Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Tak si přepiš název stahovaného souboru, asi jsem zapomněl opravit odkaz. Už to bylo na více vozidlech. Až bude čas, tak to opravím.Jene napsal:Keď chcem stiahnuť cd_WRmee.rar,tak mi stále sťahuje cd_WLab
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak si přepiš název stahovaného souboru, asi jsem zapomněl opravit odkaz. Už to bylo na více vozidlech. Až bude čas, tak to opravím.Jene napsal:Keď chcem stiahnuť cd_WRmee.rar,tak mi stále sťahuje cd_WLab
Presne tak ... Všimol som si to na viacerých vozidlách ... Stačí len sledovať Stavový riadok a je to ...Zbyněk Šemora napsal:Tak si přepiš název stahovaného souboru, asi jsem zapomněl opravit odkaz. Už to bylo na více vozidlech. Až bude čas, tak to opravím.Jene napsal:Keď chcem stiahnuť cd_WRmee.rar,tak mi stále sťahuje cd_WLab
Kebarko napsal:Trainset BP - cesta ku kvalite
Mám jeden návrh. Vozidlá ktoré sa nachádzajú v tomto súbore (Trainset BP) sú na rôznej kvalitatívnej úrovni. Urobme selekciu a nechajme tam len tie ktoré spĺňajú určitú úroveň. Nedávajme tam vozidla za každú cenu. Sú tam napríklad vozidlá ktoré sú tam len preto že sú jediné svojho druhu a nie je z čoho vybrať, ale ich úroveň je katastrofálna. Ako jeden príklad spomeniem napríklad staré "Taurusy" - veď je to ako keby boli omaľované štetcom v Skicári, žiadny detail.
Niekedy sa roztrhne vrece a skinári vyrábajú jednu variantu za druhou a často i na pochybnej úrovni. Pre modelárov a skinarov by to bola určitá výzva a zároveň i odmena ak by bol ich výtvor zaradený do Tratinsetu BP. Snažili by sa urobiť vozidlo kvalitnejšie ako je to ktoré už je v Trainsete BP a tým sa tam dostať - presadiť sa kvalitou.
Znížil by sa počet vozidiel v Trainsete BP ale zároveň by to bola aj určitá
"výkladná skriňa" dosiahnutej kvality.
Koukám na to, datum je někdy v lednu, kopíruji tam preventivně všechny 230 a 240 znovu včetně ŽSSK pro sichr. Nejnovější verzi poznáte, že 230 a většína ŽSSK 240 nemá aktivovanou EDB. Respektive směrování na cab 240 je s EDB.VáclavS napsal:Já laminy stahoval včera a ktualizované nebyly.