Aktivity Zdeněk Itterheim

Zdeněk Itterheim napsal:
atb napsal:
151-tka napsal:
ja jsem zůstal stát v Týništi nad Orlicí viděl jsem v povzdálí nějaký vlak on se ne a ne pohnout čím to je?

Zkus ve stanici se soupravou cuknout zpět.

Při testech mi to v Týništi nedělalo žádný problém. Zastavil jsem na stuj odbrzdil vlakovou a přibrzdil přídavnou lokomotivní brzdu. Souprava se pomalinku bimbala sem tam. (simulace pohybu zpět) Trafic na jednokolejce byl pocuc a ještě bude. :idea:

Copak Týnyště, to bylo vpohodě, ani není potřeba cuknout zpět. Vynikající traffic, pastva pro oči.
Ale problém jsem měl v Pardubicích - na trianglu to bastart nazpátek nezvládne. Trainset mám aktualizovaný. Takže jedině upravit složení nákladu ........... Ale po 2 hod začínat znovu se mi nechce. Tak až za nějaký čas.

Zdeněk Itterheim napsal:
Byl by zájem o vytvoření aktivity s touto loko?

http://www.boletice.cz/loko/act/dnt/dnt_184.JPG

Sorry, trochu od temy, ale ked sa tu uz bavite o tejto lokomotive, tak mam taku otazocku. Ja mam v kabine tejto lokomotivy (od p. Semori) velke tie hodiny a nezmestia sa do toho "okienka" kde ma byt tachometer a hodiny. Ake mate skusenosti s touto kabinou?

P.S Dufam ze ma Martens a JOHNZ nezabiju ze som to napisal do tohto vlakna :?

Ivan.ps napsal:
Zdeněk Itterheim napsal:

Sorry, trochu od temy, ale ked sa tu uz bavite o tejto lokomotive, tak mam taku otazocku. Ja mam v kabine tejto lokomotivy (od p. Semori) velke tie hodiny a nezmestia sa do toho "okienka" kde ma byt tachometer a hodiny. Ake mate skusenosti s touto kabinou?

P.S Dufam ze ma Martens a JOHNZ nezabiju ze som to napisal do tohto vlakna :?

Pokud vím, tak uvedená loko není součástí trainsetu BK.
Kabina na ní nebyla nikdy vytvořena. Pouze vznikl jakýsi nereálný paskvil poskládaný z několika kabin. Docela by mě zajímalo odkud tu kabinu máš.

To Boby

Kabina na 184_DNT byla tuším u Filipa Havla blahé paměti, a byl to skutečně slepenec z několika kabin.

Ale nikdo mu ještě neodpověděl, co s těmi hodinami.
V GUI změnit v souboru gui_fnts.dat hodnotu "IDS_FONT_13" 1 na "IDS_FONT_13" 0 .

Boby napsal:
Zdeněk Itterheim napsal:
atb napsal:
151-tka napsal:
ja jsem zůstal stát v Týništi nad Orlicí viděl jsem v povzdálí nějaký vlak on se ne a ne pohnout čím to je?

Při testech mi to v Týništi nedělalo žádný problém. Zastavil jsem na stuj odbrzdil vlakovou a přibrzdil přídavnou lokomotivní brzdu. Souprava se pomalinku bimbala sem tam. (simulace pohybu zpět) Trafic na jednokolejce byl pocuc a ještě bude. :idea:

Copak Týnyště, to bylo vpohodě, ani není potřeba cuknout zpět. Vynikající traffic, pastva pro oči.
Ale problém jsem měl v Pardubicích - na trianglu to bastart nazpátek nezvládne. Trainset mám aktualizovaný. Takže jedině upravit složení nákladu ........... Ale po 2 hod začínat znovu se mi nechce. Tak až za nějaký čas.

Jak nezvládne? V Chocni je souprava obráceně a z Pardubic jede správným směrem :?: :!: :?: :idea:

Boby napsal:
Ivan.ps napsal:
Zdeněk Itterheim napsal:

P.S Dufam ze ma Martens a JOHNZ nezabiju ze som to napisal do tohto vlakna

Pokud vím, tak uvedená loko není součástí trainsetu BK.
Kabina na ní nebyla nikdy vytvořena. Pouze vznikl jakýsi nereálný paskvil poskládaný z několika kabin. Docela by mě zajímalo odkud tu kabinu máš.

Jaj, sorry. teraz som si sponemul ze tu kabinu som nestahoval od p. Semori, ale ani za nic si neviem spomenut, odkial som ju vlastne stahoval. Viem, ze na tej stranke bola hned aj ta lokomotiva.

A dakujem bob57_cz za tu radu s tymi hodinami.

