Který styl hraní MSTS preferujete

Který styl hraní MSTS preferujete?

• Jen volnou jízdu ( explore route ), je to nejsnažší.

Hlasů: 1 11.1%
  • Jen aktivity z netu, ale některé úseky tratě jsou nepoznané.

Hlasů: 0 0.0%
  • Hraji obojí, ale radši mám aktivity.

Hlasů: 3 33.3%
  • Hraji obojí, ale radši mám volnou jízdu.

Hlasů: 4 44.4%
  • Jen aktivity, proto si nějaké musím vytvářet, abych využil celou trať.

Hlasů: 1 11.1%
  • Používam MsTS len na testovanie svojej tvorby

Hlasů: 0 0.0%

• Hlasovalo členů
    9
  • Anketa bude ukončena: .
Já taky, nedávno jsem z x-track postavil metro a není špatné.
PS: Nemáte někdo textury nebo shapes na fční x-tracks? Neustále mě štve že mi vyskakují Hlášky.

Taky "nehraju", protože jezdím. I když si občas udělám nějakou miniaktivitku, jako vzpomínku na časy v Č.T. Ale většinou jezdím vytvořené aktivity a prožívám je jako reálnou šichtu, proto ten text NEHRAJU :-).
Karel

Já mám osobně taky raději aktivity, jenže- ačkoliv se to nezdá, je jich velmi málo, a pro některé tratě si je musíme vytvořit sami. Já když jsem například dělal aktivitu pro trať opava-Olomouc, zabrala mi téměř celé podzimní prázdniny, a jednalo se o pouhé 3 hodiny jízdy, které jsem stejně vychutnal za tu dobu jenom jednou. Ty aktivity jsou hrozně pracné, a já pomalu začínám jezdit spíše explore route. Samozřejmě je hrozné, že neexistují mezi návěstidly žádné vazby, ani traffic, ale zdá se mi to lepší, než strávit spoustu času a nervů na vytvoření jedná aktivity, kterou stejně podruhé nespustím. Skloubit Railsim a MSTS je to geniální, ale obávám se že nerealizovatelné. Na Břeclav-Praha se mi zdá aktivit velmi málo, na to jaká je to trasa a k tomu je plně funkčních skoro jen polovina. Obávám se ale, že MSTS už lepší nebude a nám zbydou dvě možnosti: Buď dělat kvalitní aktivity, přestože dobrá aktivita na zhruba 2 h může zabrat až pracovní týden, nebo ignorovat ostatní návěstidla a házet Géčkem výhybky před vlakem. Zdá se mi MSTS velmi nedokonalý, co se týče zabezpečovačky. Tvůrci Microsoftu zjevně o železničním provozu neví vůbec nic.

Pajavlaky

Nesváděj to na programátory. Raději zde napiš jak by jsi si představoval postavení vlakové cesty ve volné jízdě. To by mne opravdu zajímalo. Zkus se nad tím alespoň trochu zamyslet. Protože pokud si to promyslíš tak jediný možný rozumný závěr je udělat si vlastní úkol kde si v rámci jednoduchosti nadefinuješ akorát tu svou trasu a budeš mít pak v pořádku i ty znaky na návěstidlech. Nebo jsi schopen vymyslet jiný způsob jak přehodit třeba až pátou vyhybku před sebou a ne hned tu první?

O programování teda vůbec nic nevím, ale myslím, že to šlo vyřešit tak, jako je to v Railsimu. Hned po spuštění by se automaticky nadefinovala trasa a taky by se rozdělil traffic. Ale to by asi bylo opravdu složité a vyžadovalo by to úplně jiný systém hry.
Jednoduchou trasu udělat neni problém, ale pokud to chci mít opravdu podle reality, musim dosadit servisy 2 a samozřejmě traffic. Nemá cenu ztrácet čas děláním primitivních aktivit, kde jsou vždy postaveny čtyři návěstida dopředu a žádné ostatní vlaky.

muj styl: 3ds max --> test v msts --> 3ds max a takto v nekonecne smycce, takze na aktivity neni cas

Roman napsal:
Vrbam napsal:
muj styl: 3ds max --> test v msts --> 3ds max a takto v nekonecne smycce, takze na aktivity neni cas
Nápodobně...... :lol:
No podle toho poznáš, kdo si hraje a nezlobí - s výjimkou tvůrců aktivit.....poslední dobou, co se vrtám v cabech, tak jsem najezdil úctyhodných pár desítek cm v MSTS :-)

Martens napsal:
No podle toho poznáš, kdo si hraje a nezlobí - s výjimkou tvůrců aktivit.....poslední dobou, co se vrtám v cabech, tak jsem najezdil úctyhodných pár desítek cm v MSTS :-)

Tak já ani ty centimetry, jelikož v editoru si moc nezajezdím :wink:

Vrbam napsal:

Koukám, že jsem na tom stejně. Už mě ten kousek z Masaryčky do Kyjí pěkně se*e. :lol: :lol:

Já jsem si právě po dlouhé době zajel kolaudační jízdu z Bratislavy do Rohatce a na konec mého světa. Našel jsem asi tři chybky, tak je ještě opravuji. Ale jinak si také moc nepohraji. V editoru se jezdit nedá, jak tu kdosi poznamenal.

Vrbam, Roman a Miran:

To je mi nějak povědomé. :lol: Jen místo 3ds max tam mám Gmax.

Naposled editoval moderátor:
Pridal som do hlasovnaia ešte jednu možnosť "používam MsTS len na testovanie vlastnej tvorby" ... myslím si, že by tu byť mala (prípadom som napr. ja)

Aby to za chvilku nedopadlo tak, že všichni budou do MSTS jenom tvořit, a nikdo to nebude hrát! :lol: :lol: :lol: (ale do toho je asi ještě hodně daleko...)

Donald napsal:
Aby to za chvilku nedopadlo tak, že všichni budou do MSTS jenom tvořit, a nikdo to nebude hrát! :lol: :lol: :lol: (ale do toho je asi ještě hodně daleko...)

No ale ubírá se to tím směrem.....jenže to asi není špatný směr...takhle dotáhnem MSTS k dokonalosti;-)....už teď jsme z něj vymáčkli 200% toho co mohl v základu nabídnout....kdo ví...třeba trumfnem i nový RailSimulator :twisted:

Hawk napsal:
Donald napsal:

No ale ubírá se to tím směrem.....jenže to asi není špatný směr...takhle dotáhnem MSTS k dokonalosti;-)....už teď jsme z něj vymáčkli 200% toho co mohl v základu nabídnout....kdo ví...třeba trumfnem i nový RailSimulator :twisted:
Tak tohle se do dokonalosti dotahnout neda.

Donald napsal:

Ale nepovídej, kolik jsi toho do MSTS udělal ty? :lol: :lol: :lol: :lol:

Back
Nahoře