Aktivity Zdeněk Itterheim

Se omlouvám, sem četl trochu rychleji a nepozorně a pak hned reagoval. Zdeněk chtěl hned poladit mašinu, ale majitel nepovolil. Takhle vyladěné engy byly ve své době normální. Si skus bobiny z BP. Te to samé. Leda, že jsou již dnes vyladěné.

Co se týká act. s DNT 184 tak se našel šikula, který se do modelu pustil a slušně ho poladil + nastavil šikovné vlastnosti BINu. Přechod na 2 st., smetaky. Úpravu někdy vydám, zodpovědnost beru na sebe a def. to nijak neřeším pokud se autor chová takto laxně.
Act. s S699 jsem sám testoval min. 10x. trafik je nastaven na slušný čas. Záleží na tom jak se jede. Pokud ty stoupáky se jedou na 100% tak se nedivím, se časy nestíhají. Já to jel asi na max. 700 - 800 A, na lamině jsem nikdy nejel. ( ručička mírně vpravo ). Do KH jsem většinou dojel okolo 52-53 min. Takže trafiky jsem všude stíhal. Co se týká ukončení já tam příště něco napíšu. Závěrem opakuji, act. měla sloužit jako prezentace skvělého modelu S699 a vozů od Kanka. Myslím že se na obojí trochu pozapomělo.

Zdeněk Itterheim napsal:
Pokud ty stoupáky se jedou na 100% tak se nedivím, se časy nestíhají. Já to jel asi na max. 700 - 800 A, na lamině jsem nikdy nejel.

to by ma zaujimalo ako moze byt 700-800 A rychlejsie ako 100%, ked 100% je maximalny mozny vykon (a alt. + piesok, takze sa vyuzije aj 100% taznej sily - je to prasarna, v skutocnosti by to neprezilo par veci - hlavny vypinac (nadprudovka), srubovky/haky, mozno trakcne motory...). lokomotiva mi nesmyka (ma zrejme antislip v eng-u). pozeraj sa v druhom riadku v pravom stlpci rozsirenej diagnostiky na hodnotu taznej sily:

Power: aktualny vykon vo watoch, Force tazna_sila v Newtonoch (vyuzitelna tazna sila (koli adhezii) v Newtonoch).

kde som pomalsi? nezmykam na max, dodrziavam stahovacky (navesti "vypni prud") a snazim sa dodrziavat aj ostatne predpisy.

nepamatam si (predpisovy) limit pre jedno vozidlo 200 kN? 250 kN? (tazna sila na haku) to je jedno. nechce sa mi pocitat hmotnost tej supravy, ale asi to bude prilis vela. neviem aky je normativ pre dvojca laminatok v tomto useku, ale myslim, ze by to bolo tak primerane na toto sestkolo.

k podobnym problemom s DNT: kolko ides s tou 184 do Zabreha? nezabudaj, ze stroj ma vmax 95 km/h, ale lokomotivny vlak obvykle viac ako 80 nemoze.

jeffer napsal:
Zdeněk Itterheim napsal:
Pokud ty stoupáky se jedou na 100% tak se nedivím, se časy nestíhají. Já to jel asi na max. 700 - 800 A, na lamině jsem nikdy nejel.

to by ma zaujimalo ako moze byt 700-800 A rychlejsie ako 100%, ked 100% je maximalny mozny vykon (a alt. + piesok, takze sa vyuzije aj 100% taznej sily - je to prasarna, v skutocnosti by to neprezilo par veci - hlavny vypinac (nadprudovka), srubovky/haky, mozno trakcne motory...). lokomotiva mi nesmyka (ma zrejme antislip v eng-u). pozeraj sa v druhom riadku v pravom stlpci rozsirenej diagnostiky na hodnotu taznej sily:

Power: aktualny vykon vo watoch, Force tazna_sila v Newtonoch (vyuzitelna tazna sila (koli adhezii) v Newtonoch).

kde som pomalsi? nezmykam na max, dodrziavam stahovacky (navesti "vypni prud") a snazim sa dodrziavat aj ostatne predpisy.

nepamatam si (predpisovy) limit pre jedno vozidlo 200 kN? 250 kN? (tazna sila na haku) to je jedno. nechce sa mi pocitat hmotnost tej supravy, ale asi to bude prilis vela. neviem aky je normativ pre dvojca laminatok v tomto useku, ale myslim, ze by to bolo tak primerane na toto sestkolo.

k podobnym problemom s DNT: kolko ides s tou 184 do Zabreha? nezabudaj, ze stroj ma vmax 95 km/h, ale lokomotivny vlak obvykle viac ako 80 nemoze.

Jak jsem řekl, na lamině jsem nikdy neseděl. Jak na jiných tak i zde jedu dle citu. Diagnostiku nesleduju a cit mi říká, že do 10 prom. v rychlosti 50 nepojedu na 100% nebudu si sypat písek. Prostě pijánko.

A tu DNT 184 jsem dal max. v=65 km/h. Popravdě 90% štreky až do ČT jedeš na plný kotel a to asi není dobrý (vinou .eng. u S699 si myslím že .eng je celkem OK).
- v něčem pravdu asi máš, v něčem nee. Neřeš to.
Jsem rád že act. vůbec někdo jel. A snad si někdo všiml jaké to máme super modely.

Back
Nahoře