Naposled editoval moderátor:
Zdeněk Itterheim napsal:
Boby napsal:
Zdeněk Itterheim napsal:
atb napsal:
151-tka napsal:

Jak nezvládne? V Chocni je souprava obráceně a z Pardubic jede správným směrem :?: :!: :?: :idea:

Takže něco dělám blbě?
Vjíždím do Pardubic hlavní, vidím otočný bod, míjím Spořitelnu, pořád mám před sebou otočný bod ( vlastně jsem už v Pardubičkách ), dostávám se na triangl, otočný bod mizí, dávám reverz, rozjíždím se, vidím 30tku, za ní druhý otočný bod, tlačím a pískuju div mi nevylezou oči z důlků, ale ten kopeček prostě nevyjedu.

To Boby a všem: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Hm teď je to jasné. Asi jsem zapoměl na jednu důležitou hlášku. Ty přijedeš do Pardubic až ke klacku, máš zastavit odpojit a jet se otočit. Stala se hrubá chyba mezi klávesnicí a židlí. Zapoměl jsem na jednu hlášku leč důležitou. Velká omluva všem, kteří se tímto trápily.

Ještě jednou:
:!: :!: přijedeš do Pardubic až ke klacku, máš zastavit odpojit a jet se otočit. :!: :!:

To Zdeněk
Aha, mě to pořád vrtalo hlavou co dělám špatně. Ani jsem nemohl kvůli tomu usnout. Takže po tvém upřesnění jsem misi zdárně dokončil.
V Kolíně jsem měl trošku zpoždění, ale to bylo mou poctivostí, držel jsem přes nástupiště 40tku dokud nepřejel poslední vagon. No ale pokutu 5000 jsem dostal a o prémie jsem taky přišel. Z Kolína jsem měl povolenou V max 95 a při překročení 75 5000 dolu a následně jsem prý nedodržel strojovou rychlost a hups prémie dole. Ale to jen naokraj. Jinak aktivita je opravdu super. Bohatý traffic a nepadlo mi to ani jednou.

Boby napsal:
To Zdeněk
Aha, mě to pořád vrtalo hlavou co dělám špatně. Ani jsem nemohl kvůli tomu usnout. Takže po tvém upřesnění jsem misi zdárně dokončil.
V Kolíně jsem měl trošku zpoždění, ale to bylo mou poctivostí, držel jsem přes nástupiště 40tku dokud nepřejel poslední vagon. No ale pokutu 5000 jsem dostal a o prémie jsem taky přišel. Z Kolína jsem měl povolenou V max 95 a při překročení 75 5000 dolu a následně jsem prý nedodržel strojovou rychlost a hups prémie dole. Ale to jen naokraj. Jinak aktivita je opravdu super. Bohatý traffic a nepadlo mi to ani jednou.

Pokud se ty rychlosti nezapínaly tak jak jsem jim to nařizoval, je někde chybus. Ale kde, v čem ..... .

40 tka - se zapíná když vjíždím po časové hlášce přes nástupiště.
80 tka (strojová) - vypnu 40 a zapnu 80 na konci nástupiště.
75 - zapnu při odjezdu z Chocně
95 - při odjezdu z Pardubic do Kolína

Jinak díky, za zprávu a pokud se act. líbila tak jsem rád.

Zdeňku, vypínáš vždy staré omezení než aktivuješ nové? Myslím si, že aktivní může být jen jedno, jinak to dělá problémy.

Michal napsal:
Zdeňku, vypínáš vždy staré omezení než aktivuješ nové? Myslím si, že aktivní může být jen jedno, jinak to dělá problémy.

Tu 40-tku jsem vypnul a současně akci 2 za nástupištěm nastartoval 80. Ale ta se asi neaktivovala. pak jsem již 75 nevypínal a rovnou aktivoval 95. Mělo by se to vyzkoušet prakticky v nějakým testu. Zde jsem to netestoval a rovnou umístil a jak je vidět tak to nevyšlo. Dříve jsem vždy použil max. 2 rychlosti. Teď to byly 3 a je v tom nějaký guláš. Pak asi záleží na události která je aktivuje nebo posloupnost akcí v události. Jak jsem řekl potřebuje to testnout.

Já jsem si s tím právě hrál v mé aktivitě Svatopluk a vycházelo mi, že musí být aktivní jen jedno omezení. Co se týče neaktivní 80, necouvá se při ní? Mě při couvání nereagovala. Jen při jízdě vpřed. Kažopádně, pokud jsi nevypnul 75 a aktivoval 95, tak byla ta 75 pořád aktivní a tudíž to vysvětluje, proč byl Boby o 5000 chudší. :D

Teď jsi uhodil hřebíček na hlavičku s tím couváním. Ale zase tu 40 přes nástupiště při testech mi to hlásilo. :?: :?: :?: :!: :idea: No pár otazníků tu je.

Back
Nahoře