviem co s tym...
No čo.Pokud jsou to většinou con. z aktivit autorů a ty v nich nemáš zastoupení,prostě je všechny smaž a pokud po nich i nadále budeš toužit,vyčkej oprav autorů.Pokud jsou všechny con. tvé,přeji upřímnou soustrast. :wink:
Ale vážně.Většina problémů jsou smazaný podoby vozů Bdmtee(postaru používané Bymee),vozy Nsk a Gbkks,které jsou bez problému nahrazeny.Dalším provinilcem je bývalý vůz Aeel.To vše je jen o těchto vozech.

ale mna desi to, ze mi to hlasi ze mi chybaju aj vozy, ktore sa mi updateom nainstalovali: apee, a, ampz, b, bp, bmz...a mnohe dalsie...

To je normální, neboť v updatu mají tyto vozy nové značení a CB hledá do conů vozy se starým značením.

V tom případě jsi tyto vozy buď neměl v TBP,nebo měl v Trainsetu v jiné podobě než v TBP.

ramelow napsal:
ale mna desi to, ze mi to hlasi ze mi chybaju aj vozy, ktore sa mi updateom nainstalovali: apee, a, ampz, b, bp, bmz...a mnohe dalsie...
Všechny staré consisty je nutné někam přesunout, jinak zákonitě musí vypadnout stovky chyb.
Test Conbuildru, Convoi, Route Riter, AE, 0 chyb.
Ohledně sndelok, tam jsem opravy nedával a žádné chyby ve zvucích také nemám.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře