TRAINSET BP, připomínky, návrhy - archív #1

Vyhovuje mi Trainset BP ?

• Ano, vše mi funguje bez problémů

Hlasů: 23 57.5%
  • Souhlasím a jsem ochoten spolupracovat na dalším zdokonalení

Hlasů: 14 35.0%
  • Je mi lhostejný, vše si přeznačuji dle svého systému

Hlasů: 3 7.5%
  • Nevyhovuje, mám připravenu ke zveřejnění svou práci

Hlasů: 0 0.0%

• Hlasovalo členů
    40
Stav
nelze přidat další příspěvky.
bob57_cz napsal:
Ty jsi také jedním z těch, který nedokáže pochopit, že žádný cizí soubor nikomu neměním ?

Jediny kto tu nieco nechape si ty. Mne je ukradnute co robis , ako to robis a pre koho to robis. Reagoval som len a len na to ze si si dal namahu a poobzeral si sa po zvukoch a k nasmu baliku si dal poznamku bez textaku.Cim si ocividne chcel obhajovat svoj vlastny postoj a poukazat na to ze sme vobec nespomenuli autora povodnych suborov. Zase az tak hlupi nie som aby som to nepochopil. A preto som tam nalinkoval web z archivu aby bolo jasne ze aj ked sme bez textaku tak je to oficialne povolene autorom. A to nie len pre teba, ale aj pre dalsich rejpalov som ten link tam dal.
FINE. Pekny vecer vsetkym, ktory este MSTS maju ako hru a nie ako povolanie.

Miran. Johnz sorry ze vam robim robotu. Toto som si chcel len vyjasnit. Uz budem zase ticho. :)

AirVolk napsal:
bob57_cz napsal:
Ty jsi také jedním z těch, který nedokáže pochopit, že žádný cizí soubor nikomu neměním ?
Jediny kto tu nieco nechape si ty. Mne je ukradnute co robis , ako to robis a pre koho to robis. Reagoval som len a len na to ze si si dal namahu a poobzeral si sa po zvukoch a k nasmu baliku si dal poznamku bez textaku.Cim si ocividne chcel obhajovat svoj vlastny postoj a poukazat na to ze sme vobec nespomenuli autora povodnych suborov. Zase az tak hlupi nie som aby som to nepochopil. A preto som tam nalinkoval web z archivu aby bolo jasne ze aj ked sme bez textaku tak je to oficialne povolene autorom. A to nie len pre teba, ale aj pre dalsich rejpalov som ten link tam dal.
Nepochopil. Dal jsem si tu práci a prohlídnul všechny zálohované archivy, abych ukázal, že údajné licenční podmínky nejsou takové, jak tady výše bylo poukazováno. Tam, kde byly nějaké napsané, jsem jejich hlavní část citoval, kde není žádný text, napsal jsem bez textu. Nemůžeš mne tudíž obviňovat, jak děláš, že jsem se zaměřil právě na váš balík. Trochu soudnosti do zbrklých svých úvah !
A když už se tu někdo ohání autorskými právy, tak brzo zde bude odhaleno opět jedno nepěkné zjištění.
Čekám jen na reakci jednoho účastníka, jaký k tomu zaujme "nestranný" postoj.

Jeden z nestranných pozorovatelů říká tolik, že pokud téhle zbytečné hádanice nenecháte, tak to celé půjde do HP!

Teda nevím jak ostatní, ale já se už těším na super zvuky od Boba_57.

Naposled editoval moderátor:
Ahoj! pane Šemora v aktalizaci trati byla i aktualizace trainsetu? já se jenom tak ptám, protože Jonáš mě upozornil na jednu věc, ale nevím, jestli je to chyba u něho nebo u Vás. děkuji

Čouda napsal:
Ahoj! pane Šemora v aktalizaci trati byla i aktualizace trainsetu? já se jenom tak ptám, protože Jonáš mě upozornil na jednu věc, ale nevím, jestli je to chyba u něho nebo u Vás. děkuji
No je samostatná aktualizace Trainsetu no. 5.

Čouda napsal:
Jsou tam vozidla co mi byly poslány a které zprostředkoval David Hájek a jen to, co jsem stíhal projít. Kde je chyba? Opravíme.

Aha, takže aktualizace trainsetu mi unikla. Chyba není už nikde a je mi to všechno jasné. Bohužel by to chtělo vydat naladěný eng tranzistorů. Někdo ho dělal ale nevím jak to zkončilo. Toto nastavení neodpovídá moc realitě. mašina tu strašně klouže a není tam otáčkoměr. cab s úpravou, mámdoma. takže je na http://www.loko.boletice.cz/cab740_742.zip je to pouze záplata na stávající cab, takže pane Šemora stahněte si to a zkuste. uvidíme co tomu řeknete

Naposled editoval moderátor:
Na cab 742 chystáme s Duusom update, podobne ako sme spravili na 770. Nedostatkov v cabe je totiž viac.

ad Nebulus: potřeba by bylo i naladit správně eng, což bude problém a jinak nemá předělávka kabiny moc cenu.

