Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zdeněk Itterheim napsal:Pokud ty stoupáky se jedou na 100% tak se nedivím, se časy nestíhají. Já to jel asi na max. 700 - 800 A, na lamině jsem nikdy nejel.
jeffer napsal:Zdeněk Itterheim napsal:Pokud ty stoupáky se jedou na 100% tak se nedivím, se časy nestíhají. Já to jel asi na max. 700 - 800 A, na lamině jsem nikdy nejel.
to by ma zaujimalo ako moze byt 700-800 A rychlejsie ako 100%, ked 100% je maximalny mozny vykon (a alt. + piesok, takze sa vyuzije aj 100% taznej sily - je to prasarna, v skutocnosti by to neprezilo par veci - hlavny vypinac (nadprudovka), srubovky/haky, mozno trakcne motory...). lokomotiva mi nesmyka (ma zrejme antislip v eng-u). pozeraj sa v druhom riadku v pravom stlpci rozsirenej diagnostiky na hodnotu taznej sily:
Power: aktualny vykon vo watoch, Force tazna_sila v Newtonoch (vyuzitelna tazna sila (koli adhezii) v Newtonoch).
kde som pomalsi? nezmykam na max, dodrziavam stahovacky (navesti "vypni prud") a snazim sa dodrziavat aj ostatne predpisy.
nepamatam si (predpisovy) limit pre jedno vozidlo 200 kN? 250 kN? (tazna sila na haku) to je jedno. nechce sa mi pocitat hmotnost tej supravy, ale asi to bude prilis vela. neviem aky je normativ pre dvojca laminatok v tomto useku, ale myslim, ze by to bolo tak primerane na toto sestkolo.
k podobnym problemom s DNT: kolko ides s tou 184 do Zabreha? nezabudaj, ze stroj ma vmax 95 km/h, ale lokomotivny vlak obvykle viac ako 80 nemoze.