Zdeněk Itterheim
Provozní technik
Laborec425 napsal:Ahoj! Jak se dá tahle aktivita hrát, když lokomotiva 380 ještě nevyšla? Nebo se pletu?
Model s cab je ke stažení na http://skura.msts.cz/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Laborec425 napsal:Ahoj! Jak se dá tahle aktivita hrát, když lokomotiva 380 ještě nevyšla? Nebo se pletu?
Kebarko napsal:K čomu je dobrá aktivita, ktorá padá o 106 a grafika musí byť stiahnutá o polovicu. Autor aktivity by sa mal snažiť vytvoriť aktivitu vyváženú. T.j. aby bola zachovaná "krása trate" (grafika-objekty) a pri tom bol dostatok trafficu. Nadpriemerný traffic tú aktivitu nezachráni ale skôr znehodnotí. Pokiaľ mi to neustále padá a mám stále ísť s kvalitou grafiky dole tak to aktivitu radšej vyhodím a mám pokoj.
Kosac napsal:JJ. Koukam, zes na fotce vyfotil i strojvedouciho(muj tata)
Toto poznám ... Raz som fotil v Žiline 350-ku a mala tam tuším minútový pobyt a do záberu sa mi "strčil" vojzmajster.Hneď ako som to cvakol už sa pohla ... Ani som mu nestačil povedať aby sa trocha uhol.Ale fotka celkom ušla ...Zdeněk Itterheim napsal:Můžu říct že mi naštvali, jak viděli že fotim tak se k Líze akorát přimotali. Skoro jak naschál.
djneon napsal:Kdy vydáš pokračování aktivity NEx CT-PB ? Moc se mi líbila
Zdeňku já taky prosím prosímZdeněk Itterheim napsal:Vydám, ale hned to nebude je to zhruba načrtnuté v AE. Chybí ten správný "nával deprese".
Neboj, asi tak 14 dní až 3 neděle, nejdéle. :salut:
poison napsal:Zdeňku já taky prosím prosím