Čouda napsal:
ad Nebulus: potřeba by bylo i naladit správně eng, což bude problém a jinak nemá předělávka kabiny moc cenu.
Uvidíme čo s engom, možno ho dovtedy niekto aspoň provizórne naladí, prípadne nejaké hrubé chyby zabraňujúce funkčnosti odstránime sami.

nejreálnější engy jsou u mě, lae jenom trakce. mašina snese i 1.5 kA bez zkluzu. stejně tak při 60ti ampéry ukazujou asi 0.7 bo tak, takže ne 0.5 jako teĎ nebo ještě míň to je tam taky špatně. a při osmím stupni hrozí že vypadne přeotáčková tak jsou ty mašiny seřízený.

Bobe57, nechceš nechat spisování románů a jít raději na pivo? To by bylo asi užitečnější a přehlednější.
Kabina? A je. Já se řídil, smaž původní, nahraď novou a dál jsem už na to zapomněl, že kabina je vyměněná a připravená. Vzpomněl jsem si jen na Nebulusa, když byl u mě a ukazoval jednu novou kabinu. Tu jsem naštěstí odebral. Já tak nerad do svého Trainsetu doma zařazuji věci mimo schválené TBP. Pak vznikají takové omyly. Na druhou stranu, kabina z dob Bobiny v TBP je a pokud bych si na ni nevzpomněl na update, jako že ne, opět vše špatně a zase by něco nefungovalo. Hold začarovaný kruh.

bob57_cz napsal:
......
( Na romány mám ctrl+c/v a pivo si nechávám nosit domů :D .)
A já zase mám na romány Delete, takže se rychle dohodněte..... :lol: :lol:
Jo a na pivo si raději dojdu, neb nemám rád flaškové.... :lol: :lol:

To pivo není jen o tom, že piješ pivo, ale o posezení a diskuzi. Pak by jsi zde nemusel svévolně šířit soukromou korespondenci. Už je to jak za komančů. Člověk si musí dávat bacha, co komu napíše.
Ale opravdu nádherná diskuze kolem Trainsetu. Opravdu paráda. Jen tak dál. A můžeme to všichni s tvorbou zabalit.

Nebulus mi dnes poslal nějaká doplnění Trainsetu, tak to celý den dávám dohromady a další update Trainsetu už má zase 100MB. Zařadil jsem i Čoudovy updaty na cab742, kde jsem opravil uhly pohledu a synchronizoval dřívější engy 740 a 742. To samé u čmeláků. Zde je paráda, že pohled ze stanoviště bude ladit i s nátěrem lokomotivy. Dále jsem byl nasměrován na Arvyho cab240, na který jsem úplně zapomněl a tady jsem si vylámal zuby na verzi bez edb. Tohle jsem dohromady nedal.
Nemáte někdo tento uprený cab? EDB mají v TBP jen dvě zssk a cd_240, zbytek potřebuje jmenovanou verzi.

Mohl bych poprosit jako aktivitář o přidání několika 162 a 163? Pro tvorbu je jich zoufale málo.Totéž by se hodilo u 130.Esa jsou taktak na hraně.
Móóc děkuji.

poison napsal:
Mohl bych poprosit jako aktivitář o přidání několika 162 a 163? Pro tvorbu je jich zoufale málo.Totéž by se hodilo u 130.Esa jsou taktak na hraně.
Móóc děkuji.
A máš nějaké tipy, co by nemělo chybět? Vyjednej a já doplním. I tak bude hodně práce se synchronizací ladění.
Včera na pár přídavků padla celá neděle.
viz příspěvek výše.

Zbyněk Šemora napsal:
poison napsal:
Móóc děkuji.
A máš nějaké tipy, co by nemělo chybět? Vyjednej a já doplním. I tak bude hodně práce se synchronizací ladění.
Včera na pár přídavků padla celá neděle.
viz příspěvek výše.

Hodně dobré 163 jsou na stránce čoudy. Má jich tam asi sedum. Jeden z nich má čelo posunutý do strany (Znak ČD je u levého boku, ale možná to Čouda opravil). Jinak jsou v pohodě. Všechny jsou DKV Č.Třebová. Jedna hrbatá je tam taky (Tušim 130.035 DKV ČT)

Přesně tak,repainty 163 jsou u Čoudy a myslím,že by se hodily všechny.162 sice Čouda zanedbává :lol: ale možná se polepší.O souhlasu bych se nebavil,myslím,že autoři repaintů nebudou proti.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře