Repainty řad 810, 010, 012 a 015.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vlado
  • Datum začátku Datum začátku
Pokud vím, tak tato krabička jezdí nejvíce na trati 322. Jestli se podívá někdy i do Ostravy, těžko říct. Zkusil bych se zeptat na K-reportu.

810 191 dělal silnice není závodní dráha, můžete jej požádat, dovolím si toto říct, snad se na mne nebude autor zlobit.
322 je moje domovská, ale jezdí tu stejně jako na Rožnov, Kojetín atd. Prostě PJ Valašské Meziříčí.
A často jezdí na trati do Petrovic u Karviné, kvůli automatu na jízdenky. Oběhy zkusím sehnat, popř. zkusím nafotit někdy...
Jinak osobně je to můj nejoblíbenější motor, viz. moje fotka v profilu.
Typ: Často jezdí na Os 3107.

Naposled editoval moderátor:
Hezký den,
včera večer jsem byl fotit na Středu a potkal jsem 810 v nátěru jako 191 ze směru Frýdek-Místek. Možná to byla zrovna ona, na číslo jsem se bohužel nedíval. Vědět, že končí na hlavním přes den, mohl bych ji případně nafotit. Při odchodu jsem ještě potkal 810 v Najbrtu. Nemůžu si pomoct, nelíbí se mi a ani se na Orchestriony nehodí.

E499_2002 napsal:
Hezký den,
včera večer jsem byl fotit na Středu a potkal jsem 810 v nátěru jako 191 ze směru Frýdek-Místek. Možná to byla zrovna ona, na číslo jsem se bohužel nedíval. Vědět, že končí na hlavním přes den, mohl bych ji případně nafotit. Při odchodu jsem ještě potkal 810 v Najbrtu. Nemůžu si pomoct, nelíbí se mi a ani se na Orchestriony nehodí.
Na 99 % to byla 810 191, ale jinak skin už vlastně máme. A docela se povedl, i přesto, že není z originálních fotek.
810 v najbrtu se mi taky nelíbí, nedávno jezdila na Těšínech zajímavá souprava, 810-najbrt + 2x010 - klasický červenošedý nátěr + 810 191 - polomáčený. :D
Nedávno jsem jí viděl v depu, být tam někdo známý, tak bych jí nafotil.

Skutečně, repaint jsem vytvořil a na požádání jej zasílám e-mailem. Stačí mi napsat na můj mail VladoMSTS@seznam.cz a obratem pošlu. Jelikož jsem nezískal povolení autora, nevystavuji jej veřejně k downloadu. Díky za pochopení.

Veřejně nešířit znamená nejen nevystavovat k downloadu, ale i veřejně nenabízet k zasláním mailem. Takže úplně stačilo neventilovat to tu.

Josef Vogeltanz napsal:
Veřejně nešířit znamená nejen nevystavovat k downloadu, ale i veřejně nenabízet k zasláním mailem. Takže úplně stačilo neventilovat to tu.
Veliký omyl, šíření soukromou poštou, není narušování autorských práv. Porušení by bylo vystavit neveřejný skin kupříkladu na Ulož to, nebo jiných stránkách. Samozřejmě, pokud mi autor pošle model k testům nic nikde nerozesílám. To jen aby zde nevzniknuly nějaké rozpory. Ale, rozesílám např. vozy Bpjo mejlem na požádání a je čistě moje věc, kterému kamarádovi je zašlu, když jsem je před 5 lety stáhnul na veřejným donwloadu, toto není porušení žádných práv.:D
S pozdravem Dan.

:-D potom staci vytvorit mailovou schranku, kterou bude skript automaticky vybirat a na dosle maily odpovidat s modelem v priloze... Je to sireni soukromou postou? Neni to narusovani autorskych prav? Podle mne je to sireni jako kazde jine. El. posta je jen jedna z forem sireni. Je to jako nabizet ISO windowsu. Pokud poslu postou, jsem z obliga? To jen k zamysleni...

Ježiš marjáááá, lidi. Buďte trochu soudní, jasně, že jde vždy nějakou cestičku ochcet autorská práva. Já se zde zmiňuji o tom, že pokud někomu pošlu v příloze mejlu například skin, který již dnes na donwloadu není, ale byl, je to pošta pro kámoše a tím nic neporušuji. Jasně, že pokud udělám rozesílání přes robot s automat. přílohou, je to jiné kafe. Ale, v mém případě, pokud si vytvořím skin na vozidlo, tak se stejně autora ptám na povolení o zveřejnění. Ovšem otázkou je, a to by mne zajímalo, pokud si takto vytvořím skin sám pro sebe a někomu jej pošlu, zda už toto opravdu porušení není?
Dan

Nevím, kam to dát, tak to házim sem :)
Nevíte, které je nejaktuálnější a nejreálnější ladění 810ky?
Díky moc :)

klimi napsal:
Nevím, kam to dát, tak to házim sem :)
Nevíte, které je nejaktuálnější a nejreálnější ladění 810ky?
Díky moc :)
Víme :-)
Nejaktuálnější chování je u skinů na mých stránkách. Nejreálnější chování pak mají verze označené EP.

Dan J. napsal:
Ježiš marjáááá, lidi. Buďte trochu soudní, jasně, že jde vždy nějakou cestičku ochcet autorská práva. Já se zde zmiňuji o tom, že pokud někomu pošlu v příloze mejlu například skin, který již dnes na donwloadu není, ale byl, je to pošta pro kámoše a tím nic neporušuji. Jasně, že pokud udělám rozesílání přes robot s automat. přílohou, je to jiné kafe.
Dan

Dan trochu sa zamysli nad tým čo si napísal. Takže keď stlačím to talčítko odoslať ja tak je to v poriadku, ale keď to spraví robot už to nieje v poriadku ? Aký je v tom vlastne rozdiel ? Podľa mňa žiadny. A myslím si že platí, že čo by som verejne nedal nikde na server neposielam ani mailom....

dem napsal:
Dan J. napsal:
Ježiš marjáááá, lidi. Buďte trochu soudní, jasně, že jde vždy nějakou cestičku ochcet autorská práva. Já se zde zmiňuji o tom, že pokud někomu pošlu v příloze mejlu například skin, který již dnes na donwloadu není, ale byl, je to pošta pro kámoše a tím nic neporušuji. Jasně, že pokud udělám rozesílání přes robot s automat. přílohou, je to jiné kafe.
Dan

Dan trochu sa zamysli nad tým čo si napísal. Takže keď stlačím to talčítko odoslať ja tak je to v poriadku, ale keď to spraví robot už to nieje v poriadku ? Aký je v tom vlastne rozdiel ? Podľa mňa žiadny. A myslím si že platí, že čo by som verejne nedal nikde na server neposielam ani mailom....
Ahoj Dem.
Probůh, tento příspěvek jsem psal snad před půl rokem.:D Ale za svým si stojím, i když jsem já malinko nepochopil, že jde o doma udělaný skin a pak se rozesílá bez svolení autora, ano, to je špatně. Ale pokud si stáhnu skin vydaný na nějakých stránkách free a po nějakém čase ze stránek zmizí a já jej mám v trainsetu a pošlu jej kámošovi, tak to přece není porušení ničeho, to už bychom byli hooodně přísní nemyslíš?
Dan

Na dátum som nepozeral takže ok. Ale je to tak. Ak to bol voľakedy verejný download a stránka zanikla tak áno, ale ak to bolo stiahnuté autorom, že si to neželá už šíriť tak nie. U nás kopec vecí zmizlo s webu a nie preto som ich stiahol aby sa posielali mailom. To len taký príklad...

dem napsal:
Na dátum som nepozeral takže ok. Ale je to tak. Ak to bol voľakedy verejný download a stránka zanikla tak áno, ale ak to bolo stiahnuté autorom, že si to neželá už šíriť tak nie. U nás kopec vecí zmizlo s webu a nie preto som ich stiahol aby sa posielali mailom. To len taký príklad...
Aneb jak hledat problémy tam kde nejsou a za každou cenu se s někým hádat...
Pokud mi někdo napíše e-mail, ve kterém mě poprosí o radu, tzn. ne stylem "nejde mi to, co mám dělat", pokusím se poradit. Když mu chybí nějaké vozidlo, které jsem použil v misi a na internetu není, tak mu ho prostě pošlu a hotovo. Nemám čas zjišťovat, proč nějaké stránky právě nefungují, jestli se autor zrovna urazil, či vozidlo z nějakého důvodu smazal. Nemám čas ihned po nějaké změně opravovat consisty. Při počtu vozidel a misí bych nedělal nic jiného. Nemám čas dotyčnému vysvětlovat, že si to má opravit a jak. Posílat lidi místo rady do háje, to je možná Tvůj styl, ne můj. A rozhodně nějakého uživatele nepošlu sem, aby z něj různí chytráci dělali kreténa, který neumí číst, psát, hledat, atd.

Nemyslím samozřejmě neveřejné modely.

Deme, pokud si někdy něco vydal, i kdybys všechno smazal, mezi lidmi se to bude šířit dál, protože to prostě mají. Jestli někdo někomu něco pošle e-mailem, nebo donese na CD, DVD, flešce.. To neovlivníš. I ke mě se dostaly moje vlastní zvuky nebo prastaré modely z dob stránek F. Havla, atd.

Back
Nahoře