Který styl hraní MSTS preferujete

Který styl hraní MSTS preferujete?

• Jen volnou jízdu ( explore route ), je to nejsnažší.

Hlasů: 1 11.1%
  • Jen aktivity z netu, ale některé úseky tratě jsou nepoznané.

Hlasů: 0 0.0%
  • Hraji obojí, ale radši mám aktivity.

Hlasů: 3 33.3%
  • Hraji obojí, ale radši mám volnou jízdu.

Hlasů: 4 44.4%
  • Jen aktivity, proto si nějaké musím vytvářet, abych využil celou trať.

Hlasů: 1 11.1%
  • Používam MsTS len na testovanie svojej tvorby

Hlasů: 0 0.0%

• Hlasovalo členů
    9
  • Anketa bude ukončena: .
Miran napsal:
Donald napsal:
Aby to za chvilku nedopadlo tak, že všichni budou do MSTS jenom tvořit, a nikdo to nebude hrát! :lol: :lol: :lol: (ale do toho je asi ještě hodně daleko...)

Ale nepovídej, kolik jsi toho do MSTS udělal ty? :lol: :lol: :lol: :lol:

No dobře :eek: , ale narozdíl od některých se alespoň snažím něco udělat, ale k světu to ještě nevypadá :( A někdo taky musí ten MSTS hrát, ne? :D

Naposled editoval moderátor:
Také přidám názor: já jsem dlouho do MSTS tratě sbíral, ale pak jsem si řekl dost, protože bych si to nestihl užít, takže poslední dobou už jezdím aktivity o 106. Spočítal jsem si, že když si zajedu každý den 3, tak to mám za 2 roky odježděný všechno. :D Lord.

Lord napsal:
Také přidám názor: já jsem dlouho do MSTS tratě sbíral, ale pak jsem si řekl dost, protože bych si to nestihl užít, takže poslední dobou už jezdím aktivity o 106. Spočítal jsem si, že když si zajedu každý den 3, tak to mám za 2 roky odježděný všechno. :D Lord.

za predpokladu, ze pocet aktivit bude konstatni, takze to mav urcite vice jak 2 roky

Vrbam napsal:
Lord napsal:

za predpokladu, ze pocet aktivit bude konstatni, takze to mav urcite vice jak 2 roky

Jojo, to je pravda, vzhledem k tomu, že se stále rojí nové a stále lepší tratě, tak množství aktivit bude vzrůstat. Snad to stihnu dojezdit než vyjde Rail Simulator. :D Lord.

Back
Nahoře