Aktivity Zdeněk Itterheim

Při hře aktivity ukládejte dost často,vyhnete se tím potížím,a hlavně vracením se zpět.Screeny z aktivity v úseku Hohennau Č.Třebová jsou u mě na webu.Případné postřehy a potíže napište sem.Příjemnou zábavu.

Kolikrát se vám to seklo a pak spadlo jen za cestu do Břeclavi? Mě 3x a pak ještě když jsem z ní vyjížděl ( hned na konci peronu ).

Tak to máš ještě dobrý, já si ani nezajedu, hází mi to hlášku o chybějícím voze .

Naposled editoval moderátor:
Při tvorbě nám to padalo o 106. Já měl staženou grafiku na půl. Při posledním testu mi to padlo u peronu V Břeclavi a v Brně když jsem za to vzal při rozjezdu. Jinak ne. Zbyňku tebe bych požádal, zkus si v Brně nasimulovat toto: zastavit vlakem tak abys mohl z vedlejší koleje připojit další vozy pro které si musíš dojet a tedy se vrátit zpět na svou soupravu. Problém nám dělaly otočné body. Souprava nám vycházela dlouhá od klacku ke klacku. Úmysl byl takový - ať se 380 prohne. S POISONEM jsme na této akci strávili hodiny a výsledek žádný. Proto je tato act. i o další chudší. Ale to jsem již psal.

K čomu je dobrá aktivita, ktorá padá o 106 a grafika musí byť stiahnutá o polovicu. Autor aktivity by sa mal snažiť vytvoriť aktivitu vyváženú. T.j. aby bola zachovaná "krása trate" (grafika-objekty) a pri tom bol dostatok trafficu. Nadpriemerný traffic tú aktivitu nezachráni ale skôr znehodnotí. Pokiaľ mi to neustále padá a mám stále ísť s kvalitou grafiky dole tak to aktivitu radšej vyhodím a mám pokoj.

Kebarko napsal:
K čomu je dobrá aktivita, ktorá padá o 106 a grafika musí byť stiahnutá o polovicu. Autor aktivity by sa mal snažiť vytvoriť aktivitu vyváženú. T.j. aby bola zachovaná "krása trate" (grafika-objekty) a pri tom bol dostatok trafficu. Nadpriemerný traffic tú aktivitu nezachráni ale skôr znehodnotí. Pokiaľ mi to neustále padá a mám stále ísť s kvalitou grafiky dole tak to aktivitu radšej vyhodím a mám pokoj.

Přečti si co psal Zbyněk o stanici Břeclav. Už jen když do ní přijíždíš ti jde FPS na 5. Překousneš-li Břeclav a Brno dál jsi v pohodě.

Pánové,nevím jak vy,ale já jsem aktivitu v úseku Hohennau ČT projel s cca.3.pády a to jen v místech kde by to jakýkoli tvůrce neočekával,a to v Brně při odjezdu a pak dále při jízdě směr ČT..Jezdím i tvořím aktivity na P4 2,0GHz Radeon 9600 a RAM-ka čítá 512.To mám zapnutý textury oblohy,stíny a není problém s jízdou.Traffic mezi Hohennau a Břeclaví je otázka 4 traffic vlaků.Myslím,že to není mnoho.Když si vezmu původní verzi aktivity,která byla v kuse až do Libně tak by si nesjel zjevně nikdo.Proto buď spouštějte aktivity přes TRAINSTORE,nebo mějte v instalaci BP maximálně 2.aktivity včetně souborů con.srv.a pat.

Zdeněk Itterheim napsal:
Můžu říct že mi naštvali, jak viděli že fotim tak se k Líze akorát přimotali. Skoro jak naschál.
Toto poznám ... Raz som fotil v Žiline 350-ku a mala tam tuším minútový pobyt a do záberu sa mi "strčil" vojzmajster.Hneď ako som to cvakol už sa pohla ... Ani som mu nestačil povedať aby sa trocha uhol.Ale fotka celkom ušla ...

Zdeněk Itterheim napsal:
Vydám, ale hned to nebude je to zhruba načrtnuté v AE. Chybí ten správný "nával deprese" :roll: .

Neboj, asi tak 14 dní až 3 neděle, nejdéle. :salut:
Zdeňku já taky prosím prosím

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře