Aktivity Zdeněk Itterheim

Po dlouhé době jsem nějak dokončil act. s DNT 184 viz. burza
http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1421&pid=77064&#pid77064

Act dlouho ležela v šupliku, cílem bylo prezentovat alespoň pro mne zajímavý model loko DNT 184. Kdo budete mít náladu si krátkou act. zajet nezapomeňte upravit u loko .eng (spřáhla). Kritiku prosím sem.
Díky

Naposled editoval moderátor:
Zdeněk Itterheim napsal:
Po dlouhé době jsem nějak dokončil act. s DNT 184 viz. burza
http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1421&pid=77064&#pid77064

Act dlouho ležela v šupliku, cílem bylo prezentovat alespoň pro mne zajímavý model loko DNT 184. Kdo budete mít náladu si krátkou act. zajet nezapomeňte upravit u loko .eng (spřáhla). Kritiku prosím sem.
Díky
Tak před Hoštejnem (VJN)jsem dal na radu strojv. :D a ono to vyšlo přesně na 40 km/h. Hlášky nemají chybu a na začátek to nevypadá vůbec špatně ba naopak!!!

Zdeňku, vydání další aktivity z Vaší dílny je pro mne skvělou zprávou. Už se nemůžu dočkat, až k ní usednu. :) Přeji mnoho chuti do dalších prací.

Omluva těm co se pokoušeli hrát mou act. Momentálně nevím čím došlo k záhadné chybě, či divnému chování už od odjezdu ze Zábřeha, pokusím se napravit.

Musím uznat že aktivita je vynikající.
Bohužel jediné co nechápu je kolize mezi tvůrcem aktivity a tvůrcem modelu Je to škoda protože je to mimořádný model se kterým se eventuelně dalo pokračovat v jiných aktivitách. Nehledě k tomu že je vytvořená i aktuální kabina! Proto bych se přimluvil k tomu aby tento model někdo dokázal vyladit na přesné jízdní vlastnosti. Jinak Zdeňku tvoje hlášky během aktivity jsou super!:salut:

Tommy66 napsal:
Musím uznat že aktivita je vynikající.
Bohužel jediné co nechápu je kolize mezi tvůrcem aktivity a tvůrcem modelu Je to škoda protože je to mimořádný model se kterým se eventuelně dalo pokračovat v jiných aktivitách. Nehledě k tomu že je vytvořená i aktuální kabina! Proto bych se přimluvil k tomu aby tento model někdo dokázal vyladit na přesné jízdní vlastnosti. Jinak Zdeňku tvoje hlášky během aktivity jsou super!:salut:

Díky za poklonu, jsi asi jeden z mála komu se act. podařila dojet.

tak aktivitu s DNT 184 som nedosiel koli nemoznosti odpojit sa od supravy v CT. inak traffic pekny. (ze by variacia na temu "(hlavne) modely z dilny jadry skury"?)

co sa mi ale nepaci je cestovny poriadok a nadavky na "lenivost" modelu. model je nevyladeny (ostatne to (ne)rozpajanie hovori samo za seba), ale podla rozsirenej diagnostiky je schopny vacsinu casu vyuzit 300 kN taznej sily. nie je to nahodou nad povoleny limit pre supravu vlaku? (koli trhaniu hakov a sruboviek; s pieskom aj 500 kN - lutujem tie vozne). pokial ale netocim ten model na plne gule (a radsej ziadne stahovanie zmetaku pri prejazde parna-neparna), nestiham cestovny poriadok (planovane krizovania).

neprameni ona lenivost nahodou z toho, ze je to 2600 ton v 10 promile a bez postrku?

jeffer napsal:
tak aktivitu s DNT 184 som nedosiel koli nemoznosti odpojit sa od supravy v CT. inak traffic pekny. (ze by variacia na temu "(hlavne) modely z dilny jadry skury"?)

co sa mi ale nepaci je cestovny poriadok a nadavky na "lenivost" modelu. model je nevyladeny (ostatne to (ne)rozpajanie hovori samo za seba), ale podla rozsirenej diagnostiky je schopny vacsinu casu vyuzit 300 kN taznej sily. nie je to nahodou nad povoleny limit pre supravu vlaku? (koli trhaniu hakov a sruboviek; s pieskom aj 500 kN - lutujem tie vozne). pokial ale netocim ten model na plne gule (a radsej ziadne stahovanie zmetaku pri prejazde parna-neparna), nestiham cestovny poriadok (planovane krizovania).

neprameni ona lenivost nahodou z toho, ze je to 2600 ton v 10 promile a bez postrku?
Přečti si to po sobě, prosím. Píšeš ve větě jednu lež. Jsem zvědav zda na ní přijdeš. A pak si přečti co psal Zdeněk ohledně modelu. Myslím, že potom zjistíš, že jsi to sem psal úplně zbytečně.

alcapone napsal:
... Píšeš ve větě jednu lež...
Ahoj,
pokud máš na mysli větu - variacia na temu "(hlavne) modely z dilny jadry skury"? , tak ta je v pořádku! :)

alcapone napsal:
Tom Kanka napsal:
alcapone napsal:
... Píšeš ve větě jednu lež...
Ahoj,
pokud máš na mysli větu - variacia na temu "(hlavne) modely z dilny jadry skury"? , tak ta je v pořádku! :)
Kuja, to mě někoho připomíná, ohledně pravopisu. Ze by druhej Bob.
Ale no tak!
Já nikoho na překlepy neupozorňuju! Já ne! :)
Takže toho Boba si nech! :wink:
Psal jsi snad o lži, ne? Toto je pouze chyba!

alcapone: kopirujem z textu v aktivite (.act): "Jak jsi uz zjistil tak to moc velky tahoun neni, je to vinou spatneho .eng. Zadal jsem tvurce loko jestli by se na to nepodíval, poslal malou úpravu, a def. to bylo k horsímu. Po opakované zadosti zakazal veskere upravy. K cemu loko je kdyz se s ni neda jezdit" - chcem vidiet inu loko, ktora da 300 kN (s pieskom 500) a hlavne chcem vidiet vozne ktore to vydrzia. takze v svojom prispevku si ziadnu "loz" neuvedomujem - mozes skusit ukazat prstom.

tak som sa zviesol aj s S699.001 - podobne problemy ako s aktivitou s DNT184 - tak nejako to predpoklada, ze pojdem s kontrolerom na najvyssom stupni, mozno piesok k tomu (resp. neustale na tratovej maximalke... nie je S699 skupina prechodnosti 3? nemala by ist podla okruhlych rychlostnikov?) - inak mi zacina miznut traffic pred nosom. (napr. 184 som v kutnej hore matne zahliadol ako mizne ked som vychadzal z obluka, podobne zmizli vozne v caslavi ked som prechadzal okolo, minany vlak v g.j. tiez).

aktivita nema koniec? po vypisani "mozneho pokracovania na DNT" som zastavil v kutnej hore pod jednosmernym napajanim so zmetakmi dole. nie je pekne ked aktivita konci escape a potom vo vyhodnoteni "activity failed".

celkom sa mi paci taka prehliadka vsetkych moznych vozidiel, ale nepaci sa mi, ked je robena ako pikovlacik (obvzlast nie v takto realistickej trati).

Back
Nahoře